kürtajdan sonra ne zaman adet görülüyo? 22 eylülde kürtaj oldum.ekimde hastalanirmiyim acaba kanamam yeni kesildi 10 gün sürdü.
günaydın kızlar 5-7 arası benim regl dönemim...
bu gün 5 oldu gelen giden yok delikafadulden
daha ilk ayımız pek bi çalışmada yapmadık 3kere falan oldu ama bilmiyorum kısmet...:Saruboceq:
bu arada kasıklarımda ağrı var..
normalde ben regl olacağım zaman bile ağrım sızım olmaz...
umutlanıyorum işte ama hayırlısıysa olsun diyorum...
Allahım 7sinide bir atlatsak çok zor yaaaa.....:bbo:
umutlanmanı istemem ama benim tüm hamileliklerimde yumurtlamanın hemen sonrası kasık ağrısı başlar.....inşallah seninde bebişin büyümesinde ağrıyordur.....:ecrin_bebek:
günaydın kızlarr.... valla benim sol kasığımdaki ağrılar devam ediyor hiç böyle olmazdım ...
günaydınopuyorumnanaktaninş. sonucundA müjdeli haber alırsın
günaydın kızlar test yapıp hamilelik haberi verecek yokmu aranızda gül00 ne yaptı acaba akşam uyku tutmadı heyecandan onu,
slm kızlar....azizecim inşallah kasım ayında güzel haberlerini alırız.
kızlar karnımın alt kısmında bir sertlik var,kasıklarımda 2 gündür bir ağrı var ve kabız oldum gerçi adetim 15 ekim ama bilemiyorum.6 yaşında bir kızım var ona hamile kaldığımda da üstüne görmüştüm göğüslerim şişip uçları koyulaşınca test almıştım öyle öğrenmiştim.inşallah kırmızıları görmem.
inş. canım hamilesindir :Saruboceq:
evet canım aynen arkadaşın gibi oldu. benim adetlerim çok düzenlidir 28 günde bir hep olurum o zamanda olmuştum o yüzden anlayamamıştım ben öğrendiğimde 7 haftalık olmuştu