Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım yaaa hem çalışıp hem hamile olup hem bebeği olan okadar kadın varki....bi sen mi yapamıcan...evlat bambaşka hiç bişeye benzemez. bebişinden vazgeçme tatlımm yaaaa.

ayy canımsın sen ya bencede istiyince insanın elinden her iş gelir meleğimden vazgecmicem gaz verdin :jeyyar: iice bana saoll hihoyyyt

evet canım çok temiz ve iyi bi hastane. ssk sı da var. cennet mah. oturuyom. bana çok yakın yürüyerek giderim. rahat olur . randevuları aynı güne getiririz laflarız beklerken:lepi:

laflarız ya bi hamile olalımda ben ilkinde ne yumurlama ne bilmem ne hemen hamile kalıştım şimdi hazirandan beri olmuyor neyse bundada vardır bi hayır neyse herkese iyi geceler ben bugün çok yorulmuşum yatıyım artık kocamıda alıyım ogluşum zaten uyudu öptüm herkesi azize haberini bekliyorum artık bikaç gün sonra yaparsın testiopuyorumnanaktan

çokk haklısınn canımm bencedee alkisalkisalkis cocuk özlemi okadar ceken bayan varki kkda yasım gencken bari 1 tane olsun ilerde sıkıntı cekmeyeyim hem eşimde cokk istiooo

ozmoscum nette mat 1 anlatan süper siteler var ordan izlesenee tatlım mat1 basittir aşkım ya yaparsınn

kızlar iyi geceler. çok uykum geldi yarın görüşürüz bay bayyyyyyyyyyyyyyy

agdet bitecekde yeniden calısacazda sonra bir sonraki agdeti bekleyecezde ölme essegim ölme:)

ben doğan da çalışmıştım 1.5 yıl kadar önce.. delikafadulden delikafadulden

irem hanım birkaç ay önce ayrılmış, hisar intercontinental' e geçmiş. ümraniye ye yani..

irem hanım oldukça iyiydi ama filiz hanımı ben de bilmiyom..

ama şunu bilirim ki, doğan hastanesi kadın-doğum bölümü konusunda çok başarılıdır.
hastane olarak da oldukça iyidir delikafadulden

ben de bakırköyde oturuyom.

azizeciiimm sen de yok dimi hala bişiii hihoyyyt

slm kızlar ben hala ne iki çizgiyi gördüm ne de kırmızıları of ya hiç adet olacak gibi değilim uyku dışında hamileliğe dair bişey de yok
offf ya offfffffffffffff 8 gün oldu adetim gecikeli

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 20 ekim tarihim inş. olmam bu ay çok umut ediyorum

slm kızlar ben hala ne iki çizgiyi gördüm ne de kırmızıları of ya hiç adet olacak gibi değilim uyku dışında hamileliğe dair bişey de yok
offf ya offfffffffffffff 8 gün oldu adetim gecikeli

canım dr gitmişmiydin???dr git en azından bir kan testi yapar neden geçiktin onur söle..belkide geç döllenme olmuşur bebiş vardır..inşallahhh

ozmoscum nette mat 1 anlatan süper siteler var ordan izlesenee tatlım mat1 basittir aşkım ya yaparsınn

sagolcanım ya kafaya taktım vericem ilk sınavda internetim yoktu şimdi var çalışıcam ve vericem İNŞAALLAH sagol önerin için umarım kısa zamanda kavuşursun bebegine annelik en güzel duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…