canım yaa bendede oyle bırkac belırtı gıbı bırseyler varda cok uzerınde durmak ıstemıyorum psıkolojıkte olabılır dıye.bakalım eger hamıs ısem belırtılerımı o zaman dıle getırmeyı dusunuyorum.ıns kalmıssam yazarım sıze belırtılerımı.:sm_coolpuyorumnanaktanalkisalkisalkis
slm kızlar yokmu güzel haberler,sonunda ekim ayı geldi çattı..herkese uğur getirmesi dileğiyle:)))
azize sen şimdi çok heyecanlısındır canım hiç belirti varmı
yumurtlama kanamasını ilk defa duyuyorum arkadaşlar azmı çokmu nasıl olyorki
inşallah azizecim hayırlı haberler verirsin bize canım::)))olmassa da ümitsizlenmek yok bu topic iki aylık dime ama:)))
azize ınsallah hamılesındır hamıle olursanda bızlerı sakın unutma gene takıp et lıstedıkılerı lıste baskanı ınsallah başı sen cekersın
canım moralini bozmak istemiyorum ama geçen ay benim yaşadığım belrtileri okuyorum sende.sonuç aynı olcak diye bişiy diyemem inş de olmaz.sadece ümitlenme ümitlenince yıkımı daha kötü oluyor kendimden biliyorum.
benimde ağustosta reglim 25 günü geçti ama testlerim negaitf çıkıyordu.kasıklarımda sızı vardı olmam gereken tarihten 2 gün önce lekelenmelerim oldu herkes geç döllenmedir yeni tutmuştur falan dedi ümitlendim testlerin negatf çıkmasını hep buna yordum.ama doktora gittim sap yumurtalıkta kist varmış ondan olmuş dedi.odadan çıkarken ağlıyordum hayal kırıklığından.
sen benim gibi kaptırma kendini emi..test pozitif değilse şüphelen ve bi doktora git bence.inan şu satırları yazarken bile seni üzme ihtimali ile satırları silip silmeme düşüncesi içindeyim. dualarım seninle dilerim bebeğin gelmiş olsun.
:Saruboceq:duamız seninle canım. habersiz bırakma. lekelenmeler yerleşme kanaması da olabilir başka bişey de umarım meleğin gelmiştir sana :lepi: bak şimdi ben de sabırsızlandım bana ne oluyorsakafamçokkarıştı
asokacım nerdesin kıs bak kocişimi işe göndercem die kalktım yatcaktım hemen burda buldum kendımı sonucunu bekliyorum
kızlar yaaa regle 5 gun kaldı evde test var yapsam sızce sılık mılık bırsey cıkmazmı dıyorum tabı eger bısey varsa az once aklıma geldı.:bbo: