slm kızlarrr ben geldimmm
tmm canım teşekkür ederim inşallah bende üstüne görüyodurum benimde adetime 12 gün kala kahverengi akıntılarım gelmeye başladı ilk iki gün açık renkte son 10 gün baya yoğun ve koyu renkte geldi akıntı kesildi adet oldum ve adetim her ay 5 gün hatta 6.günde leke olurdu bu ay 4 gün oldu 5.gün leke dahi gelmedi ve benimde adetim çok düzenlidir ilk defa bu ay böyle bişey yaşadım yarın doktora gitcem inşallah güsel şeyler duyarım umarım ciddi bişey yokturr
inşallah canım güzel haberlerini burdan okumak isterim.Allah isteyen herkeze versin
siz ne zamandır düşünüyorsunuz 2. bebği?neden olmadı doktor ne dedi?
selam arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. İnşallah paylaşımlarımız hep güzel ve mutlu haberlerle olsun. Ben de ekim ayında planladım bakalım gerçi yumurtlama günlerinde sadece 2 gün çalışma yapabildik ama kısmet artık. Allah herşeyi kararlaştırmıştır nasılsa hakkımızda hayırlısı bakalım. 20 Ekimde hastalanmazsam beklemedeyim :))
selam arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. İnşallah paylaşımlarımız hep güzel ve mutlu haberlerle olsun. Ben de ekim ayında planladım bakalım gerçi yumurtlama günlerinde sadece 2 gün çalışma yapabildik ama kısmet artık. Allah herşeyi kararlaştırmıştır nasılsa hakkımızda hayırlısı bakalım. 20 Ekimde hastalanmazsam beklemedeyim :))
selam canım azize hastalandı tatlım kırmızı kart gördü bu ay malesefselam kızlar dun adet gunumdu gelmedı ama agrılarım bugun gelecegını soyluyor sizlerde ne var yok
azize ne yaptı halen test yapmadınmı yoksa......
umarım hamılesındır...........
Hoşbulduk, teşekkür ederim arkadaşlar inşallah hepimiz için en hayırlısı en iyisi olsun amiin.
bana niye hoşgeldin diyen yok