Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bu arada ben bebek diye kafayı yemekk üzereyimm.benden sonra evlenen akrabalarr ya hamile ya doğurduu.bugün bile hamilelikk haberi aldımm..neden ben olamıyorum diye çıldırmak üzereyimm bana yardımcı olun kızllaarrr çookk bunaldımm

ayy inşallah canım...romadondurmacısı var şardan. tam karşısındayım canımmmm resmini koysana avatara göriyim seni tatlımmmm
evet kuşummmmm mutlaka görüşelim. bende lunaparkın orda oturuyorum yakınız canım. her akşam iniyorum hürriyete. görüşelim mutlaka kaydirigubbakcemile5

azizecim mrb
ayın 3de adet olmam gerekiyodu,ama bişe yok
zahmet olmazsa benide yazar mısın?
şimdi bunu yazdım ya adet olurum kesin...

gittimm kızlarr tahlil falan oldumm yook bişeyy çıkmadııı.psikolojik herhalde doktor yumurtlama günlerini takip ett dedii.ben etmezdimm hiçç

canım sorun yoksa olur inşllhh
bana dktrum herşey beyinde bitiyo sen bu stresle tabi zor kalırsın dedi sağolsun dktrum bide gidince bana psikolokluk yapıyo.......
tsh ım yüksek çıktı benimde zaten tsh da strese bağlı olarak çıkarmış anlıycan canımmm dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden
kafaya takmamak lazım ama nerdeeeeee
ama dediğim gibi bu ay çokkkk rahatımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu ay ben de rahatım. Stres yapmayı da düşünmüyorum.Çünkü alt üst ediyoruz bedenimizi,hormonlarımızı

umutlanmanı istemem ama benim tüm hamileliklerimde yumurtlamanın hemen sonrası kasık ağrısı başlar.....inşallah seninde bebişin büyümesinde ağrıyordur.....:emir_bebek::ecrin_bebek:

benim de kasık ağrım var yaaa.. adetime de 8 gün var.. inşallah benim bebişim de büyüyordur içeride.. kaydirigubbakcemile2

ya da fazla çalışma yapmaktan da ağrıyor gibi geliyor bazen kaydirigubbakcemile3 :eek:

canım bende adet düzensizliği vardı 6 aydır tedavi oluyorum düzenliyim.....
tsh ı bu ay öğrendim tedavi olmadım henüz adet olmayı bekiyorum dktra gitmek için hani belki hastanelere gitmeden allahım nasip eder...
dktrum ne zaman istersen kendini ne zaman hazır hissedersen gel yumurta takibi yapalım dediiiimafoldumbenmafoldumben
inanın hamile kalamayan insanın psikolojisini hamile kalamayan biri çokkkkk iyi anlıyooo ne sıkıntılar yaşadığımızısenağlama
rabbimmm dualarımızı kabul etsin bizim içinde en tez zamanda ol desin inşaallahhhhh:Saruboceq:

canım sorun yoksa olur inşllhh
bana dktrum herşey beyinde bitiyo sen bu stresle tabi zor kalırsın dedi sağolsun dktrum bide gidince bana psikolokluk yapıyo.......
tsh ım yüksek çıktı benimde zaten tsh da strese bağlı olarak çıkarmış anlıycan canımmm dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden
kafaya takmamak lazım ama nerdeeeeee
ama dediğim gibi bu ay çokkkk rahatımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canımm haklısın aslında ama takmadan olmuyo.kayınvalidem sağolsunn hep hatırlatıyo.bak şu hamile bak bu hamile.hastalandın mı diyede her ay soruyo.bunalttılarr beniii.herkes hadi niye yokk falann.aslında çevre olmasa böyle takmıcamm.inşş canımm bu ay olurr seninn.dua etcemmm:Saruboceq:

özgeçay canım bendede bazen ilişkiden sonra ağrı oluyo yaaa acaaba neden bende merak ediyorumCADIARZU

masal
inşllhhh canım bu ay o mutluluğu hepimiz yaşarızzzzzzopuyorumnanaktan
anlıyorum seni allahtan ben kayınvalidemlere uzağımmm teldede öle soramıyo çekiniyo iyi oluyo bi bakıma
ama tabi çevremdekilerrr ee artık bir seneyi geçti bak senle evlenenler doğurdu büyüttü ne bekliyonuz daha diyolar yaa gıcıkkkk oluyorum:jeyyar: :jeyyar:
allah ne zaman verirse diyorum artıkkk hiç umrumda bile olmuyooo alıştımmm galiba diyorum yaaa:1no2:

özgeçay canım bendede bazen ilişkiden sonra ağrı oluyo yaaa acaaba neden bende merak ediyorumCADIARZU

çalışmadan sonraki gün falan da ağrıyo, hep ağrıyo sanki.. ağrı da değil böyle batma gibi.. CADIARZU
bebiş diye ümitlenmek istemiyom şimdi, daha 1 haftam var çünkü adetime..
oradaki kaslar falan kasılıyo belki diye düşünüyom, çok ümitlenmek istemiyom üzülmiyim diye.. delikafadulden

evet ben geçen ayy öle bii psikolojik hamilelik yaşadım ki herşey vardı ama sonra insan mahvoluyo
o yüzden artık bende hissetsem bile anlyamıyorumm kendimi dinlemek içimi dinlemekten kaçıyorum kendimi kaptırmamak için o yüzden galiba bu ay ki rahatlığımmmzemuszemuszemuszemus

X