Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

üzülme canım kısmet daha önümüzde kasım ayımız var. benimde yarın günüm hiç ümidim yok bende kırmızıları görcem gibiyim.
herkese selamlar benimde adet günüm bugundü ama malesef dün kırmızıları gördüm ve hiçbişey yapmak istemiyorum moralim acayip bozuk offff offff

kızlar ya bende göbek çıktı:gitme:anlamadım ya acayip hemdeCADIARZU nedendir sizce

sahalara döndüm arkadaşlar :lepi: yumurtlama günüm yaklaşırken burda bulunmak moralimi düzeltti ancak pek umudum yok bakalım artık kafamçokkarıştı

ben sana demiştim canım sen çalışmaları hızlandır :jeyyar: :jeyyar:

üzülmek yok canım. sen eşinle güzelce bi konuş belki fikri değişir.

bende bugün 2. kez test yaptim bu seferde silik ama belirgindi, ilkini pazatesi yapmisdim o zamanda silikdi, bugün adet olmam lazim normalde ama olmadi... yarin doktora gidecem bakalim hayirlisi...

kesin hamilesin canımmm tebrik ederimmm bizi haberdar et.

çok geçmiş olsun canımmm nazardır dikkat et kendine.

üzülme canım kısmet daha önümüzde kasım ayımız var. benimde yarın günüm hiç ümidim yok bende kırmızıları görcem gibiyim.

canımmmm napıyosun seni merak ettim hemen geldim.daha bişey yok sanırım. oohhh ohhhhh olmasında zaten :)

[/QUOTE]teşekkür ederim canım umudumu hiçbir zaman kaybetmicem daha 4 aylık evliyim ve adetim çok düzenlidir fakat bu ay adetime iki hafta kala kahverengi akıntım olmaya başladı ve 12 gün boyunca aralıksız devam etti bende hamileyim sanıp ümitlenmiştim leke kesildi iki gün sonra adet oldum böyle bişey ilk defa yaşadım bu beni çok korkutuyo salıya randevu aldık doktora gitcez inşallah kötü bişey yoktur[/QUOTE]

inşallah canım ya git bakalım ne diyecek doktor.. doğum kontrol hapı falan kullandın mı hiç, o da yapar öyle kahverengi lekeler

teşekkür ederim canım umudumu hiçbir zaman kaybetmicem daha 4 aylık evliyim ve adetim çok düzenlidir fakat bu ay adetime iki hafta kala kahverengi akıntım olmaya başladı ve 12 gün boyunca aralıksız devam etti bende hamileyim sanıp ümitlenmiştim leke kesildi iki gün sonra adet oldum böyle bişey ilk defa yaşadım bu beni çok korkutuyo salıya randevu aldık doktora gitcez inşallah kötü bişey yoktur[/QUOTE]

inşallah canım ya git bakalım ne diyecek doktor.. doğum kontrol hapı falan kullandın mı hiç, o da yapar öyle kahverengi lekeler[/QUOTE]

yok kullanmadım her ay düzenli adet olurum bebek istediğimiz için korunmuyoruzda ilk defa böyle bişey yaşadım çevreme soruyorum kimse böyle bişey yaşamamış ilk başlarda yumurtlama dönemlerinde olur diye düşünüyodum ama 12 gün devam etmesi va baya yoğun gelmesi korkutuyo merakla salıyı beklicem

slm defnecim yarın günüm bi yarın olsa rahatlıycam valla.

Son düzenleme:
Merhaba kıslar bende bu topikte olmak istiyorumm
Umutsuz gecen aylardan soora rahat bi nefes aliyorum bu aralar
Çok bunalımlara girdim çok hayal kırıklıkları yasadım ama galiba bana dankkkk etti bu işler hakikaten şans ve kısmet
neden bölee söledim?
çünkü doktora gittim ve herşeyin çok normal olduğunu söyledi.yumurtalıklarıımn normal olduğunu hatta güselce :) yumurtladıklarını söyledi ve galiba bu bende rahatlama yaptı.
Haaa bu arada bebiş için beklediğimin 6. ayı bitiyoo.Ekim geçti artık ama kasım da inşallah bende listenizde olmak istiyorum hayırlısıyla:)))

ayy tatlım negüzel dedin ama her hamilenin bi belirtisi olur. bende sadece adet belirtileri varbenneyaptımki yüzün sivilce içinde yaaaaaaaaa offff. canım inşallah sen hamiş kalırsın :Saruboceq:
illa belirti olmak zorunda değil ki kuşum
bi bakarsın meleğin geeelmiiiş:CüvCüv:

inşallah canım hoşgeldin hayırlı olsun senin için:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…