Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

arkadaslar birsey sordum bir kisi bile cevap yazmadi (

arkadaşım benim ilk hamileliğin düşükle sonuçlandı dr. kürtajdan sonra 15 gün ilşki yasağı 2 ayda hamilelik yasağı vermişti bence bekle senin sağlığın herşeyden önemli bebek nasıl olsa olur

canım adetim 6 sında 1 gün kaldı kafamçokkarıştı

o zaman hamilesindir tebrik ederim ilk kutlayan ben olayım sen iki üç gün sonra bir test daha yaptır hatta kan tahlili yaptır kesin sonuç al hadi bakalım kesin sonucu bekliyoruz :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

oda dogru saglikta önemli ama sabrimda hic yok offf

canım yaa allah duysun sesını yazını okudum yuregim kıpır kıpır oldu inşallah :Saruboceq:

kızlar yapmayın ya ben şimdi kendimi hamile sandım valla ama 2.çizgi gözle görülebiliyor fakat çok silikti

fortel marka test var ilikiden 10 gün sonra hamileligi belirliyo.bence yarin istersen ondanda al bir yap 20 tl falan hamileysen cizgin dahada belirginlesir yada yarin kan testi yaptir kesin sonuc alirsin.

fortel marka test var ilikiden 10 gün sonra hamileligi belirliyo.bence yarin istersen ondanda al bir yap 20 tl falan hamileysen cizgin dahada belirginlesir yada yarin kan testi yaptir kesin sonuc alirsin.

sordum canım onu eczaneden bugün nöbettçi eczaneden ama elimizde bulundurmuyoruz dedi sipariş uzerine geliyormuş sen hamilelik yaşadin mı ilk belirtisi ne oluyor dıye soracaktım benim 2 gecedir midem bulanıyor sabah değil ama gece nedense ve gögüslerim şişmeye başlamıstı 15 gün oncesinden suan şişlik inmiş durumda sadece gögüs ucu kaşınıyor artık adet belırtsımı bebek belırtısımı bilmiyorum yarımların için sağol

sagol canim 3-4 ayda cok uzun geliyo bana yaa doktorla görüsemedigim icin ne kadar diyecek bilmiyorum intte okudum hemen de olabilirmis kadin kendini ne zamam hazir hissederse diyodu

canım bende nisanda düsük yaptım doktor 3 ay bekle korun dedi sonra istiyorsan korunmayı bırak dedi.özel bi doktora gittim oda 6 y dedi.ama ben hic birini takmaım düsük yapıpta hemen hamile kalan doguranlar var okudukca gaza geldim hic korunmadım.bu 6.ayımız ama hala olmuyor bilmiyorum sebebinide artık hayırlısı

hamilelik belirtisi adet belirtileriyle ayni oluyo insan ayirt edemiyo hatta hamilelik kesinlesince bile adet olupta tarihi bitene kadar gecen sürede bile adet belirtilerini yasiyosun.fark sadece kanaman olmuyo. kasiklarda agri,gögüsler sertlesiyo hassaslasiyo.

benimde tabiki olacak mi bilmiyorum ama ben evlenip 5 yil cocuk düsünmedim ilk ayki denememizde(1 hafta) hemen hamile kaldim.simdikindeyse yine sadece istedigimiz ay 1 kez denedik ve yine hamile kaldim.cabuk kaliyorum.simdi olurmu bilmiyorum ama kismet bende cok beklemiyecegim öncelikle neden öldügü kesinlessin bebegimin.tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum cünkü.

kürtajdan sonra ne zaman adet görülüyo? 22 eylülde kürtaj oldum.ekimde hastalanirmiyim acaba kanamam yeni kesildi 10 gün sürdü.

sanki böyle oldum olucam belim agrıyor ve kasıklarım agrıyor artık hayırlısı kafamçokkarıştı

günaydın kimseler yok mu....inşallah bugün hayırlı haberler gelir listemizden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…