Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım yaa çok üzüldüm senin için:sinifsinif: kimbilir nekadar çok istiyosundur...eşin neden istemiyo tatlım yaa? daha ilk olucak hemde:uhm:

azize sen hala adet olmamışsın canım
çok sevindim yaa hadi hayırlısııı
ne zaman test yapacaksın

azizecim bu arada benim yeni adet tarihim 25 ekim
yani yine ekim listesindeyim
bu sefer ben de senin gibi yapıcam
boş ümitlere kapılmayıp sabırla beklicem

evet haklısın cocuk bu pazardan bişey olmıyor kı
istemeden zorla yapamam sonra ömur boyu farklı yaklasırsa ona dıye korkarım...
ne zaman isterse ozaman hazırım ben.......

yok canım farklı yaklaşmaz sanmam
babası sonuçta ama
isteyerek olması daha farklı olur

evt olmadım tatlım. bekliyorum test yapmayı düşünmüyorum daha erken. en az 4 5 gün geçmesi lazım kesin sonuç almam içinyerimseniben
azize sen hala adet olmamışsın canım
çok sevindim yaa hadi hayırlısııı
ne zaman test yapacaksın

kızlar ben bu ay 2 kez adet oldum bi 15 de bide 27 sinde hangisi benim son adet tarihim oluyor anlamadım bilgi veririseniz sevinirim

evet kızlar neyse umarım herkesın hamıle haberını duyarımda keyfım yerıne gelır..
siz hamıle kalın ben mutlu olayım...
sonrada sıra bana gelir işnşallah...
bu arada 2 aydır ablamda korunmuyor tekrar teyze olmak icin sabırsızlanıyorum umarım en kısa zamanda oda hamıle kalır....

evt olmadım tatlım. bekliyorum test yapmayı düşünmüyorum daha erken. en az 4 5 gün geçmesi lazım kesin sonuç almam içinyerimseniben

maşallah diyelim nazar değmesin canım
bir kız kardeş gelsin bakalım oğluşuna

kızlar ben bu ay 2 kez adet oldum bi 15 de bide 27 sinde hangisi benim son adet tarihim oluyor anlamadım bilgi veririseniz sevinirim

nasıl oldu canım o öyle
kaç gün kanaman oldu

teyze de anne yarısı demek canım
benim kardeşim de çok heyecanlanıyor
abla biraz çabuk olun diyokaydirigubbakcemile2

ben ilk adetee 9 sürdü 5 gün boyunca hiç kanamma olmadı bende bitii diye 2 kez ilişkiyede girdim am yine oldum bu seferde 6 sürdü şimdide başım midem bulanıyor anlamdımm

kızlar ben çıktım sohbet super ama akşama duğun var hazırlık yapacam utu falan benim kocada evde malum hafta sonları calışmıyor onada yemek hazırlayayım anca........

azızecığım gönlum inan seninle hakkında hayırlısı olsun umarım hamılesındır
herseyden once sabrın için ibrkez daha kutlarım.....

ben ilk adetee 9 sürdü 5 gün boyunca hiç kanamma olmadı bende bitii diye 2 kez ilişkiyede girdim am yine oldum bu seferde 6 sürdü şimdide başım midem bulanıyor anlamdımm

Allah Allah ikisi de normal adet kanaması gibi ben ikinciyi dikakte al derim
ama daha deneyimli arkadaşlar da fikir verirse daha iyi olur canım

teşekür katrem ilk defa başıma geldi böyle bişey gerçi bunada alışayım o kadar şey yaşadımki

hoş kalın......... güzel kalın......bıraktıgım gibi adet olmadan kalın kaydirigubbakcemile3
yarın gorusuruz

canlarım ben çıkıyom biraz işlerim var...daha sonra görüşürüz şimdilik bayyyyyy opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…