Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ben doğan da çalışmıştım 1.5 yıl kadar önce.. delikafadulden delikafadulden

irem hanım birkaç ay önce ayrılmış, hisar intercontinental' e geçmiş. ümraniye ye yani..

irem hanım oldukça iyiydi ama filiz hanımı ben de bilmiyom..

ama şunu bilirim ki, doğan hastanesi kadın-doğum bölümü konusunda çok başarılıdır.
hastane olarak da oldukça iyidir delikafadulden

ben de bakırköyde oturuyom.

azizeciiimm sen de yok dimi hala bişiii hihoyyyt
teşekkür ederim evet irem hanım çok güleryüzlü çok iyibi doktordu hisar hem çok uzak hemde çok pahalı bakalm filiz hanım nasıl çıkacak sen hangi bölümde çalıştın

teşekkür ederim evet irem hanım çok güleryüzlü çok iyibi doktordu hisar hem çok uzak hemde çok pahalı bakalm filiz hanım nasıl çıkacak sen hangi bölümde çalıştın

evet tabi canım hisar çok uzak gidilmez..
ben insan kaynakları eğitim bölümünde çalışıyordum o zaman..
hatta irem hanıma gitmiştim birkaç kere, gerçekten iyiydi..
filiz hanımda iyidir herhalde yaa, iyi olmazsa durmazdı orda.. doğum konusunda zaten başarılı bir hastanedir. :ecrin_bebek:

sonra 1 sene falan da hisarda çalıştım ben gerçi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet tabi canım hisar çok uzak gidilmez..
ben insan kaynakları eğitim bölümünde çalışıyordum o zaman..
hatta irem hanıma gitmiştim birkaç kere, gerçekten iyiydi..
filiz hanımda iyidir herhalde yaa, iyi olmazsa durmazdı orda.. doğum konusunda zaten başarılı bir hastanedir. :ecrin_bebek:

sonra 1 sene falan da hisarda çalıştım ben gerçi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

MAŞALLAH hastane konusunda senden faydalanıcaz desene

yazdım canım...olmazsa kasım var belki kasım hamiş oluruzzz

İNŞALLAH ben ilk oglumu zaten bi tane çocugum varda agustosta dogurdum hemde dogum günümde yani çok sıcaktı ve çok kiloda alınca çok zor geçiyo o yüzden fazla sıcaga kalmıyım dedim ama bu gidişle öyle olacak herhalde neyse saglıklı olsunlarda dayancaz artık

olsun yaz bebeği çok rahat oluyo...ben oğulumu mayısya doğurdum çok güzeldi ne çok sıcak nede soğuk...busefer çok sıcağa denk gelcek erhaldeyerimseniben ama olsun razıyım gelsin yeterki ikinci meleğim allahın izniyle:Saruboceq:
İNŞALLAH ben ilk oglumu zaten bi tane çocugum varda agustosta dogurdum hemde dogum günümde yani çok sıcaktı ve çok kiloda alınca çok zor geçiyo o yüzden fazla sıcaga kalmıyım dedim ama bu gidişle öyle olacak herhalde neyse saglıklı olsunlarda dayancaz artık

mhtp canım perşembe hastanede pratisyen vardı
kan testi yaptı
daha erken test için dedi adet gecikmesinin 11. günü tekrar yaptır dedi
jinekolog bu hafta gelcekmiş
ben de perşembe gideyim diyorum

kan testi sonucu 0 dı
son adetimden itibaren29.gündü
bugün 32. gün gelen giden yok
umudum da yok

kızlarrrrr biraz önce adet oldum :çok üzgünüm:
çokkkk karnım ağırıyo. kısmet değilmiş hayırlısı nezamansa o zamah olsun.
kasım ayınıbeklicem allahın izniyle:Saruboceq:

