Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

amaann boşverin milleti yaa, millet konuşmaya yer arar her zaman..
evlenmeden önce derler, var evlenmedi, evlenirsin biraz zaman geçer, e çocuk yok mu deyip dururlar, biraz daha zaman geçer o zaman acaba sorun hangisinde demeye başlarlar.. milletin ağzı torba değil. yıllarca çocuk istemeyen çocuk yapmayan insanlar var.. evliliğimizin tadını çıkarıyoz geziyoz tozuyoz deyin siz de.. hem zaten kime nee..

ay ben de amma dolmuşum delikafadulden

özgeçay sen ne kadardır istiyosun canımmm
bende geçen aya kadar öle sölüyodum şimdi hiççççççççç umursamadan allah ne zaman kızmet ederse diyorum hiçç bişey söyleyemiyolar:dance:

özgeçay sen ne kadardır istiyosun canımmm
bende geçen aya kadar öle sölüyodum şimdi hiççççççççç umursamadan allah ne zaman kızmet ederse diyorum hiçç bişey söyleyemiyolar:dance:

canım bizim ilk denememiz bu ay.. o yuzden de cok umutlanmıyorum, ilk aydan olma ihtimali zor diye.. ama kısmet tabi..
ben son birkaç aydır istiyordum aslında ama eşim kendini baba olmaya çok hazır hissetmiyordu.. bu ay biden hissetti nası olduysa kaydirigubbakcemile3 bana da böyle bir anne olma isteği geldi fazlasıyla..
hemen çalışmalara başladık. adetimin 10. gününden itibaren 2 günde 1 çalışma yaptık.. bakalım şimdi 1 haftam kaldı adetime, bekliyoruz.. son 1 haftada hala şansım var mıdır acaba, çalışmaya devam etsem mi CADIARZU

özgeçay aynı şeyi bende düşünüyorum benimde 9 gün falan var ama yaa adamda yoruldu artıkkkdelikafadulden delikafadulden

özgeçay aynı şeyi bende düşünüyorum benimde 9 gün falan var ama yaa adamda yoruldu artıkkkdelikafadulden delikafadulden

valla sorma, benimki de öyle yorgun düştü.. kaydirigubbakcemile3
e ben de sıkıldım tabi, ööle programlanmış gibi 2 günde 1 falan kaydirigubbakcemile3
ama mecbur ne yapacan:jeyyar:

ya valla yaa artık bir an önce hamiş kalsakta şu streslerden kurtulsak ben bu ay ovulasyon testi almayı düşünüyorum bu kadar sıkıntı çekmemiş oluruz diye hem kesin olsunnkaydirigubbakcemile5
ovulasyon testi kullanan varmı aramızda kızlar fiyatı ve markası hakkında bilgi sahibi olanlar yazarsa sevnirim

evet ya bu ay bu kadar çok çalışmaya rağmen olmazsa ben de önümüzdeki ay alırım sanırım.. Allahım ne kadar sabırsızım yaa, insan iştei istediği şeyin bir an önce olmasını istiyor.. :ecrin_bebek:

canım yaptın mı sen test yenı okudum yazını gerı sayım başladı 6 ekime 1 gün kaldı :Saruboceq:

ooo kızlar sabırsız olmayın bakın bana 11 yaşında bir kızım var ama ikinci olmuyor beş yıldır her ay umutlanıyorum, napiyim umut fakirin ekmeği derler bakalım 3 aydır hayıt tohumu kullanıyorum belki bir çare olur:Saruboceq:

canım yaa benim daha ılk çocuğum olucak artık anne olmayı ıstıyorum çevremde herkez aynı şeyı sorup duruyor 2 gu once normal idrar testi yaptım ikisinde de 2. çixgi silik çıktı bu ay çok umutluyum geçen ay ovulasyon testide kullandım bilmiyorum hamilemıyım

canım eğer silik çizgi varsa hamile olma olasılığın yüksek sen kendine dikkat et inş. hamilesindir. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin

canım eğer silik çizgi varsa hamile olma olasılığın yüksek sen kendine dikkat et inş. hamilesindir. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin

kusura bakma geç cvp yazdım eşim nöbetçi bu gece benide heyecandan uyku tutmadı silik çıkan sonuclara bakıyordum netten ya inşallah hamileyimdir geçtıgımız cuma ve ctesı yaptım silik çıktı ama gözle görülebiliyor fakat çok sılık bu nedir sence

adetin ayın kaçında eczane tesleri her zaman kesin sonuç vermiyor stres yapma bekle bakalım

arkadaslar birsey sordum bir kisi bile cevap yazmadi (

arkadaslar birsey sordum bir kisi bile cevap yazmadi (

canım ya bişey dıyemıycem ama bence rahımın dınlenmesı için 3 yada 4 ay doktor dinlenmeni onerebilir korunmalı ilişki dıyebilir çunku teyzemin kızı düşük yaptı ona öyle söylemişti doktor

sagol canim 3-4 ayda cok uzun geliyo bana yaa doktorla görüsemedigim icin ne kadar diyecek bilmiyorum intte okudum hemen de olabilirmis kadin kendini ne zamam hazir hissederse diyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…