arkadaşlar ben bu ay kesinlikle hamile kalmak istiyorum
haziran sonu annesi olmak istiyorum. Eşimde izin alsın bebişimize beraber bakalım istiyorum bu benim hakkım :umursamaz: .
Bu ay yapacaklarım
1. Kesinlikle ovulasyon testi alıp şu bir türlü tutturamadığım ovulasyon günümü tespit edicem
2. Reglimin 3. Gününde hormonlarıma bi daha baktırıcam
3. Preeseed alıcam
3,5. Eşimi bi daha kontrole göndericem (bundan emin değilim ya. Bi daha göndersem mi kızlar bi akıl akannehir )
4. Reglimin son gününe kadar çoook çalışacam sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey .
Yaziim de kesin uygulayayım. Sonra vazgeçiyorum yerimseniben .
(ya kızlar ben hakkaten de bu ay bunalıma giricem ne oluyyoo ya. Ben niye hamile kalamıyorum. :1no2: )
AZIZECIM BEN GELDIM...
4 EKIMDI 1 EKIMDE GELDI KIRMIZILAR....
YENI TARIH 28 EKIM.... AMA BU SEFER HAMIS LISTESINE GIRICEM ICIMDE OYLE BIR HIS VAR zemuszemus
yokmu yeni hamis haberleri
ben geldim kızlarrrr nerelerdesiniz.
listemizdeki bütün bekleyen arkadaşlar inşallah teker teker hamiş haberlerinizi alırım.
hoşgeldin nabersinhihoyyyt
ayy bide bana sor yarın adet günüm:bbo:
ahh ben kendimi 1 gün kala düşünemiyorum delikafadulden akannehir
canım benim inşallah hayırlısıyla gelir bebişin yaaa.. ilk kendini yazarsın belki de listeye hihoyyyt
hiç eycanım kalmadı adet olcamdan eminim içime öyle doğdu.
slm kızlar,siercim merhaba canım çok erken değilmi regl için.bizim çok yakın tarihler biliyorsun 15 i benimde,ama iki gün önce bir kanama yaşadım bende,doktora gittim yumurtlama dan dolayı olabilir dei.muayene oldum çok şükür bir sorun yok.şimdi kesici bir ilaç kullanıyorum,normal tarihi bekliycez.yani seninde aczba böle bişey olabilirmi diye düşündümde,çünkü yumurtlaman yakındadır seninde.değilsede regl çok erken istersen bir doktora görün canım..üzme kendini hayırlısıyla olucak bi gün,sadece vakti gelmedi bizim nazlı bebişlerimizin:))))
ya kızlar banada bişeyler söyleyin ne olur