Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ben de eşimde misafiri çoook severiz gitmek isteseler biliyorum bende o da kalın diye ısrar edeceğiz artık canıma nasıl yettiyse akşam eşime diyorum gitmek isterseler ısrar etmek yok tamam mı? yazık kocacım gülüyo geçiyo halimeee gitti gitti yumurlama günüm yanarım yanarım bi ona yanarım:gitme:

arkadaşlar mrh ben size bişey danışıcam benim adetime 3 gün var yani salı günü olmam gerek demin idrar testi yaptım.testi pencereye doğru tutunca çift çizgi silikte olsa belli oluyo sizce sevinmelimiyim lütfen bişiler yazın

canım sabah ilk idararınla tekrarla daha iyi olur
genelde silik çizgi çıkanlar hamile oluyor ama kendini kaptırma sonra üzülme
yarın tekrarla yine silik çıkarsa kan testi yaptırıp kesinleştirirsin

adetlerim herzaman gününde gelir ama olsun bellide olmaz. pazartesiye kadar beklicem. ilk hamileliğimde 3 gün gecikti test yapmışyım tek çizgi çıktı...3 gün daha bekledim iki çizgi çıktı. yine böyle olur diye bekliyorum canım a.s
bu
işlerde sabır cok onemlı azıze hakketten sabırlı ınsanmısın helal olsu sana ama yarın 3.gun yapta gorelım kıs bası sen cekersın ınsallah yaa :sm_cool:

yooo daha var 15i yada 17inde bekliyorum misafir gelince çalışmalar durdu haliylezemuszemus yatılı misafir de o sebeptenlülülülülülü yumurtlama zamanımda 1 kere deneme şansımız oldu:KK43:(((((((((( ama vardır bi hayır bendeki şansa bak yaa

canım yaa :gitme:üzülme nasıl olsa yatak odanız ayrıdır yani deneseydiniz bi kaç defa daha ...belki o bir denemde tutunmuştur bebişin bellimi oluralkisalkisalkis

selam kızlar benim ggnelde her ay 1 gün çok aşırı yumurta akı gibi kahverengi akıntım olurdu buda ovulasyon günü olurmuş ama bu ay 3 gündür aşırı akıntı var kahverengi lekede devam ediyor böyle olan var mı aranızda....

slm kızlar nasılsınız....
azizecim kırmızılar gelmemiş...galiba bebiş geldi...hayırlısı canım.........

gelmedi canım bugünde bitiyo ama daha gece var nolur nolmaz her an herşey olabilir...valla çok heycanlıyımmdelikafadulden. sen nasılsın tatlımyerimseniben
slm kızlar nasılsınız....
azizecim kırmızılar gelmemiş...galiba bebiş geldi...hayırlısı canım.........

iyiyim canım..akşamdan beri bel ağrım var...
gelmesin kırmızılar kışttt
bebek geliyor inşallah...........

hadi haziran anneleri sayfasındaki listeyide sen yaparsın artık...:)))

ayy evet canım kısmetse...hamişler topiki açıcam ayy negüzel olur valla hamilelik sohpetlerimiz olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rabbim:Saruboceq::Saruboceq:
iyiyim canım..akşamdan beri bel ağrım var...
gelmesin kırmızılar kışttt
bebek geliyor inşallah...........

hadi haziran anneleri sayfasındaki listeyide sen yaparsın artık...:)))

X