Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar 2 gündür panikhalindeyim benim yumurtlama yaklaştı bugün yarın diyebilirim dün akıntı içinde kan geldi nedir bilemedim panik yaptım yardım edin bana blgisi olan var mı bide 2 gündür başım dönüyor

kızlar bi sorum olucakdı benim bat bu gündü ben 21inde test yaptım negatif çıktı sonra 21inde adet olmaya başladım ama adetim herzamankinden az ve koyu kırmızı siyaha yakın şekilde ve katı kan pıhtısı gibi oluyo bugün 3. günüm ve adet kesildi gibi çok az gelio yani damla damla doktora gittiğimde sağda da soldada yumurta olduğunu söyldei ama benim adetten önce sadece sol kasığım ağrıdı sağda hiç ağrı olmadı acaba sağ yumurtayla hamile kaldıysam sol taraftaki yumurta attığı için mi kanamam oluyo hiç başına gelmiş olan varmı üstüne görmek böyle mi olur

ayy bilemedım vallaa yerleşme kanaması gibi bişey mi kii

12 aralık adet günümdü hesaplayıcılara göre anca yumurtlucam bilmiyorum bana ne oluyor yarın test alıcam üstüne mi gördüm bilmiyorum

valla benim adet günüme 1 hafta varken 1kere kahverengi lekelenmiştim,sonrasındada çok akıntım oldu.

adetimede birazvar daha hatta 16 gün var daha

hastalık olmasında belki önemsiz bişeydir

inşallah üstüne görmedir canım yaa baska bişey cıkmasın aman:26::26:

canım inşallah üstüne görmüşsündür.ben adet günümden bir gün önce test yaptım negatif çıktı.2 gün geciktikten sonra pozitif çıktı..erken test yapmayın çıkmıyo,en azından bat ı birgün geçsin

inşallah üstüne görmedir canım yaa baska bişey cıkmasın aman:26::26:

bakalım yarın öğrencem bi test alıymda bakıcam

evet döndü canım ama önümüzeki persembe annem ve kız kardesm gelıo bu kez decalışmalar devam yumurtladm da zaten artık keyfi devam edıyoruz

maşallah allah keyfinizi bozmasın yılbasını beraber kutlucaksınız ohh ne güzel
bende annemlerden geldim gördüm herkesi mutluyum :):) körfezden geçerken sen geldin aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…