arkadaşlar merhabaa.s aranıza yeni katıldım.ben en son ağustosun 26ında adet gördüm.doğum kontrol hapını yeni bırakmıştım hala adet görmedim.yarın kan tahlili yaptırcam çok merak ediyorum acaba hamile miyimCADIARZU bu arada bütün bebek isteyen anne adaylarına bol şans allah yardımcımız olsunnnnn:Saruboceq:
arkadaşlar merhabaa.s aranıza yeni katıldım.ben en son ağustosun 26ında adet gördüm.doğum kontrol hapını yeni bırakmıştım hala adet görmedim.yarın kan tahlili yaptırcam çok merak ediyorum acaba hamile miyimCADIARZU bu arada bütün bebek isteyen anne adaylarına bol şans allah yardımcımız olsunnnnn:Saruboceq:
slm canım 5 gün gecikmen var. doğum kontrol hapını yeni bıraktıysan hemen hamile kalamazsın canım. ben 10 gün geciktiğini bilirim yinede sonuç negatif çıkardı. evde test yapabilirsin neyse çıkar zaten hayırlısı olsun canım.
azizeciim benim kuzenim hapı bıraktığı ay hamiş kaldı amaa :icecream:
Kızlar benİmm regl tam 14 gÜn gecİktİ 4 gÜn Önce kan testİ yaptrdm 0,36 yanİ negatİftİİ bu kesİndr demİ ama hala olmadımm ve olcak gbİ hİssetmİorum kendmİİ yaa neden sİzceee
Canım valla artık bi tahmin yürütemiyorum ben..ilk defa böle bişey olunca şaşırdım tabii..canım benim şimdi anlayamadığım bi konu var..yumurtlarken bu regl kanaması nasıl olur..yani sana dr un demiş ya yumurtlamadan olabilir diye.ben ilk defa böle bişey duyuyorum..e şimdi ben 13 ünde regl olmuştum..biz ayın 22 sinden beri çalışıyoduk eşimle..yani 10.günden itibaren başlamıştık..hani deniyo ya 12.-16 günler arası ilişkiyi yoğunlaştırın diye bizde o teoriden yola çıkarak başlamıştık..gerçi biz ne olur ne olmaz diye 2 gün önce başlamıştık yani biz 10.-16 günleri arası çalıştık.tam çalışmalarımız bitti derekn dün regl oldumm..buarada dr un niye kesici bi ilaç verdi onu da anlamadım..ben bu durmda bu ay peki ne zaman yumurtlamış oluyom yaa offf canım benim kafam iyice karıştı yaaa...şimdi ben bu regl bitince ne zaman çalışayım eğer dr unun dediği gibi yumurtlamadan oluyosa bu regl kanaması e biz nasıl ilişki yapacaz onu analamadım tatlım..anlatabildimmi??mafoldumben
azızecım merhaba yarın regl gunum dıyorsun gercı tam gunu gunune olmayabılırde regl oncesı 1 yada 2 gun onceden kahverengı leke seklınde belırtılerın olmuyormu cunku ben regl olacagımı 2 gun onceden anlıyorum.acaba bu herkeste boylemıdır dıye dusunuyorum.dıger arkadaslar da cevaplayabılır.
ben ilacı 10 ay kullandım.adet olma düzenim değişecektir mutlaka o yüzden gününü hesaplayamıyorum ilk ay olduğu için.evde test yaptım negatif ama bikaç gündür adet sancısı gibi bi ağrı oluo çok sık idrara çıkıyorum böyle belirtiler olunca umutlandımkaydirigubbakcemile3 sonucu öğrenince yazarım umarım mucize olurr:Saruboceq:
ben ilacı 10 ay kullandım.adet olma düzenim değişecektir mutlaka o yüzden gününü hesaplayamıyorum ilk ay olduğu için.evde test yaptım negatif ama bikaç gündür adet sancısı gibi bi ağrı oluo çok sık idrara çıkıyorum böyle belirtiler olunca umutlandımkaydirigubbakcemile3 sonucu öğrenince yazarım umarım mucize olurr:Saruboceq:
sanada iyi akşamlar canım. sen nasılsın?ben yarını bekliyorumm