özgeçay sen ne kadardır istiyosun canımmm
bende geçen aya kadar öle sölüyodum şimdi hiççççççççç umursamadan allah ne zaman kızmet ederse diyorum hiçç bişey söyleyemiyolar:dance:
kızlar ben çıkıyommm hepinize iyi geceler...
özgeçay aynı şeyi bende düşünüyorum benimde 9 gün falan var ama yaa adamda yoruldu artıkkkdelikafadulden delikafadulden
ya valla yaa artık bir an önce hamiş kalsakta şu streslerden kurtulsak ben bu ay ovulasyon testi almayı düşünüyorum bu kadar sıkıntı çekmemiş oluruz diye hem kesin olsunnkaydirigubbakcemile5
ovulasyon testi kullanan varmı aramızda kızlar fiyatı ve markası hakkında bilgi sahibi olanlar yazarsa sevnirim
merhaba gul cum benımde reglım 6 ekım valla boyle yazdın yarın sabah banada test yaptırıcaksın evde var zaten zor duruyordum tuzu bıberı oldun sılık mıydı cızgı ozaman hamılesın bence cunkı sılıkte olsa var demekmıs canım:lepi:
ooo kızlar sabırsız olmayın bakın bana 11 yaşında bir kızım var ama ikinci olmuyor beş yıldır her ay umutlanıyorum, napiyim umut fakirin ekmeği derler bakalım 3 aydır hayıt tohumu kullanıyorum belki bir çare olur:Saruboceq:
canım yaa benim daha ılk çocuğum olucak artık anne olmayı ıstıyorum çevremde herkez aynı şeyı sorup duruyor 2 gu once normal idrar testi yaptım ikisinde de 2. çixgi silik çıktı bu ay çok umutluyum geçen ay ovulasyon testide kullandım bilmiyorum hamilemıyım
canım eğer silik çizgi varsa hamile olma olasılığın yüksek sen kendine dikkat et inş. hamilesindir.Allah hepimize hayırlı evlatlar versin
kusura bakma geç cvp yazdım eşim nöbetçi bu gece benide heyecandan uyku tutmadı silik çıkan sonuclara bakıyordum netten ya inşallah hamileyimdir geçtıgımız cuma ve ctesı yaptım silik çıktı ama gözle görülebiliyor fakat çok sılık bu nedir sence
selam arkadaslar benim 1 oglum var 19 aylik .ikinciye haziran ayinda isteyerek hamile kalmistim fakat 13+3 haftalikkken bebegimin öldügünü ögrendim ve 22 eylülde kürtaj oldum.nerdeyse dünne kadar kanamam vardi cok azda olsa. adet ne zaman görecegim henüz bilmiyorum kadin doktorum tatilde ve bu ayin 12 sinde randovüm var.acaba ne kadar beklemeliyim bir dahaki hamileligime henüz bilmiyorum ama ben kasimda tekrar hamile kalmak istiyorum allhin izniyle.sizce cok mu erken:uhm:
adetin ayın kaçında eczane tesleri her zaman kesin sonuç vermiyor stres yapma bekle bakalım
arkadaslar birsey sordum bir kisi bile cevap yazmadi(
canım ya bişey dıyemıycem ama bence rahımın dınlenmesı için 3 yada 4 ay doktor dinlenmeni onerebilir korunmalı ilişki dıyebilir çunku teyzemin kızı düşük yaptı ona öyle söylemişti doktor