- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.061
ben kaç tane aldım kiAnne topiğine koycam da bugün kargom gelecek onu bekliyom toplu koymak için ilk önce siz görün o vakit kızçemin tulumları Eki Görüntüle 772487 Eki Görüntüle 772488 Eki Görüntüle 772489 Eki Görüntüle 772490 Eki Görüntüle 772491 Eki Görüntüle 772494 Eki Görüntüle 772495 Eki Görüntüle 772496 3 tanesi 3-6 ay diye hatırlıyom :44: BİR TANESİDE AYAKSIZ MIŞ 3-6 AYLIĞIN
günaydınnn kızlarrr.
sabah siteye giremedim, baktım sayfa açılmış damladım hemen.
neler yaptınız, benim yine yoğun bi hafta sonuydu.
alışveriş yaptım, kendimehamiş t-shirt ve pijaması aldım. artık evdeki kıyafetler lastiklerini açsam da gelmiyor bi eşortman altı bulamadım. defactoda baktım, L beden tayt gibi durdu, hiç moralimi bozmadım, kalıpları küçük dedim geçiştirdim
akşama da son iftarımı vericem, küçük bi aile gelicek, sonra ver elini bayram hazırlığı
siz neler yapmışsınız bi hafta sonuna dalayım geçmişe
canım benim, bence biraz daha çıtçıtlı badi al sen. Uzun kollu yarım kollu sıfır kol. En çok onlar kullanılıyor. Alt temizlerken çok yaramazlık yapıyor bu bebişler. çabuk pisleniyor. Hergüne bir tane gelecek şekilde al sen yine. Kışın yıkamak kurutmak zor olur tatlım. Maşallah yün işlerini kendin yapmışsın. Ben üç yelek yaptım devamı yok :) bir battaniye başlaım. Motif işi ağır geldi yarıda kaldı.
valla dar giyince kocam dalga geçiyo bulgar polisi gibisin diyeBol giyincede kimse 6 aylık demiyo Ama büyüdük sonuçta
ben kaç tane aldım kiAnne topiğine koycam da bugün kargom gelecek onu bekliyom toplu koymak için ilk önce siz görün o vakit kızçemin tulumları Eki Görüntüle 772487 Eki Görüntüle 772488 Eki Görüntüle 772489 Eki Görüntüle 772490 Eki Görüntüle 772491 Eki Görüntüle 772494 Eki Görüntüle 772495 Eki Görüntüle 772496 3 tanesi 3-6 ay diye hatırlıyom :44: BİR TANESİDE AYAKSIZ MIŞ 3-6 AYLIĞIN
Canım benim, bence biraz daha çıtçıtlı badi al sen. Uzun kollu yarım kollu sıfır kol. En çok onlar kullanılıyor. Alt temizlerken çok yaramazlık yapıyor bu bebişler. Çabuk pisleniyor. Hergüne bir tane gelecek şekilde al sen yine. Kışın yıkamak kurutmak zor olur tatlım. Maşallah yün işlerini kendin yapmışsın. Ben üç yelek yaptım devamı yok :) Bir battaniye başlaım. Motif işi ağır geldi yarıda kaldı.
hepsi çok güzel, güle güle giysin kuzun canım. En sondakine bayıldımmm özellikle. Tamam bunlar yeter daha alma. Fazla bile. öznurun dediği gibi sık sık giydirirsin, hevesini almış olursun canım.
ya abla o battaniye işini hiç sormaBende de resmen elimde patlıycak bu gidişle bütün hevesim kırıldı sayılır , ben aldığım modele göre motifleri bitirdim anca battaniyenin yarısı oldu birazda sık örüyorum galiba, yeniden motif yapmaya başladım , üstüne memlekete gidince gören lif ipiyle yapsaydın dedi ipçi bana hiç öyle bişey dememişti bebe yünü verdi direk çok canım sıkıldı herkes öyle deyince yinede bitiririm inşallah :97::97::97::97::97::97:
lif ipiyle yapmak benim aklıma geldi daha da güzel dururdu ama inan onu bir senede bitiremezdik. Motifler daha ince olacaktı haliyle daha çok. Sen gene yarılamışsın ben iki buçuk sıra yapıp bıraktım. Seninkinin güllüsü benimki. Katmerli motif yani. Güzel durdu ama ben de ara verince soğudum. Belki kış gelince yine öresim gelir. Yün işi örmek yazın olmuyor. Bence seninki gayet güzel, bitirebiliyorsan bitir derim.
Kız kıyafetleri de pek tatlı oluyor yaaaa heveslenmedeim desem yalan olurrr. Güle güle giysin kızımızz.
çıtçıtlı badi annemde de vardı onları söylemeyi unutmuşum :)) yetmeyecek gibi olursa alırım yine yaa hem dedesi sitem ediyodu bize bir şey bırakmıyosunuz her şeyi alıyosunuz diye geldiklerinde aldırırım onlara
Yelekleri de 3 tane ördüm ben ama bir tanesi güzel oldu :) Daha fazlasını öremedim. motifli battaniyesini de annem yapıyor eğer bitirebilirse doğuma kadar :)Abla sen kaç tane motif yaptın bilmiyorum ama o motifleri değerlendirerek battaniyeyi yapabilirsin. Hani ara dantel işi gibi motifleri battniyenin dört bi yanına dolandırırsın :) anlatabildim mi bilmiyorum mu:44::44::44:
ya abla o battaniye işini hiç sormaBende de resmen elimde patlıycak bu gidişle bütün hevesim kırıldı sayılır , ben aldığım modele göre motifleri bitirdim anca battaniyenin yarısı oldu birazda sık örüyorum galiba, yeniden motif yapmaya başladım , üstüne memlekete gidince gören lif ipiyle yapsaydın dedi ipçi bana hiç öyle bişey dememişti bebe yünü verdi direk çok canım sıkıldı herkes öyle deyince yinede bitiririm inşallah :97::97::97::97::97::97:
ben senin kini merak etmiştim ama bir ara yoktun resim koysan dediğim görmedin , bitirmezsem emeğime yazık olacak son 20-25 anca var ortalarını yaptım yeşili kalan , birleştirmek çok sıkıntı olmayacak diye düşünüyom ....
Aklıma gelmedi değil hani battaniyeyi senin dediğin gibi yapmak ama yok devam et dedi içimden bir ses. Gerçekten güzel görünüyor gül demeti gibi. Ama zahmetli biraz. Dede doğru demiş canım, azıcık da onlara bırakın. Benim hediye gelemsi gibi bir seçeneğim yok. Babaannenin o taraklarda bezi yok. Zaten umurunda da değil torun morun. Bütün hamileliğim boyunca iki defa nasılsın diye sormamıştır. İlk çocuğuma hamile kaldığımda eşim müjde verdi güya tepkisi "iyi ...yediniz" olmuştu. Annem torunlarını çok sever ama çok fazla birşey alamaz, durumu anca kendine kadardır annemin. Etrafta bebek bakmaya gelecek kimsem de yok sayılır yaşadığım şehirde. İş başa düşüyor yani.
bu insanları anlamak da zor hani. her cinsten var. kız desen bi türlü erkek desen bi türlü, cinsyet uzmanı mübarekler. boşver canım sen onları, keyfine bak, bebişlerimiz sağlıklı olsun da oğlu kızı mı var bu işin.kızlarr bebeğimin cinsiyetini soranlara söylüyorum böyle erkek olduğunu duyunca sanki beni teselli etmeye çalışır gibi davranıyolar sinirlerim bozuluyor.. siz de yoksunuz bugün çok gerildim içim bi tuhaf oldu.. sevincimi yarım bırakıyo bazı insanlar yaaaaaaaaaaa
biz de seni özledik ve merak ettik hoş geldin canım...Selam kızlar,uzun zamandır giremedim,evimde netim yok,telefondan yazıyodum,tel de de internet paketim bitince yazamadım,şimdi yeni paket yaptım...
Nasılsınız bakalım,herkes kocaman olmuş maşallah,hayırlı doğumlar hepimize insallah..
Biz iyiyiz cok şükür,oğluşumla büyüyoruz işte... Evdeyİz Durmadan rapor yeniliyoruz,ama az kaldı doğum iznime...
Cok özledim sizleri..
kızlar bana sürpriz oldu size de olacak mı bilmem ama bi paşa da bana geliyoo öpüyorumm
Günaydın canım. Sen de atıversene şu göbeciğini bize :)) Bakalım L ye sığamayacak kadar büyüdü mü göbiş :))) İşlerinde kolaylıklar diliyorum.
benim annemde sanırım lif ipiyle örüyordu ama çok ince değildi yaa öyle bitmeyecek gibi değildi yani :44::44::44:
aklıma gelmedi değil hani battaniyeyi senin dediğin gibi yapmak ama yok devam et dedi içimden bir ses. Gerçekten güzel görünüyor gül demeti gibi. Ama zahmetli biraz. Dede doğru demiş canım, azıcık da onlara bırakın. Benim hediye gelemsi gibi bir seçeneğim yok. Babaannenin o taraklarda bezi yok. Zaten umurunda da değil torun morun. Bütün hamileliğim boyunca iki defa nasılsın diye sormamıştır. Ilk çocuğuma hamile kaldığımda eşim müjde verdi güya tepkisi "iyi ...yediniz" olmuştu. Annem torunlarını çok sever ama çok fazla birşey alamaz, durumu anca kendine kadardır annemin. Etrafta bebek bakmaya gelecek kimsem de yok sayılır yaşadığım şehirde. Iş başa düşüyor yani.
Ayy abla yaa sen öyle diyince içim bir hoş olduu gerçekten gurbette olup yalnız olmak çok zor yaaa. Bende nasip olur da ankaraya gidersem doğuma öyle gelen giden olur eş dosttan.. Ama olurda burda doğum yaparsam garip garip geçer günler gelenim bir elin parmaklarını geçmez...
Sizin babanne deyanii neysee artıkk yaşlıdır diyecek bir şey yok.
Sen havalar serinleyince o battaniyeye el atarsın abla zeynep narin uyurken örersin bitirirsin.
ya kızdırdılar beni birde, annem bana lif ipi demedi katlama ip demişti ben onun lif ipi olduğunu anlamadığım için ipçide bebe yününden olur dedi işte öyle oldu karışıklık , gidincede halamlar falan niye demedin biz örerdik annene deseydin örseydi falan deyince benim bayramlık ağzı ramazanda açtırdılar demeyle mi şimdiye örüp hediye olarak paketimi yapmalıydınız dedim
ya abla benim kiler ne yapacak hiç bilmiyom valla hiç hareket yok inadına aldıklarımıda ben göstermedim gösterirsem iyice serilirler diyeAnnem benim yatak yorgan işimi halledecek kısmetse kıyafette almış alırımda ben bayram sonu demişti ama ben tez canlı çogunu hallettim bir alt üst takım alınırsa alınır şuan onuda almasınlar istiyom açıkçası altınımızı alıp gelsinler yeter
naber tatlım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?