inşallah canım...bugünde test yapıcaktım iyiki yapmadan oldum...
sen nasılsın canım?
nasıl olayım canım biraz yorgunum. yeni geldim eve. kk dan kızlarla buluştuk taksimde. çok güzel bir gün geçirdik. geri sayımda 10 gün. bakalım inş gelir meleğim.
azizecim tatlım üzüldüm yaa neyse herşeyin hayırlısı artık ekim ayına inşlhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bişey soracam kaç gündür sol yumurtalığımda acayip ağrı var nedir acaba sebebi üşüttümmü ne oldu anlamadım.17 ekim adet tarihim...yumurtlama dönemimde yeni bitti.ama ağrı devam ediyor....
inşllhh azizecim hayırlısı herşeyin allah vaktini zamanını biliyo gerçekten biz ne sölesek......
daha listeye hamiş haberi yazılamadı yaaaaaaa:1no2: :1no2: :1no2:
kankam seni buldum nasılsın özledim seni burdasın demekopuyorumnanaktan
allahım hepinize sağlıklı hamilelik hayırlısıyla da bebeğiniz kucağınza almayı nasip etsin.........
saolun kızlar darısı başınıza...:)))
özgeçay hatırlamazmıyım canım benim ..dile canımmmm
evet canım çok temiz ve iyi bi hastane. ssk sı da var. cennet mah. oturuyom. bana çok yakın yürüyerek giderim. rahat olur . randevuları aynı güne getiririz laflarız beklerken:lepi:
ben doğan da çalışmıştım 1.5 yıl kadar önce.. delikafadulden delikafadulden
irem hanım birkaç ay önce ayrılmış, hisar intercontinental' e geçmiş. ümraniye ye yani..
irem hanım oldukça iyiydi ama filiz hanımı ben de bilmiyom..
ama şunu bilirim ki, doğan hastanesi kadın-doğum bölümü konusunda çok başarılıdır.
hastane olarak da oldukça iyidir delikafadulden
ben de bakırköyde oturuyom.
azizeciiimm sen de yok dimi hala bişiii hihoyyyt
kızlarrrrr biraz önce adet oldum :çok üzgünüm:
çokkkk karnım ağırıyo. kısmet değilmiş hayırlısı nezamansa o zamah olsun.
kasım ayınıbeklicem allahın izniyle:Saruboceq:
iyi akşamlar kızlar azizecim hayırlısı olsun gelecek aya inşallah biz çalışmaya devam valla adam usandı artık bugün tatil değil miydi ya demeye başladı hayırlısı bakalım allahım bu ay her isteyenin ilk sırada bizim göbişlerimizi doldursun inşallah...
defnecim demek sende cennettesim ha:dance: ayy çok sevindim...inşallah görüşürüz tatlımmmm. ben hürriyet cad. oturuyom canım...sen.