Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özlemcim hemişlik nasıl
yeğenimiz nasıl
evet şekercim hala olmadımdelikafadulden bide bana sor heycandan yerimde duramıyom valla....süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz
yeğeniniz iyi canımcım keyfi yerinde onun annesine bulantı yapmakla meşgul yaramaz şey.
hamişlik zor geçiyo kusuyorum sık sık kilo verdim napıyım böyle böyle geçicek sanırım 8 haftalık olduk bir ay daha çekerim galibamafoldumben
canımcım olacak o kadar 1 aya kadar geçer
bebişin hatrına çekilir hepsi
Allah herkese nasip etsin
selam herkese nasılsınız kızlar
azizecimmmm napıyosun bakıyımmmmmm
yaa kızlar az önce fark ettim azıcık belli belirsiz kahve bi leke vardı.kan gibi değil de sanki 2-3 damla kahve akıntı gibi :kedi: ne olabilir bu? yerleşme lekesi böyle mi olur? bilen varsa bişiy sölesin kalbim durcak delikafadulden
bu kadar erken regl olmam ki normalde.daha 11 gün var.beklenen günüm 14 ekim. bi de regl olacağım zaman kasıklarımda sızı olur hissederim.bilemiyorum yaaa.uuuff ben geçsin diye beklerken erken gelinir mi yaaa senağlamaslm canımm. bahsettiğin akıntı adetin habercisi olabilir tatlımbenneyaptımki yinede allah bilir. günün geçtimiki?
bu kadar erken regl olmam ki normalde.daha 11 gün var.beklenen günüm 14 ekim. bi de regl olacağım zaman kasıklarımda sızı olur hissederim.bilemiyorum yaaa.uuuff ben geçsin diye beklerken erken gelinir mi yaaa senağlama
bu kadar erken regl olmam ki normalde.daha 11 gün var.beklenen günüm 14 ekim. bi de regl olacağım zaman kasıklarımda sızı olur hissederim.bilemiyorum yaaa.uuuff ben geçsin diye beklerken erken gelinir mi yaaa senağlama
benim kullandığım programda en az 3 regl tarihini yazıosun ona göre yumurtlama gününü veriyor benim kist yüzünden geçen 18 gün gecikti reglim bu ay da 17. günde oldum. bilemiyorum yani. şimdi kafam karıştı.
kullandığım program bu bilgilere göre 28-29-30 eylül günlerinden birini yumurtlama günü verdi.bugün nette hesapladım satıma göre 28 günde 1 hesabıyla yumurtlama günüm 3 ekim yani bugün verdi
uff ne zor işler bunlar ya..:hulya:
eşimde derman kalmadı ha bugün yumurtlıycam ha yarın diye kaydirigubbakcemile3
çalışılcak günler geçti derken şimdi acaba bugün de mi çalışsak diyorum :jeyyar:
slm tatlımmm. iyiyim canım adet tarihimden iki gün geçti ve ben hala olmadımmmmmm. hayırlısıyla beklemedeyim canım çok heycanlıyım yaaa. sen nasılsın canım bulantıların bittimi? a.s
canım dediğim gibi yumurtladın bence boş geçirme çalış
eğer bebek gelmezse bu ay ovülasyon testi al o hesaplamalar adetleri düzensiz olanlarda işe yaramıyor bendede yaramadı geçen ay kaçırdım yumurtamı
bu ay test aldım zaten doktorada didicem
inşallah bebişin gelir