canım hadi inşallah hamişsindir ne zaman test yapcan tatlım çabuk ol ya nasıl sabretcez valla bende heyecanlandım canımm
benim bulantılar bitmiyoooo hatta arttı diyebilirim canım geçicek elbet napalım
slm kızlar nabersinizzz azizecim güzeelll 2 gün daha sabret canım o zaman testin sonucu hep beraber kutlayalım....
inşallah canım yaa. biraz daha bekliyim diyorum 5 ekime kadar beklicem eylül ayında adetim 5 iydi ama 2sinde geldi oyüzden pazartesiye kadar beklicem canıım. aslında hamile gibide hissetmiyorum ama nolcak bilmem off benneyaptımki
benim pazartesi adet günüm yarın test yapsam çıkarmı çok merak ediyorum çünkü:1rolleyes:
sabredebiliyosan bekle tabi hayatım 5inde yaparsın testi hiç belirti yokmu canım yaa yoksa olmazsa üzülmeyim diye kendinimi şartlandırdın hissetmiyosun bişey
evet canım yaa kendimi adet olucam diye hazırlıyom hep. sonradan üzülmiyim. boş hayellere kapılmak istemiyorum hamile olduğumu öğrendiğim zaman bol bol sevinirim allahın izniyle....hiç kimsede benim kadar beklemedi şimdiye kadar hep adetinden günler önce test yapıyorlar ve sonu hep üsran. ben herkeze bekleyin diyorum en az 3 4 gün en iyi sonuç alabilmek için.yerimseniben
benim adet tarihim 5-7 kızlar..
psikolojikmisdir nedir bulantım oluyo birde bu gün kasığıma ağrı girdi normalde ben adet olacağım zaman hiç ağzı sızı nedir bilmem..
dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı..
yani negatif..
ama daha adet olmamada var...
ilk ayımdayım henüz ama insan şüpheleniyor yahu...
slm azize nasılsın? inş güzel haberlerini alırız valla mutluluğunu paylaşırızzemuszemus
slm canım ben iyiyim bekliyorum zor olsada. sen nasılsın canım?
azızecım 2 gun gecınce var olsa cıkar ne duruyosun dah once adetının gecıktıgı oluyomudukı
iyiyiym tatlım çalışmalar devam ediyordu ama misafirim geldi :gitme: napalım kısmet ödevimi yarım yamalak yaptım yani bu ay sınıfta kalırsam çok ağlamıycam.... Ne güzel bekliyorsun canım yaaa cidden sabrına hayranım opuyorumnanaktan