- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.561
evet tubişim doğru diyorsun yaa kübra hiç uğramıyoo ...
ben çok ilginç rüya gördüm bu gecee.. rüyamda Atatürk 'ü gördüm tren istasyonunda onu bekliyorduk geliyordu karşılıyorduk eşimle birliktee yurt gibi bir yerde kalacakmış ona yardımcı oluyorduk eşyalarını almasında filann arkadaş gibiydikk hayır olur inşallah
canım benim rüyada devlet büyüğü görmek, bayrak görmek iyidir. devletle ilgili hayırlı işler, hayırlı evlatlar demektir. ben de bi ara çok görmüştüm. bi keresinde tüm balkonlarda türk bayrağı asılıydı, ve ben atandım hem de istediğim yere. darısı inşallah senin başına canım, hem atan hem hayırlı evladın olsunevet tubişim doğru diyorsun yaa kübra hiç uğramıyoo ...
ben çok ilginç rüya gördüm bu gecee.. rüyamda Atatürk 'ü gördüm tren istasyonunda onu bekliyorduk geliyordu karşılıyorduk eşimle birliktee yurt gibi bir yerde kalacakmış ona yardımcı oluyorduk eşyalarını almasında filann arkadaş gibiydikk hayır olur inşallah
hoş geldin bacım, evet boş kaldı buralar.Günaydın kızlar yine topik boş yine booooşşş!
Haftaya çarşamba olsada oğluşumu görsem çok özledim paşamı artık iyice kıpır kıpır kurban olduğummmm ayrıntılımızı hayırlısıyla atlatalım kuzucuğumuzu görelim artık
cnm rüyan hayır olsun ben hemen devlet işine yordum... İnsallah ataman olur....
Annişkolar teyzişkolar nasılsınızzz biz sizleri çok ama çok özledikkkkkkk aklım fikrim sizdee az biraz daha uzak kalıcam sonra masalarımız ayrılıcak şimdi yanyanayken girmek istemiyorum buda bizlerin özeli sonuçta die düşünüyorum
He ben hepicinizi çok seviyorummmmm
En geç ayın 22 sinde izne ayrılıyorum Allah izin verirse canım. Yok maalesef oruçlu değilim. Aslında bu kadar aç kalmayla tutsam yeri ama yine de susuzluğu gözüm kesmiyor ve sürekli ilk haftalarda olduğu gibi çıkartıyorum. O yüzden tutamam. Tutulmamalı da zaten. Artık evdeysen daha sık uğrarsın canım. Valla uzun süre soluksuz kalanları merak ediyoruz.
Selam kızlar
Pazartesiden beri bahsettiğim rapor işimi halletmeye çalışıyyorum ama olmuyor. Sanırım maaş kesintisi cezası yolda. Para birşey değil sicilim lekelenecek diye çok üzgünüm. O yüzden oek aranıza katılamadım. Haftaya cuma doğum iznim başlıyor hayırlısıyla. Kontrolümüz pazartesi günü. Çok merak ediyorum sıpacığımı. Bu arada geçen aya göre bir kilo vermişim ebem söyledi :) Unutmadan sizinle paylaşayım kulak aşinalığınız olsun. Bebek doğunca işitme testi yaptırmak zorunluymuş. Doğum yapacağımız hastaneyle doğumdan önce bu konuyu konuşmalı doğumdan sonra testin yapıldığına dair belge istemeliymişiz. O belgeyi de aile hekimliğine ibraz etmeliymişisz. Aksi taktirde devlet çocuğu ihmalden işlem başlatıyormuş aile hakkında. Şekerim makul ölçülerde seyrine devam ediyor. Benden bu kadar kızlar. Şu doğum iznine ibr ayrılayım, yanıbaşınızdayım inşallah. Ha bu arada içimden bir ses en erken benim doğuracağımı söylüyor. Tahminim 5-6 hafta sonra doğar benim kuzum. Önsezi işte. Allah hayırlı vakitte doğmasını nasip etsin ama...Hepinizi öpüyorum...Allaha emanet olun.
SElam ablaa rapor işini halledememen kötü olmuş yaa ne biçim bir iştirr hamilesin yani kolaylık sağlamaları gerekirdi..
Senin sıpacık büyümüştür annesi ultrasonda roman havası da oynarsa hiç şaşırmaİşitme testi ile ilgili bilgi verdiğin için teşekkürler inşallah unutmayız o zamana kadar
Zeynep narin benim hasan umuttan önce doğar bence de inşallah seninki kolay bir doğum olur (sezeryan bile olsa ) sonra da onun minik ıngaa sesleri ile neşelensin eviniz
Bu arada kızlarım karnımı korku filmlerine benzettiler az önce. Sürekli hareket halinde ya, sanki her an orayı yarıp çıkacak "vaaaa" diye üzerimize atlayacak gibi diyor Merve :)))
Günün bombasııııı
Senin kız çok oynak ablaa yaaa benimki bazen yapıyo öyle dışarıdan belli oluyor oynadığı her zaman yapsa ne halde olurum bilemiyorum
günaydın canım. çok normal hissettiklerin. 30 aylara girdin son dönemeçler bunlar. benim burdaki arkadaşlarım da böyleydi son bu haftalarda. senin tek dezavantajın bu haftaların yaz sıcaklarına denk gelmesi ve sıcak bi yerde oturman. hiç canını sıkma. gün içinde uykun gelirse de hiç inatlaşma vur kafayı yat, gece gündüz farketmez vücudun isteyince vur kafayı yat.Günaydın hanımlarr kuzucuklar bebişlerrr doğsun şu çocuklar da ortalık şenlensin yaaa biz de hamilelik duygusallığından çıkalım artıkk
Kızlar çok keyifsizim yaaa gece doğru düzgün uyuyamadım sağa dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyoo kıvrandım durdum sabaha kadar sevgili kocam da arkasını döndü yattıııAkşamdan beri de hiçbir şey yemedim karnım aç ama canım bir şey yemek istemiyorr
Kızlar günaydın ben bursaya geldiim annemlerin yanındayım. Siz napıyosunuz bebeğimin cinsdiyetini çok merak ediyorum yaa şu anda 12+3 haftalığım. Kaç hafta sonra gideyim sizce ne zaman öğrenirim.. Oğlumda çok geç öğrendim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?