Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ya çıkmazsa diye bekliyorum canım yaa. çok üzülcemi biliyorum böyle heycanlı oluyo beklemek...sen napıyon tatlım.
azize tatlım istanbulda olsam kapına testle gelmiştim çoktan bari yarın sabah yap bence çıkar 3 gün geçmiş oluyor çünkü

kızlarrr dersanedee matematik etüt hocası olarakk işe alındımmmmmm delikafadulden

ay canım ya birbirimize çok yakınız desene...ikimide hamile kalırsak hastanede görüşürüz canım ya...ben 1 yıl önce hamile kalmıştım filiz hanıma gittim ama düşük yaptım...ben filiz hanımı beyenmiştim ilgili bi dr. inşallah yine ona gitmeyi istiyorum. hem kadın dr. olması daha iyi erkek istemiyorum. bide serdar bey varmış dr. oda iyi bi dr. muş öyladiyolar hastanenin baş hekimiymiş ayrıca. sen hangi mah. lede oturuyon canım
bende istiyorum kısmetse bebiş geçen ay tam beş günüm geçti ama galiba düştü bu ayda olmazsa doktora gidicem ve filiz hanıma gidicem bana dogan hem yakın hemde saglık sigortam var irem hanıma gidiyordum oda hastaneden ayrlmış filiz hanıma gitmeyi düşünüyorumama nasıl bi doktor bilmiyorum gidersen senden fikir alırım dedim :hulya:

ya çıkmazsa diye bekliyorum canım yaa. çok üzülcemi biliyorum böyle heycanlı oluyo beklemek...sen napıyon tatlım.

azize canım sendemi filiz hanımı düşünüyosun bence beklemek en dogru en iyisini yapıyosun sonra insan çok üzülüyo ve ben geçen ay bütün belirtileri yasadım ve beş gün nerdeyse altıgün olmadım sonrasında çok şiddetli oldum insan çok üzülüyo sonra hem hamileysen zaten bol bol sevinirsin bizde sevinirizkaydirigubbakcemile2

iyiyim canım misafirim var o yüzden çok katılamıyorum. pazartesi dönüyorlar ama ne fayda:gitme: gitti güzelim yumurtlama dönemimkaydirigubbakcemile

hayırlı olsun tatlımmm. güzel öğretmenimizzzzzzzz

yaa tatlım okulu bitirelii 1 yıl oldu 1 yıldır iş arıom ama bulamıodum tam buldum derken bebekten vazmıgecsek ama istiorumdaa napcam bilmiorumm bana fikir verin :sinifsinif:

ay canım ya birbirimize çok yakınız desene...ikimide hamile kalırsak hastanede görüşürüz canım ya...ben 1 yıl önce hamile kalmıştım filiz hanıma gittim ama düşük yaptım...ben filiz hanımı beyenmiştim ilgili bi dr. inşallah yine ona gitmeyi istiyorum. hem kadın dr. olması daha iyi erkek istemiyorum. bide serdar bey varmış dr. oda iyi bi dr. muş öyladiyolar hastanenin baş hekimiymiş ayrıca. sen hangi mah. lede oturuyon canım

ben kanaryadayı cennette degilim ama ulasımı çok kolay evet bende erkek doktor istemiyorum sen hangi mahalledesin bilmyorum ya temiz hastane biraz pahalı ama ben oglumuda oraya götütüyorum dogdugundan beri bu civardaki en nezih hastane orası inşallah bebiş olursa peşpeşe alırız randevuları:CüvCüv:

kızlarrr dersanedee matematik etüt hocası olarakk işe alındımmmmmm delikafadulden

ne kadar güzel böyle bi zamanda iş bukmuşsun hayırlı olsun benimde sınavlarım va bana matematik çalıştırırmısın ögretmenim veremiyorum matematigiyerimseniben

evet canım çok temiz ve iyi bi hastane. ssk sı da var. cennet mah. oturuyom. bana çok yakın yürüyerek giderim. rahat olur . randevuları aynı güne getiririz laflarız beklerken:lepi:
ben kanaryadayı cennette degilim ama ulasımı çok kolay evet bende erkek doktor istemiyorum sen hangi mahalledesin bilmyorum ya temiz hastane biraz pahalı ama ben oglumuda oraya götütüyorum dogdugundan beri bu civardaki en nezih hastane orası inşallah bebiş olursa peşpeşe alırız randevuları:CüvCüv:

ne kadar güzel böyle bi zamanda iş bukmuşsun hayırlı olsun benimde sınavlarım va bana matematik çalıştırırmısın ögretmenim veremiyorum matematigiyerimseniben

tatlım bende 1 senedir bitirdim okulu ama bende iş bulamıodum yanii suan okadar mutluyumki anlatamam :dance: ya şekerim matematiği gözünde büyütmee hangi konular ağırlıklı söle bakem bana mat1mi mat2mi

canım yaaa hem çalışıp hem hamile olup hem bebeği olan okadar kadın varki....bi sen mi yapamıcan...evlat bambaşka hiç bişeye benzemez. bebişinden vazgeçme tatlımm yaaaa.
yaa tatlım okulu bitirelii 1 yıl oldu 1 yıldır iş arıom ama bulamıodum tam buldum derken bebekten vazmıgecsek ama istiorumdaa napcam bilmiorumm bana fikir verin :sinifsinif:

tatlım bende 1 senedir bitirdim okulu ama bende iş bulamıodum yanii suan okadar mutluyumki anlatamam :dance: ya şekerim matematiği gözünde büyütmee hangi konular ağırlıklı söle bakem bana mat1mi mat2mi

biri veremedemki ikiye geçsem ben şu an liseyi okuyorum dışardan ama üniversitede olacak zamanla ben önce çocuk sonra kariyer sende vazgeçme bebeginden eger bakacak birisi varsa hem çalışr hem çocuguna bakarsın sonra istiyosun olmuyor neler okuduk burda hayırlısı olsun hakkında :lepi:

X