Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

geçen hafta muayene yaptı cnm dr normal doğurabilirsin dedi 2 cm açıklık vardı bakalım bu hafta da tekrarlar mı bilmiyorum

Anladımm inşallah kolay doğum olur Allah yardımcın olsun.

PEki bir şey daha soracağım ilişkiyi ne zaman kesmek gerekiyor biliyor musun?

Devlette yanına kimseyi almıyorlar canım. Kardeşimin hanımı devlette doğum yaptı 9 saat haber alamadık ondan. Ne onu dışarı çıkardılar ne bizim girmemizze izin verdiler. En son kardeşim kavga çıkarınca karısını gösterdiler. Ama ilçe hastanelerinde sancı çekerken alıyorlar yanına anneni falan. erkek giremiyor tabi. Hakkımızda hayırlısı olsun, inşallah yanlız kalmazsın. Benim doğumumda kimse yanımda olmayacak malesef. Bir eşim bir ben...

DEvlet hastanesi düşünüyorum ben ankarada doğum hastanesi olacak büyük ihtimal . Eğer ben eşime haber veremezsem hastanedeyken eşim 9 doğurur :)) Zaten yanımda olmayacak belki ben doğum yapana kadar gelebilirse geleceklk

kızlar merhaba nasılsınız. bugün giremedim yoğundum.
sabah nöbetten çıktım, eve gel banyo yap uyu uyan derken
sonra sağlıkocağına gittim tetenos aşımı oldum. şu an itibarıyla iyi hissediyom kendimi. hemşire ateş ve kolda ağrı yapar dedi. inşallah ağır olmaz

Anladımm inşallah kolay doğum olur Allah yardımcın olsun.

PEki bir şey daha soracağım ilişkiyi ne zaman kesmek gerekiyor biliyor musun?

inşallah cnm ya hepimizin hakkında hayırlısı olsun

bnm 34. haftada falan sıpam gelmeye kalktı iğne ilaç derken durdurduk ve tabi ilişki olayı da bitti
ama dr un söylediği bi tarih yoktu bize.

günaydın millet akşam çok güzeldi valla kocama bir daha aşık oldum dün izin aldım erken çıktım eve gelirim ki kocamda izin almış evi temizliyo seviyorum bu adamı ya davette güzel geçti misafirlerim bir eli boş gelmemişler c.teside bir davet vercem hemde hiç yorulmadım onlar geldikten sonra

kızlarr günaydın ben yarın doktopra gitcem siz benden iyi biliyosunuzdur gerçi gün gün hatırlattığım içinDDD gerçi ben bu kladar heyecanlıyım ya kesin öğrenemicem oğlumda öyle olmuştu 18 haftada falan öğrenmiştim sanırım.. neyse sağlıklı olsun kuzum biş göreyim de o da yeter. bizim tercihler bi terslik olmazsa bugün akşama doğru belli olur bakalım sonuç ne çıkacak. öğreneyim hemen yazarım buraya. sizler nasılsınız kuzucuklarınız ne alemde öpüyorum sizin o minik kuzucuklarınızııı

canım ne güzel eşim yardımcı olmuş senin adına çok sevindim sen de yorulmamışsın hem yardımcı olmuş sana.. ben şimdi gayet rahatım annemin yanındayım elimi bişeye sürmüyorum 1 ay daha böyle gider bakalım evime dönünce biz ne alemde olcaz büyük bi temizlik beniş bekliyorr

inşallah cnm ya hepimizin hakkında hayırlısı olsun

bnm 34. haftada falan sıpam gelmeye kalktı iğne ilaç derken durdurduk ve tabi ilişki olayı da bitti
ama dr un söylediği bi tarih yoktu bize.

Senin sıpacık yaramazlık yapmış annesi şimdi de gelmek bilmezmiş :)) İnşallah vaktinde gelir :)

Günaydın iremmm senin heriff artık seni mi seviyo karnındaki bebişi mi düşünüyo bilemem Ama tebrik ederiz enişteyi iyi yapmış. Dvetinin de güzel geçmesine sevindim artıks en bu gazla bir kaç davet daha verirsin

Günaydın Bambuu senin oğluşun olacak bence hem de o bebeğin şansına bakarsın tayininiz çıkar ben şahsen merak ediyorum çıkıp çıkmayacağını.. Birde aklıma gelmişken sorayım sizin branşta ildışında kaç kontenjan açıldı?

bana da oğluşum olcak gibi geliyor ya du bakalım.. canım eşim 4 bin civarı açılmış dedi ben sınıf öğretmeniyim son yıllarda en fazla açılan senelerden biri bu sene. alan değişimleri falan olduğu için.. e biz de o yüzden umutlandık ya biraz akşama belli olur bakalım öğrenir öğrenmez yazarım burdann

iki türlüde kabulüm valla işime geliyo allah razı olsun öncedende yardım ederdi ama şuan bayağı aştı kendini Yok c.tesiyide atlatayım ondan sonra davet etmiycem davet kabul etcem

Bambuuu il dışılar açıklandııı

canım beklenen sonuçç geldi olmadıı açıkçası hiç üzülmedim daha önümüzde 2-3 yıl var onu anlamış olduk DDDD şimdi bende yarının heyecanı var yarın da bebiş haberi yazarım inşallah öpüyorummmm.. bu arada fark ettimki adımı hiç söylememişim öznur ben geç oldu ama memnun oldumm

Herkese günaydınlar kızlar.

Öznurcum senin için hayırlısı ne ise o olsun canım. Ben beş yıl eşimin yaşadığı ile atanmayı bekledim ama sonunda muradıma erdim. Senin eşin yanında sanırım.

selam kızlar biz geldikkk doktordannn..
Bugün ilk defa nst ye girdim sonuçlar normal çıktı.. Paşam 2300 gr 46 cm olmuşş uzun boylu olacak diyor doktor (amcalarına çekti galiba) ayağı da 8.5 cm :)) 45 numara ayakkabı giyer dedii çok güldümm
Şişliklerim için idrar testi yapıldı sonucunu pazartesi öğreneceğim..

Bizden haberler böyle kızlarr sizler ve minik yavrularımız nasıll??

evet ablacım biz aynı yerdeyiz çok şükür o konuda sorunumuz yok hayırlısı olsun dedik geçtik..

bu arada sevgili topik ben bugün doktora gittim. cinsiyet konusunda doktor çok ketum çıktı yani kız demeye getirdi ama demedi haftaya gel kesinleştirelim dedi. ilkj çocuğun ne dedi erkek deyince güldü tamam o zaman inşallah yanılmıyorumdur dedi baya bi inceledi sürekli üstü kapalı olarak kız imasında bulundu ama net bişey söylemiyorum sakın alışverişe falan başlama hemen dedi.. bakalım hayırlısı dayanamıcam hafta içi burda devlet hastanesdine gitcem bi de.. net bi sonucum olmasa da kıza daha yakınız bakalımmmm

Senin bebeğin kız bence :) Akşam rüyamda bile gördüm senin durumu. İçime erkek doğuyor ama kızdır diyordum :) Hayırlısı olsun, hep kız istiyordun hadi bakalım olur inşallah. Böylece bir çiçeğin bir böceğin olmuş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…