canım yaa çok üzüldüm senin için:sinifsinif: kimbilir nekadar çok istiyosundur...eşin neden istemiyo tatlım yaa? daha ilk olucak hemde:uhm:
canım üzüldüm ama birbirinizi kırmayın
herşeyin başı sağlık sonra bebiş gelir inşallah[/QUOT
canım zaten 5 yasında bir oğlum var ona kardeş istıyordum arası acılmadan
canım Allah oğlunu sana bağışlasın
benim bi arkadaşımın da eşi korunuyordu onlarda önce borçlar filan bitsin diyodu ama şu an 7 aylık hamile
olsun canım
bırak eşin korunsun
dediğin gibi zorla bişey yaptıramazsın
bırak onun da gönlü olsun
zor biliyorum ama:sm_confused:
evet haklısın cocuk bu pazardan bişey olmıyor kı
istemeden zorla yapamam sonra ömur boyu farklı yaklasırsa ona dıye korkarım...
ne zaman isterse ozaman hazırım ben.......
canım yazmıştım ya görmedin sanırım. hala adet olmadım bekliyorum bugünde geçsin bakalım.yerimseniben
evet haklısın cocuk bu pazardan bişey olmıyor kı
istemeden zorla yapamam sonra ömur boyu farklı yaklasırsa ona dıye korkarım...
ne zaman isterse ozaman hazırım ben.......
azize sen hala adet olmamışsın canım
çok sevindim yaa hadi hayırlısııı
ne zaman test yapacaksın
oleeeyyyyyyyyy olmamışsın halaaa hihoyyyt
hadi bakalım hayırlısı :jeyyar:
evt olmadım tatlım. bekliyorum test yapmayı düşünmüyorum daha erken. en az 4 5 gün geçmesi lazım kesin sonuç almam içinyerimseniben
kızlar ben bu ay 2 kez adet oldum bi 15 de bide 27 sinde hangisi benim son adet tarihim oluyor anlamadım bilgi veririseniz sevinirim
evet kızlar neyse umarım herkesın hamıle haberını duyarımda keyfım yerıne gelır..
siz hamıle kalın ben mutlu olayım...
sonrada sıra bana gelir işnşallah...
bu arada 2 aydır ablamda korunmuyor tekrar teyze olmak icin sabırsızlanıyorum umarım en kısa zamanda oda hamıle kalır....
evet şekercim hala olmadımdelikafadulden bide bana sor heycandan yerimde duramıyom valla....süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz
ben ilk adetee 9 sürdü 5 gün boyunca hiç kanamma olmadı bende bitii diye 2 kez ilişkiyede girdim am yine oldum bu seferde 6 sürdü şimdide başım midem bulanıyor anlamdımm
azızecığım gönlum inan seninle hakkında hayırlısı olsun umarım hamılesındır
herseyden once sabrın için ibrkez daha kutlarım.....