Azizecim ben dün regl oldum maaleseff..çok acayip ama çokkk erken geldi.bu ay 13 ünde olmuştum listeyede o şekilde yazılmıştı..fakat dün yine oldum..istersen benide çıkabilirsin canım..mafoldumben
Azizecim ben dün regl oldum maaleseff..çok acayip ama çokkk erken geldi.bu ay 13 ünde olmuştum listeyede o şekilde yazılmıştı..fakat dün yine oldum..istersen benide çıkabilirsin canım..mafoldumben
hani üstüne görme falan diolar ya öyle bişey olamazmı bi doktora gittinmi
Sanmam canım..o konuyu da pek bilmiyom ama benim bildiğin regl kanaması şeklinde..üstüne görme olsa bile bu şekildemi olurki..
Buarada bu akşam eve gidince dr umu aramaya karar verdim bakalım ne diyecek..en azından bi fikrimiz olur bilmiyorum yaniiii :sm_confused:
geçmiş olsun tatlım. neden çıkıcakmışsın ayın kaçına yazalım tatlım sen söyle.
ayy tatlım negüzel dedin ama her hamilenin bi belirtisi olur. bende sadece adet belirtileri varbenneyaptımki yüzün sivilce içinde yaaaaaaaaa offff. canım inşallah sen hamiş kalırsın :Saruboceq:
Sanmam canım..o konuyu da pek bilmiyom ama benim bildiğin regl kanaması şeklinde..üstüne görme olsa bile bu şekildemi olurki..
Buarada bu akşam eve gidince dr umu aramaya karar verdim bakalım ne diyecek..en azından bi fikrimiz olur bilmiyorum yaniiii :sm_confused:
canım bu kadar erken gelmesi normal olmayabilir. bi doktora görün istersen. belki düşük yapıyorsundur belki de başka bi sorun var dikkat et kendine opuyorumnanaktan ..
bende tam bilmiyorum ama takip ettiğim kadarıyla reglinde her zamankinden farklı bir durum varsa yani erken yada geç az yada çok olması bunlar üstüne görmenin belirtileri olabiliyomuş inşallah bebeiş vardırda ondan böle düzensizlik olmuştur güzel haberlerini bekliyoruzz....
slm kızlar nasılsınız..valla ben karmakarışığım....
bilgisayara virüs girdi sayfaları açamıyorum bin kere uğraşıyorum....
29eylül adettimdi ama gelmedi hala...dün test yaptım belirgin olsada diğer çizgiye göre silik çıktı..bugün dr gittim sinirküpü olup geldim....dr hanım durumu anlatınca haftaya gekl dedi...sinirden titriyodum valla...durumumu anlattım bebek kayıplarımı anlattım...evham yapıyosun bişey olmaz sen sonra gel dedi...o zaman ağrılarımı mide bulantımı geçirecek bişey yapın dedim..yok bişey yapamam sen kendini dinleme kafanı dağıtacak bişeyler yap dedi yolladı beni..kan tahlili bile yapmadı....parçalayasım geldi valla...yarın başka dr gidicem bakalım....
uzun yazdım kusura bakmayın ama inanın sinirden sayfalar dolusu yazabilirim...
anlıcanız bebeiş var mı yok mu bilemiyorum daha....:s
29eylül adettimdi ama gelmedi hala...dün test yaptım belirgin olsada diğer çizgiye göre silik çıktı..bugün dr gittim sinirküpü olup geldim....dr hanım durumu anlatınca haftaya gekl dedi...sinirden titriyodum valla...durumumu anlattım bebek kayıplarımı anlattım...evham yapıyosun bişey olmaz sen sonra gel dedi...o zaman ağrılarımı mide bulantımı geçirecek bişey yapın dedim..yok bişey yapamam sen kendini dinleme kafanı dağıtacak bişeyler yap dedi yolladı beni..kan tahlili bile yapmadı....parçalayasım geldi valla...yarın başka dr gidicem bakalım....
Allah allah gerçektenmii..yarencik bak şimdi heyecan yaptım şimdi ilk defa..bu konudada hiç bi bilgim olmadığı için çok acayip ve çok ilginç o zaman..canım çok sağol ilgin ve bilgiler için..inşallah tatlım yaa bi problem yokturda başka bişey istemem..a.s.
bi arkadaşım düzenli adet olupta diğer ay 2 aylık hamile olduğunu öğrenmişti seninkininde erken gemesi inşallah bebiştendirrr :1hug: