Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlarrrrr biraz önce adet oldum :çok üzgünüm:
çokkkk karnım ağırıyo. kısmet değilmiş hayırlısı nezamansa o zamah olsun.
kasım ayınıbeklicem allahın izniyle:Saruboceq:

üzülme sakın azize herşey ALLAHTAN tatlım bidahaki ay bide stres yapıp isteyince olmuyor galiba ya gelmiyo bu bebişler en iyisini yaptın beklmekle yapıp olmayınca insan daha çok üzülüyo

merhaba saliha bende 2 düşük yaşadım şimdi hamile kalmak istiyorum hamile kalıncamı asprin içiliyor yoksa daha olmadanmı cevap veririmisin

ayşecim, ben bu olaydan sonra araştırma yapılsın istedim, genetik bölümünde kan pıhtılaşması çıktı, düzeyine göre doktorlar iğne de veriyormuş. bana asprin kullansan yeter dedi.
doktorun söylemeden asprin kullanma, eğer pıhtılaşma yoksa, hamile kalırsan sorun yaratabilir.kanı sulandıracağı için düşük riskini arttırabilir.ben ilkinden sonra araştırılsın istedim. 2. düşükten sonra bence başta bi araştırma yaptır. tıp fakülteleri bu konuda tüm araştırmaları yapıyor. sonuçların hepsini alman en fazla iki ay sürer. ben tıpta tahlil yaptırdım,tıptaki doktor sonucla ilgilenmeyince,oyalayınca başka bi doktora gittim. tanıdıklarım profosöre git dediler, ve kesinlikle doğru tercih budur derim.

selam arkadaslar benim 1 oglum var 19 aylik .ikinciye haziran ayinda isteyerek hamile kalmistim fakat 13+3 haftalikkken bebegimin öldügünü ögrendim ve 22 eylülde kürtaj oldum.nerdeyse dünne kadar kanamam vardi cok azda olsa. adet ne zaman görecegim henüz bilmiyorum kadin doktorum tatilde ve bu ayin 12 sinde randovüm var.acaba ne kadar beklemeliyim bir dahaki hamileligime henüz bilmiyorum ama ben kasimda tekrar hamile kalmak istiyorum allhin izniyle.sizce cok mu erken:uhm:

saliha bemnim öyle bi imkanım yok canım ben şırnakta oturuyorum ama geçen ay test yaptım burdaki doktorlara güvenemediyim için diyarbakıra gittim ultrasonda gebelik gözüküyor dedi asprin verdi ama testi tekrarlayın döndük kan testi yapytım hastanede negatif çıktı ve zaten 1 hafta sonra adet oldum ondan sordum ozaman doktor günde bir tane iç dedmişti hamile kalsam tekrar içsem düşük rüikini azltırmı bu arad senin başka çocuyun varmı canım

ekim 11 de hastalancam ama hiçbir belirtim yok bu ay da olmadı sanırım....

benim çocuk yok, doktor kullan dediyse kullan, günde 1 tane içiyorum ben de. sebepsiz tekrarlayan düşüklerde doktorlar kullandırıyormuş. yine de kullanırken kendindeki değişiklikleri gözle. ben kullanmaya başladığımda sürekli burnum kanamaya başladı, biraz ara verdim, tekrar kullanmaya başladım.

daha hamile deyilim ama işallah bu ay olur doktorumu arayıp kullanacam hayırlısı canım hepimiz için işallah olur

gamzelim.66..................................10 ekim
ekimm.....................................10 ekim
Belirti varmı sizde arkadaşlar???

son 12 gün geri sayım bende başladı hadi bakalım lütfen allahım lütfen bu ay kırmızı kart görmem

kızlarrrrr biraz önce adet oldum :çok üzgünüm:
çokkkk karnım ağırıyo. kısmet değilmiş hayırlısı nezamansa o zamah olsun.
kasım ayınıbeklicem allahın izniyle:Saruboceq:

canım arkadaşımmm hayırlısı olsun hayatım inşallah önümüzdeki aya. aslında ne zaman hayırlıysa allah ne zaman kısmet ettiyse ozaman olsun canım:Saruboceq:

azizecim canım üzülme
yeni ayda inşallah
ama ben kendimi listede görmedim çokta üzüldüm
22 ekim yazarsan sevinirim

sağol tatlım. yine olmadı kısmet rabbim hayırlısını versin :Saruboceq: sen nasılsın canım bebiş nasıl?yerimseniben
canım arkadaşımmm hayırlısı olsun hayatım inşallah önümüzdeki aya. aslında ne zaman hayırlıysa allah ne zaman kısmet ettiyse ozaman olsun canım:Saruboceq:

azizecim canım çok geçmiş olsun.önümüzdeki ay gelir inş bebişin.. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…