Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ay kızlar inşallah vardır ama yoksada hazırlıklıyım yani kendimi yıpratmıcam ama olsun yaaa bebeişim gelsin artık....

kan tahlili yapsaydı en azından dr bir fikir olurdu....
eşim bak belki yoktur yne üzülme nolurkendini alıştırma diyip duruyo....

üstelik hergün 2 saatlük yol gidiyorum tıngır tımgır ...zaten araba tutuyor bide mide bulantısı baş ağrısı öldüm valla...hamileliklerimde böle mide bulantısı olmamıştı bakalım....
dua edinnnnn nolurr....

slm canım 5 gün gecikmen var. doğum kontrol hapını yeni bıraktıysan hemen hamile kalamazsın canım. ben 10 gün geciktiğini bilirim yinede sonuç negatif çıkardı. evde test yapabilirsin neyse çıkar zaten hayırlısı olsun canım.

ay hamişsen bana özelden yazar mısın yarın, çok merak ettim opuyorumnanaktan

ben de hapı yeni bırakmıştım da, daha adetime 12 gün var ama, olabilirmiymiş çok merak ettim. sen olduysan ben de daha fazla ümitlenecem delikafadulden

azizeciim benim kuzenim hapı bıraktığı ay hamiş kaldı amaa :icecream:

seni umutlandırmak istemem ...
benim arkadaşım 7yıl doğum kontrol hapı kullandı ve bıraktığı ay hamile kaldı tatlı bir kızı var...ama bir arkadaşım hemşire 3 yıl hap kullandı ama 2 yıl hamile kalamadı...
herkeste değişik yani canım...

doğal yollarla korunanların bile bazen 1yıl hamile kalamama durumu oluyor sen kan tahlili yaptır kesinleştir var mı yok mu....
inşallah bebiş göbüştedir.....

Kızlar benımm regl tam 14 gÜn gecıktı 4 gÜn Önce kan testı yaptrdm 0,36 yanı negatıftıı bu kesındr demı ama hala olmadımm ve olcak gbı hıssetmıorum kendmıı yaa neden sızceee

çoğunluk hemen kalamıyo. ben 6 ay hap içtim bıraktıktan 6 ay sonra hamile kaldım. hormonlar düzene zor girermiş haptan dolayı. kısmet allah bilir. bazı kadsınlar sipiral varken hamile kalıyolarmış. biz bi kalamadık gitti yaa.
azizeciim benim kuzenim hapı bıraktığı ay hamiş kaldı amaa :icecream:

canım sende doğum kontrol hapımı kullandın. ondan adet gecikmesi olur.
Kızlar benİmm regl tam 14 gÜn gecİktİ 4 gÜn Önce kan testİ yaptrdm 0,36 yanİ negatİftİİ bu kesİndr demİ ama hala olmadımm ve olcak gbİ hİssetmİorum kendmİİ yaa neden sİzceee

Hayır canım ben doğum kontrol hapnı 3 ay kullanmştm ama bırakalı nerdeyse 1 yıl olcak bırkatktan sonraa bu zamana kadr hep düzenliydi zaten ilk defa bu ayy böle bişey oldu dr a mı gitsem acaba bi hastalık falan çıkmasındaaaa

azızecım merhaba yarın regl gunum dıyorsun gercı tam gunu gunune olmayabılırde regl oncesı 1 yada 2 gun onceden kahverengı leke seklınde belırtılerın olmuyormu cunku ben regl olacagımı 2 gun onceden anlıyorum.acaba bu herkeste boylemıdır dıye dusunuyorum.dıger arkadaslar da cevaplayabılır.

Son düzenleme:

canım benimde başıma ilk kez böyle bişey geldi,yani dr un dediği ya bir ara kanama,yada yumurta çatlarken bazen fazla gelişince çatlaması zor oluyormuş ve kanama yapabiliyorumuş.ikisinden biri.ama zaten regl gibi bir kanama değil benimki çok az.sen 13 de olduğuna göre,muhtemel yumurtlaman 25-27 eylül gibi.tabi regl in düzenliyse.mesela ben dün doktora gittiğimde çatlamış görünüyordu benimde muhtemel 28-29 gibi çatladı.ilacıda bu ara kanamyı kesmek için verdi,10 gün kullanıcam sonra bir hafta içinde normal regl gelicek.bu geciktirici haplardan zaten..
ama senin durumunada en doğru cevabı doktor verir tatlım belki başka birşeydir.ben ilk söylediğimde bana kist olabilir demişti doktor,çok şükür yok.belki böle bişeydir.çok uzun oldu canım,umarım yardımcı olabilmişimdir:))))

slm canım. benim adetim çok düzenlidir her ay tam gününde gelir. kısmetse yarında bekliyorum hamilelik hissetmiyorum.:1no2:

ben ilacı 10 ay kullandım.adet olma düzenim değişecektir mutlaka o yüzden gününü hesaplayamıyorum ilk ay olduğu için.evde test yaptım negatif ama bikaç gündür adet sancısı gibi bi ağrı oluo çok sık idrara çıkıyorum böyle belirtiler olunca umutlandımkaydirigubbakcemile3 sonucu öğrenince yazarım umarım mucize olurr:Saruboceq:

slm kızlar yokmu güzel haberler,sonunda ekim ayı geldi çattı..herkese uğur getirmesi dileğiyle:)))

inşallah güzel haberlerini alırız...

canım yaa bendede oyle bırkac belırtı gıbı bırseyler varda cok uzerınde durmak ıstemıyorum psıkolojıkte olabılır dıye.bakalım eger hamıs ısem belırtılerımı o zaman dıle getırmeyı dusunuyorum.ıns kalmıssam yazarım sıze belırtılerımı.:sm_coolpuyorumnanaktanalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…