Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ahuhayat senin regli günün nezaman

hıppocampus bu arada ıns hamılesındır ekım ayının acılısını sen yaparsın nedersın kulaga hos gelıyor degılmı:lepi:

yumurtlama kanamasını ilk defa duyuyorum arkadaşlar azmı çokmu nasıl olyorki

bu gece benim için çok uzun olcak tatlım yaa. ümidim olmasada yinede çok merak ediyorum. pek yumurtlama günü takip edemedim olursada süpriz olur. hiçte belirtim yok sadece göğüslerim sızlıyo yüzümdede sivilceler çıktı. kısmet bakalım. :bbo:
azize sen şimdi çok heyecanlısındır canım hiç belirti varmı

yumurtlama kanamasını ilk defa duyuyorum arkadaşlar azmı çokmu nasıl olyorki

nadir bir durum sanırım canım,benimde ilk defa başıma geldi.ama ara kanmada olabilirmiş belli değil yani.benim az bir kanamaydı,muayene esnasında arttı..şimdide yok ..

inşallah azizecim hayırlı haberler verirsin bize canım::)))olmassa da ümitsizlenmek yok bu topic iki aylık dime ama:)))

azize ınsallah hamılesındır hamıle olursanda bızlerı sakın unutma gene takıp et lıstedıkılerı lıste baskanı ınsallah başı sen cekersın

kızlar ben şimdilik çıkıyom oğuluşumun karnı acıkmış yemek hazırlıyım. daha sonra görüşürüzzzz.

ayy canım benim. ben sizi bırakırmıyım kızzz. doğurana kadar beraberiz hatta doğurduktan sonra bile:lepi: canlarım benim valla sizleri çok seviyorum sizlerle görüşmeden duramam ben.tatlımm.yerimseniben
azize ınsallah hamılesındır hamıle olursanda bızlerı sakın unutma gene takıp et lıstedıkılerı lıste baskanı ınsallah başı sen cekersın

canım çok teşekkür ederim.. ertesi sabah tekrar idrar testi yaptım negatifti.. çok umutlanmak istemedim zaten.. bu ay adetim sökülmedi.. tamamen bitti lekelenmeler.. önümüzdeki ayda hamiş olurum inşallah:))) hayırlısı artık.. yorumun için teşekkürler..

canım ertesi sabah tekrar test yaptım negatifti.. haber vereyim dedim. önce yaptığım test bozuktu herhalde. neyse kısmet değilmiş. desteğin için teşekkürler..

asokacım nerdesin kıs bak kocişimi işe göndercem die kalktım yatcaktım hemen burda buldum kendımı sonucunu bekliyorum

canım maalesef sonuç negatif.. sabah tekrarladım idrar testini.. negatifti... desteğin için teşekkürler. öptüm!!

kızlar yaaa regle 5 gun kaldı evde test var yapsam sızce sılık mılık bırsey cıkmazmı dıyorum tabı eger bısey varsa az once aklıma geldı.:bbo:

Son düzenleme:
kızlar yaaa regle 5 gun kaldı evde test var yapsam sızce sılık mılık bırsey cıkmazmı dıyorum tabı eger bısey varsa az once aklıma geldı.:bbo:

bekle canım çıkmaz daha şimdi durduk yere moralini bozma çok değil 5 gün kalmış zaten sana diyorum da aslında bende gün sayıyorum hemen test yapasım var 7 gün var benimde kırmızılar gelmesin inşaallah bebişlerimiz gelsin :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…