Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Azizecim ben dün regl oldum maaleseff..çok acayip ama çokkk erken geldi.bu ay 13 ünde olmuştum listeyede o şekilde yazılmıştı..fakat dün yine oldum..istersen benide çıkabilirsin canım..mafoldumben

yarencik çok enteresan gerçekten yaa.. gerçi bazen stressten de insanın vucudunda garip şeyler oluyo..
mesela ben evlenmeden 1 ay önce falan, normalde sadece 1-2 gün kaymayla zamanında olan adetim tam tamına 17 gün gecikti. sonra da böyle kahverengi falan tuhaf şekilde geldi.
ödüm kopmuştu benimde..

o nedenle sen de bir an önce doktora git da rahatla.. a.s.

teşekkür ederim azize :)))
hayırlısı olsun hem bana hem tüm bebek isteyen topikteki arkadaslarıma:)))

Azizecim ben dün regl oldum maaleseff..çok acayip ama çokkk erken geldi.bu ay 13 ünde olmuştum listeyede o şekilde yazılmıştı..fakat dün yine oldum..istersen benide çıkabilirsin canım..mafoldumben

hani üstüne görme falan diolar ya öyle bişey olamazmı bi doktora gittinmi

geçmiş olsun tatlım. neden çıkıcakmışsın ayın kaçına yazalım tatlım sen söyle.

canım bu kadar erken gelmesi normal olmayabilir. bi doktora görün istersen. belki düşük yapıyorsundur belki de başka bi sorun var dikkat et kendine opuyorumnanaktan ..

hani üstüne görme falan diolar ya öyle bişey olamazmı bi doktora gittinmi

Sanmam canım..o konuyu da pek bilmiyom ama benim bildiğin regl kanaması şeklinde..üstüne görme olsa bile bu şekildemi olurki..
Buarada bu akşam eve gidince dr umu aramaya karar verdim bakalım ne diyecek..en azından bi fikrimiz olur bilmiyorum yaniiii :sm_confused:

adet kanamandan azsa üstüne görme diyorlar inş. en kısa alırsın bebişi kucağına

geçmiş olsun tatlım. neden çıkıcakmışsın ayın kaçına yazalım tatlım sen söyle.

Tatlım ne bileyim ki bu durumda benim adet tarihi ne olur kii..canım eve gidince bi dr umu arayayım diyom ona göre sizide bilgilendiririm canım senağlama

ayy tatlım negüzel dedin ama her hamilenin bi belirtisi olur. bende sadece adet belirtileri varbenneyaptımki yüzün sivilce içinde yaaaaaaaaa offff. canım inşallah sen hamiş kalırsın :Saruboceq:

gebelik belirtileri=adet belirtileri cicim
o zaman naapıyoruuuz moralimizi bozmuyoruuuz :lepi:

bende tam bilmiyorum ama takip ettiğim kadarıyla reglinde her zamankinden farklı bir durum varsa yani erken yada geç az yada çok olması bunlar üstüne görmenin belirtileri olabiliyomuş inşallah bebeiş vardırda ondan böle düzensizlik olmuştur güzel haberlerini bekliyoruzz....

canım bu kadar erken gelmesi normal olmayabilir. bi doktora görün istersen. belki düşük yapıyorsundur belki de başka bi sorun var dikkat et kendine opuyorumnanaktan ..

Sağol canımm..bugün bilerek dr a filan gitmedim iyice bi gözlemleyeyim diye..çünkü ben daha 15 gün önce gitmiştim kontrolüme herşeyde çok güzeldi ve normaldi ve bizde 13 ündeki reglim bitince düne kadar çok iyi çalışmıştık..dün böle bi şey başlayınca acayip şaşırdım..bende bugünüde bekleyeyim bakayım ne olacak dedim ve bu akşam karar verdim dr uma en azından tfonla durumu bildireyim diyorum bakalım ne diyecek..

slm kızlar nasılsınız..valla ben karmakarışığım....
bilgisayara virüs girdi sayfaları açamıyorum bin kere uğraşıyorum....

29eylül adettimdi ama gelmedi hala...dün test yaptım belirgin olsada diğer çizgiye göre silik çıktı..bugün dr gittim sinirküpü olup geldim....dr hanım durumu anlatınca haftaya gekl dedi...sinirden titriyodum valla...durumumu anlattım bebek kayıplarımı anlattım...evham yapıyosun bişey olmaz sen sonra gel dedi...o zaman ağrılarımı mide bulantımı geçirecek bişey yapın dedim..yok bişey yapamam sen kendini dinleme kafanı dağıtacak bişeyler yap dedi yolladı beni..kan tahlili bile yapmadı....parçalayasım geldi valla...yarın başka dr gidicem bakalım....
uzun yazdım kusura bakmayın ama inanın sinirden sayfalar dolusu yazabilirim...

anlıcanız bebeiş var mı yok mu bilemiyorum daha....:s

Allah allah gerçektenmii..yarencik bak şimdi heyecan yaptım şimdi ilk defa..bu konudada hiç bi bilgim olmadığı için çok acayip ve çok ilginç o zaman..canım çok sağol ilgin ve bilgiler için..inşallah tatlım yaa bi problem yokturda başka bişey istemem..a.s.

inşallah stresten dolayı bi gecikme değildirde güzel haberi ilk senden alırızzz..ilk bebişimiz seninki olur yerimsenibenyerimseniben

canım daha çok erken zaten. varsada belli olmaya bilir bugün daha 3. günün 4 5 gün geçsin kesin sonuç alırsın. hayırlısı olsun inşallah hamişsindir tatlımm.

bi arkadaşım düzenli adet olupta diğer ay 2 aylık hamile olduğunu öğrenmişti seninkininde erken gemesi inşallah bebiştendirrr :1hug:

canım iyi de ikinci çizgi çıktıysa hamişsin bence yaa..
bence başka yerde kan tahlili yaptır hemen

bi arkadaşım düzenli adet olupta diğer ay 2 aylık hamile olduğunu öğrenmişti seninkininde erken gemesi inşallah bebiştendirrr :1hug:

Hayırlısı tatlımm..umarım hepimiz en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde sağlıklı bebişlerimize hamile kalırız..:Saruboceq:

arkadaşlar merhabaa.s aranıza yeni katıldım.ben en son ağustosun 26ında adet gördüm.doğum kontrol hapını yeni bırakmıştım hala adet görmedim.yarın kan tahlili yaptırcam çok merak ediyorum acaba hamile miyimCADIARZU bu arada bütün bebek isteyen anne adaylarına bol şans allah yardımcımız olsunnnnn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…