- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.821
canım ayrın kızkardeşim gidecek o gitmeden bir dipten köşeden elden geçelim dedik...kadını da alıyorum peşine bir daha ben yapıyorum...sinir oluyorum o zamanda...gerçi bundan sonra benim yapmam imkansızlaşacak...günlük temizliği yapabiliyorum yine viledayla miledayla ama dip köşeye giremem bu göbükle...
yerim o göbeğin içindekini bennnnnnn
dikkat et kuzum benim kendinearsın evi poh götürsün siz iyi olun yeter
Fuliiii senin elemanla ayırdınız mı masalarıı??
iwiiittt bugün itibari ile ama elimüstünde arada bakınıyom ona die kapatıyorum sayfayı
Serappp bana temizlik demee bana geliyolar temizlik diyince kalkıp her şeyi temizleyesim var ama dayanamıyorum kii .. Bayramda gelen gidenim olmaz benim ama yine de bir kişi bile gelse evi pis görmesini istemem. Biri de bana temizliğe gelse keşkee ne güzel olurr..
iyi iyi bu da bir şey seni yeniden sahalarda görüyoruz ya topik az da ola canlanıyorr
kız ne temizliği karnın burnuna gelmiş otur oturduğun yere
Kız napiym içimde kurt kaynıyooo
Doğum için doktor bir şey demedi 1 eylülden itibaren doğumu bekle dedi sadece. Bebek 4 kilo olursa mecbur sezeryan yaparız dedi ama normal doğumda da seni baya zorlayacak gibi dedi (kilolu gittiği için benim sıpa).
hayırlısıyla gelsinler kuzucuklar benimde büyük ihtimal sezeryan olucak sordum haftasonu tansiyonumu öyle yüksek görünce sana hayatta normal doğuma izin vermem ikinizide riske atamam dedi ama bilmiyorum belki son ay değişir işler
Hmmmm yaa sen diyelim ki sancın geldi açılman var vs o zaman da stres yapar tansiyonu fırlatır mısın öylee??????
şuan için kendimi kestiremiyorum ama şeker yüklemesini çok gözümde büyüttüm ben neden yaptım bilmiyorum o hafta çok strese soktum kendimi kendim ettim kendim buldum aslında çok istiyorum normal doğumu ama o anki tepkim ne olur onu bilmiyorum şu şeker olayından sonra
Doğru diyosun canım son anda her şey değişebilir hayırlısıyla kolaylıkla doğururuz inşallah.. Evlerimizde artık "ıngaaaa" sesleri inlesinn evin içi deterjan değil süt koksun bebek koksun misler gibii
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım benim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn armina ne yatı acaba doğurdumudoğum sırası başlasın artık
Bilmem kiii en son 9 günü kalmıştıı sonra görünmedi ortalıkta yakında gelir ben doğurdum diye :))
Eylül annelerinde doğuranlar varr şimdiden :)
oy oy oyyyy satar verildi desene
Evet canım 2 kişi filan doğurdu benim takip ettiğim başka varsa bilmiyorum :)) BAzı yaramazlar durmuo hemen çıkmak istiyo :))
bu arada p.tesi şeker yüklemem var mervede şekerim sınırda cıkmıstı yediğimi içtiğime dikkat edip ilactan kurtulmustm bakalım bu kez durum ne olckoğluşumuda cok özledim onuda görcm Allahın izniyle bu arada son yaptıgımız değişiklikle adını ''EMRE'' koymaya karar verdik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?