kızlarrrrr biraz önce adet oldum senağlama
çokkkk karnım ağırıyo. kısmet değilmiş hayırlısı nezamansa o zamah olsun.
kasım ayınıbeklicem allahın izniyle:Saruboceq:

saglık olsun canım herşeyin hayırlısı geç olsun güç olmasın ama yınede allah bizede anneliği nasip etsin :Saruboceq:

merhaba bayanlar.. beni de ekler misiniz ekim listesine... tahminen 28 ekim bir daha ki adet tarihim..
çok moralim bozuluyor olmayınca... hepiniz için durum aynıdır, ama o kdar çok üzülüyorum ki... 2 yıllık evliyim, 15 ay önce kürtaj oldum, kese bozulmuş dediler...haziran ayında kontrol için doktora gittik, testler yapıldı, sorun yok. haziran ayından bu yana tekrar deniyoruz. adetim düzensiz, en ufak streste hemen aksıyo.yaz tatilinde olmadı, çalışma da yapamadık. eşimin memleketindeydik
etrafta olanları duyunca hem seviniyorum, hem benim olmadığı için çok üzülüyorum.. eğer olursa , nispet yapar gibi zırt bırt onlar gibi hamileyim diyip ortalarda gezinmiycem, benim yaşadıklarımı başkasına yaşatmayacağım.
bi de ben ilçede çalışıyoum, burda sormadım ama konya da 2 eczaneye ovulasyon testi sordum, ne olduğunu bile bilmiyorlar. bulursam ovulasyon testi alcağım.

Son düzenleme:
benimde 6 ekimde canım ama ben cuma ve cumartesi ıdrar testı yaptım 2. çizgiyi silik gördüm bakalım ne olucak bıde eylül ayında ovulasyon testi kullanmıştım ona göre çalıştık çok merak ediyorum

sağol canım. zaten kendimi hamile gibi hissetmiyodum.
sonunda kırmızılar gekdi.:çok üzgünüm:

benimde 6 ekimde ama ben cuma ve ctesi ıdrar testi yaptım 2.silik çizgiyi gördüm şaşkınım ve eylül ayında ovulasyon testi kullandım ona göre çalışmıştık inşallah hamileyimdir artık insanların cocuk varmı laflarından sıkıldım

merhaba bayanlar.. beni de ekler misiniz ekim listesine... tahminen 28 ekim bir daha ki adet tarihim..
çok moralim bozuluyor olmayınca... hepiniz için durum aynıdır, ama o kdar çok üzülüyorum ki... 2 yıllık evliyim, 15 ay önce kürtaj oldum, kese bozulmuş dediler...haziran ayında kontrol için doktora gittik, testler yapıldı, sorun yok. haziran ayından bu yana tekrar deniyoruz. adetim düzensiz, en ufak streste hemen aksıyo.yaz tatilinde olmadı, çalışma da yapamadık. eşimin memleketindeydik
etrafta olanları duyunca hem seviniyorum, hem benim olmadığı için çok üzülüyorum.. eğer olursa , nispet yapar gibi zırt bırt onlar gibi hamileyim diyip ortalarda gezinmiycem, benim yaşadıklarımı başkasına yaşatmayacağım.
bi de ben ilçede çalışıyoum, burda sormadım ama konya da 2 eczaneye ovulasyon testi sordum, ne olduğunu bile bilmiyorlar. bulursam ovulasyon testi alcağım.

canım internetten alabiliyorsun googleden ovulasyon testleri yaz evıne kadar getiriyorlar

merhaba canım eklerim tabi....hoşgeldin aramıza.
hayırlısı olsun hepimiz için ekim kasım ayımız:Saruboceq:

canım internetten alabiliyorsun googleden ovulasyon testleri yaz evıne kadar getiriyorlar

sağol tatlım, internet üzerinden düşünmüştüm daha önce de, bi deniyim. öyle bi yerdeyim ki kargo falan yok, uğruyorlarmış ama evde olmazsak ne olur diye bakmamıştım..

X