Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

azizecim eşinde çok merak ediyosa alın bi test yapın yawww bizde aydınlanmış oluruz dimiiii

mehtapcım kaç gün geçtide öğrendin hamiş olduğunu belirtilerin nelerdi?

canım 4 gün kala test yaptım negatif çıktı..sonra adet gelmeyince kasık ağrım çoktu herhalde kist falan oluştu dedim..dr gitmeye karar verdim...3 gün geçmişti...bi deneyeyim yok ama dedim test yaptım..ikinci çizgi belirgin ama diğer çizgiye göre silik çıktı...hala test yanlış olabilir dedim...4gün geçtiğinde kan testi 694 çıktı..dr gözükmez 2 hafta sonra gel ultrasonla bakalım dedi...

önceki hamileliklerimde kasıkağrısı,göğüs acısı,şişmesi,yerleşme günü sivilce ve en önemlisi içime doğuşu ile anlamıştım hep..bu sefer kasık ağrısı vardı vardı göğüs acısı ve şimesi hala yok!!yerleşme günü sivilce çıktı yine..adet günü mide bulantısı başladı...

darısı isteyenlerin başına...

yaa bende ağrı falan yok sadece yüzümde sivilceler var ne olcak yaa çok merak ediyorum kızlar...beklemek çok zor test yapsam gözükmez biliyorum ondan yapmıyorum off

amin canımm :Saruboceq:senin daha öncesinde düşük mü oldu?yoksa bebğin varmı ?

yaa bende ağrı falan yok sadece yüzümde sivilceler var ne olcak yaa çok merak ediyorum kızlar...beklemek çok zor test yapsam gözükmez biliyorum ondan yapmıyorum off

canım bak mehtapdada sivilce çıkmış buda hamileleik belirtisi bence sen kafana takmamaya çalışkaydirigubbakcemile2

azizecim yap bir test hatta kan testi yap..kesin sonucu al...
tatlişoğlum benim bu 4. hamileliğim...inşallah bu sefer kucağım dolacak........

mehtapçım evet kan testinde kesin çıkar ama yoksa yine çok üzülcem...o yüzden bişey yaptıramıyorum.

canım yoksa zaten adetin gelince de üzülücen en azından stres yapmassın....ama bence varrrrrrrrrr:)))))))

slm arkadaşlar benim ayın 3.deydi 3 geçti sayılır bilmiyorum adet olurmuyum gecede inş. olmam.ama hiç belirtimde yok hamıleymışım gibi gelmiyor.bebiş olsa hissederdim dimi arkadaşlar illakı bi bişeyle degişirdi.

slm canım sen ekim listesinde varmısın?

azize tatlım istanbulda olsam kapına testle gelmiştim çoktan bari yarın sabah yap bence çıkar 3 gün geçmiş oluyor çünkü

arkadaşlar mrb
bende ayın 3de olacaktım ama gelmedi.
arada kasıklarım sızlıyo
birde göğüs uçlarım çatladı yanar gibi değişik sızlıyoo

slm canımm...evet doğan hastanesine gidicem kısmet olursa...neden sordn canım hayırdır?

bende istiyorum kısmetse bebiş geçen ay tam beş günüm geçti ama galiba düştü bu ayda olmazsa doktora gidicem ve filiz hanıma gidicem bana dogan hem yakın hemde saglık sigortam var irem hanıma gidiyordum oda hastaneden ayrlmış filiz hanıma gitmeyi düşünüyorumama nasıl bi doktor bilmiyorum gidersen senden fikir alırım dedim :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…