Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

arkadaşlar bu ovulasyon testlerini siz kaça almıştınız(kullananlar). ilk baktığım 41, .. lira. çok pahalı değil mi?

arkadaşlar bu ovulasyon testlerini siz kaça almıştınız(kullananlar). ilk baktığım 41, .. lira. çok pahalı değil mi?

salıhacım yazdıklarını okudum ve cok uzuldum bı zmanlar bende senın gıbıydım bebegı olanları gorunce uzuluyodum sımdı 5 yasında bı evladım var ıkıncı dusunuyorum am aolmuyo gene uzuluyorum senı cok ıyı anlıyorum ama ınsallah bebegını kucagına alınca bu uzuntulerının hepsı gıder uzme kendını 41 tl bencede cok 20 falan duymustum bena.s.a.s.

azizemmm üzülme sakınn tatlım nasibi bugüne deilmişş kasımm ayı var daha deil mi? mucuksss

teşekkürler canım, başka bi yerde 23 lira, 16 ovulasyon 4 tane gebelik testi. inşallah yeniden o bebek kokusuna sen de kavuşursun.

kızlarrrrr biraz önce adet oldum :çok üzgünüm:
çokkkk karnım ağırıyo. kısmet değilmiş hayırlısı nezamansa o zamah olsun.
kasım ayınıbeklicem allahın izniyle:Saruboceq:

üzülme canım sıkma canını hayırlı zamanda inş. yarabbim verir

saliha öncelikle aramıza hoşgeldin ve çok çok geçmiş olsun bende 6 ay önce düşük yaşadım ve şuan tekrar düşünüyoruz.artıkhayırlısı herkesin hakkında. inşallah hamiş kalırız..

inşallah canım, baya bi ara vermiştim, doktora gideyim önce diye, çok erteledim, bi de ona üzülüyorum.
haziranda gittiğimde olmazsa 6 ay sonra gel demişti. aralıkta doktora gideceğim, başta şubat tatilini bekliyim diyordum ama gerek yok, hep erteliyorum.
bana kalsa ben yine canımı sıkmıyacağım ama bu etraftakiler var ya,benim yaşımda daha evlenmeyenler var, 25 yaşındayım. eşimin memleketinde bi bayan arka arkaya aynı gün içinde 3 kere sordu, önceki gebeliğimden bahsederek "olsa şimdi kucağına almış olurdun" dedi, nasıl delirdim anlatamam. ne istiyor bu insanlar, olsa söyleriz herhalde.kürtajdan sonra da yeri belli olmuş ya, olsun dediler(meali : hamile kalabiliyorsun, neyse bir daha olur)
hele onların yanında başkasının bebeğini sevemiyorum, hemen yoruma başlıyorlar. bebeklei çok sevdiğim halde, kendimi sıkıyorum.
inşallah hepimiz için hayırlısı olur. hepimize nasip etsin Rabbim.

Son düzenleme:
azizecim hayırlısı canım inşallah bu ay olur...
bulutcum özel hastane falan yok mu orada yaptır kan testini...siznir oluyorum ya bende burada devlet hastanesine gittim kayıplarım olduğunu söledim riskli oluyor dedim sen git dedi dr sinir oldum..hepimiz biliyoruz kan testinde özellikle gün geçmişse çıkıyor...yapsalar bişey kaybedecekler sanki...
salihacım canım öncelikle geçmiş olsun..sen kürtajdan sonra niye ara verdin ki gerek yoktu...sen stres yapmadan çalış...testide gg den al oradakiler daha çok ve ucuz..

kızlarrrrr biraz önce adet oldum :çok üzgünüm:
çokkkk karnım ağırıyo. kısmet değilmiş hayırlısı nezamansa o zamah olsun.
kasım ayınıbeklicem allahın izniyle:Saruboceq:

canikom hayırlısı olsuun yaa.. birdahaki aya inşallah.. hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah... öpüyorum kocaman muck a.s.

canım eşim şehir dışında perşembe yaptıdım negatif doktor bekleyin dedi
idrar testide negatif temmuzda düşük yapmıştım ya acaba kötü bişey mi var diyorum
kontrollere gitmiştim rahim temizdi ama bilmiyorum

sağol canım, hamileliğin inşallah çok güzel geçer. kendim acısını bildiğim için kimsenin yaşamasını istemem.ben tekrar aynı şey olmasın başta kontrole gideyim dedim, o yüzden 1 sene bekledim.çok düşük seviyede kanda pıhtılaşma çıktı.asprin içiyorum şimdilik. kaç doktora gittiysem bi sonuç alamadım, bugün git, şu testi de yaptır sonra gel... vs. ile doldu gülerim. en son profosör bi kadın doğumcu buldum, doktorun kendisi ilaç gibi geldi. huzur verdi, rahatlattı.
çok dikkatli ol, eğer daha önce kaybın olduysa ilk önce güveneceğin, iyi bir doktor bul derim. ve sözünden çıkma. hayırlı olsun.

salihacım şimdi dr arayışındayım bakalım önce dediğin gibi güven veren bir dr olması önemli çok evhamlıyım..bende de 3 kaybın hepsi farklı şekilde oldu..araştırma yapılmadı...en son erken doğum strese bağlandı...hayırlısı....

merhaba saliha bende 2 düşük yaşadım şimdi hamile kalmak istiyorum hamile kalıncamı asprin içiliyor yoksa daha olmadanmı cevap veririmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…