Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kürtajdan sonra ne zaman adet görülüyo? 22 eylülde kürtaj oldum.ekimde hastalanirmiyim acaba kanamam yeni kesildi 10 gün sürdü.

ben kürtaj olduğumda 1ay sonra adet olmuştum ama kişiye göre değişiyor....drlar hep 3 ay bekleyin diyor ama boşuna beklemeyin bence..kürtajda bekledim şimdiki aklım olsa beklemezdim...düşük yaptığımda beklemedim hiç...

bu arada günaydın kızlar.......:))))9

hadi hamiş haberleri gelsin...........

günaydın kızlar 5-7 arası benim regl dönemim...
bu gün 5 oldu gelen giden yok delikafadulden
daha ilk ayımız pek bi çalışmada yapmadık 3kere falan oldu ama bilmiyorum kısmet...:Saruboceq:
bu arada kasıklarımda ağrı var..
normalde ben regl olacağım zaman bile ağrım sızım olmaz...
umutlanıyorum işte ama hayırlısıysa olsun diyorum...
Allahım 7sinide bir atlatsak çok zor yaaaa.....:bbo:

inş. canım hamilesindir :Saruboceq:

günaydın kızlarr.... valla benim sol kasığımdaki ağrılar devam ediyor hiç böyle olmazdım ...

umutlanmanı istemem ama benim tüm hamileliklerimde yumurtlamanın hemen sonrası kasık ağrısı başlar.....inşallah seninde bebişin büyümesinde ağrıyordur.....:ecrin_bebek:

teşekkürler mehtapcım cevap verdiğin için umutlanmak istemiyorum ama inş dediğin gibidir..diğer aylarda hiç bu kadar ağrı çekmemiştim.üşütmüş olabileceğimide düşünüyorum ama ne biliyim bi umut işte.....opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar, haftasonu uzak kaldım. Var mı güzel haberler? Benim daha çook günüm var. Reglim bitiyor bugün. Umarım güzel haberlerle gelir bu ay hepimize.

günaydın kızlar test yapıp hamilelik haberi verecek yokmu aranızda gül00 ne yaptı acaba akşam uyku tutmadı heyecandan onu,

günaydın arkadaşlar
güzel haberlerle dolu bir hafta geçiririz inşaallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydınnn arkadaşlarr yokmu güsel haberleer hadi gülsün artık yüzümüz ilk hamişimiz kim olcak acaba...

slm kızlar....azizecim inşallah kasım ayında güzel haberlerini alırız.
kızlar karnımın alt kısmında bir sertlik var,kasıklarımda 2 gündür bir ağrı var ve kabız oldum gerçi adetim 15 ekim ama bilemiyorum.6 yaşında bir kızım var ona hamile kaldığımda da üstüne görmüştüm göğüslerim şişip uçları koyulaşınca test almıştım öyle öğrenmiştim.inşallah kırmızıları görmem.

bişey sorabilirmiyim bu üstüne görmeyi nasıl yaşamıştın yani üstüne görmedede adet kanaması gibi kan geliyormu bi arkadaşım düzenli ilk ay adet görmüş diğer ay 2 aylık hamile olduğunu öğrenmişti sendede mi böyle oldu?

inş. canım hamilesindir :Saruboceq:

ayy inşallah canım :Saruboceq:
az önce bir ablamız msnden yazmış.
beni rüyasında hamile olarak görmüş halbuki daha ilk ayımız ve kimseye bebek düşünüyoruz falan demedik.
kasık ağrım var...
psikolojik olduğunu düşündüğüm mide bulantısı var ama dediğim gibi olsa bile hemen bulantı olmazki kesin psikolojik...
hemen umutlanmak istemiyorum ama yine diyorum hayırlısı..
inşallah güzel haberleri veririm sizlere.
test yapmayacağım hemen çünkü daha var reglime 5-7 arası...
Allahım bu ay isteyen tüm arkadaşlarımın yüzünü güldür...
amin...:Saruboceq:

evet canım aynen arkadaşın gibi oldu. benim adetlerim çok düzenlidir 28 günde bir hep olurum o zamanda olmuştum o yüzden anlayamamıştım ben öğrendiğimde 7 haftalık olmuştu

evet canım aynen arkadaşın gibi oldu. benim adetlerim çok düzenlidir 28 günde bir hep olurum o zamanda olmuştum o yüzden anlayamamıştım ben öğrendiğimde 7 haftalık olmuştu

tmm canım teşekkür ederim inşallah bende üstüne görüyodurum benimde adetime 12 gün kala kahverengi akıntılarım gelmeye başladı ilk iki gün açık renkte son 10 gün baya yoğun ve koyu renkte geldi akıntı kesildi adet oldum ve adetim her ay 5 gün hatta 6.günde leke olurdu bu ay 4 gün oldu 5.gün leke dahi gelmedi ve benimde adetim çok düzenlidir ilk defa bu ay böyle bişey yaşadım yarın doktora gitcem inşallah güsel şeyler duyarım umarım ciddi bişey yokturr

merhaba azize ablacımmm kırmızılar gelmiş çok üzüldüm ama hayırlısı olsun rabbim ne zaman ol derse o zaman olsun allahım sağlıklı ve hayırlı bir bebek kucağına almak nasip etsin yani geç olsun güç olmasın daha önümüzde çok aylarr var dimi yola devamm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…