canım yaaa hem çalışıp hem hamile olup hem bebeği olan okadar kadın varki....bi sen mi yapamıcan...evlat bambaşka hiç bişeye benzemez. bebişinden vazgeçme tatlımm yaaaa.
evet canım çok temiz ve iyi bi hastane. ssk sı da var. cennet mah. oturuyom. bana çok yakın yürüyerek giderim. rahat olur . randevuları aynı güne getiririz laflarız beklerken:lepi:
biri veremedemki ikiye geçsem ben şu an liseyi okuyorum dışardan ama üniversitede olacak zamanla ben önce çocuk sonra kariyer sende vazgeçme bebeginden eger bakacak birisi varsa hem çalışr hem çocuguna bakarsın sonra istiyosun olmuyor neler okuduk burda hayırlısı olsun hakkında :lepi:
selam hanımlar..ben aranıza yeni katıldım ve grubunuza dahil olmak istiyorumm:kedi:
selam hanımlar..ben aranıza yeni katıldım ve grubunuza dahil olmak istiyorumm:kedi:
agdet bitecekde yeniden calısacazda sonra bir sonraki agdeti bekleyecezde ölme essegim ölme:)
bende istiyorum kısmetse bebiş geçen ay tam beş günüm geçti ama galiba düştü bu ayda olmazsa doktora gidicem ve filiz hanıma gidicem bana dogan hem yakın hemde saglık sigortam var irem hanıma gidiyordum oda hastaneden ayrlmış filiz hanıma gitmeyi düşünüyorumama nasıl bi doktor bilmiyorum gidersen senden fikir alırım dedim :hulya:
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 20 ekim tarihim inş. olmam bu ay çok umut ediyorum
slm kızlar ben hala ne iki çizgiyi gördüm ne de kırmızıları of ya hiç adet olacak gibi değilim uyku dışında hamileliğe dair bişey de yok
offf ya offfffffffffffff 8 gün oldu adetim gecikeli
ozmoscum nette mat 1 anlatan süper siteler var ordan izlesenee tatlım mat1 basittir aşkım ya yaparsınn
sıl kızlar kimseler yokmuuuuu