Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm kızlar,siercim merhaba canım çok erken değilmi regl için.bizim çok yakın tarihler biliyorsun 15 i benimde,ama iki gün önce bir kanama yaşadım bende,doktora gittim yumurtlama dan dolayı olabilir dei.muayene oldum çok şükür bir sorun yok.şimdi kesici bir ilaç kullanıyorum,normal tarihi bekliycez.yani seninde aczba böle bişey olabilirmi diye düşündümde,çünkü yumurtlaman yakındadır seninde.değilsede regl çok erken istersen bir doktora görün canım..üzme kendini hayırlısıyla olucak bi gün,sadece vakti gelmedi bizim nazlı bebişlerimizin:))))

arkadaşlar ben bu ay kesinlikle hamile kalmak istiyorum
haziran sonu annesi olmak istiyorum. Eşimde izin alsın bebişimize beraber bakalım istiyorum bu benim hakkım :umursamaz: .
Bu ay yapacaklarım
1. Kesinlikle ovulasyon testi alıp şu bir türlü tutturamadığım ovulasyon günümü tespit edicem
2. Reglimin 3. Gününde hormonlarıma bi daha baktırıcam
3. Preeseed alıcam
3,5. Eşimi bi daha kontrole göndericem (bundan emin değilim ya. Bi daha göndersem mi kızlar bi akıl akannehir )
4. Reglimin son gününe kadar çoook çalışacam sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey .
Yaziim de kesin uygulayayım. Sonra vazgeçiyorum yerimseniben .

(ya kızlar ben hakkaten de bu ay bunalıma giricem ne oluyyoo ya. Ben niye hamile kalamıyorum. :1no2: )

preeseed ne (tum maddelere katılıyorum onuda ogreneyeım :) )

AZIZECIM BEN GELDIM...

4 EKIMDI 1 EKIMDE GELDI KIRMIZILAR....

YENI TARIH 28 EKIM.... AMA BU SEFER HAMIS LISTESINE GIRICEM ICIMDE OYLE BIR HIS VAR zemuszemus

hoşbulduk tatlım. yarın adet günüm nolcak bilmiyorum yüzümdeki sivilcelere bakıcak olursam adet olcam ama yinede allah bilr. ama içimdeki his hamile olmadığımı söylüyo canım sıkkın ekimde olmadı kasıma kalcam erhaldesenağlama ben herkezin hamileliğini yazıcamda bi kendimi yazamıcam gibi geliyo ama sizlerin hamile kalması bile beni çok mutlu ediyor.allah herkeze en kısa zamanda bebişlerini kavuştursun:Saruboceq:
hoşgeldin nabersinhihoyyyt

azize sana sonunda beklenmeyen günümü verebilicem, 25 ekim olarak yaz beni de, inşallaaaah olur hayırlısıyla :)

ya kızlar deliricem ya benimn adet tarihim 17 ekim 2 gün önce hafif bi kanamam oldu acaba dedim ve test yaptım ve çift çizgi çıktı tabi kalpten gidiyodum sevinçten hemen doktora gittim kan tahlili verdim ve negatif ve 2 gündür kasıklarımdaki ağrıdan uyuyamıyorum resmen karnımı görseniz 5 aylık hamile sanırsınız bütün bunlar ne ya ne olur bana bişey söyleyin aklımı yitiricem bebek isterken bi hastalık olmasından çok korkuyorum yumurtlama dönemim galiba ama bu sancılardan dolayı eşimde yaklaşmıyo ne yapıcam ben

slm kızlar,siercim merhaba canım çok erken değilmi regl için.bizim çok yakın tarihler biliyorsun 15 i benimde,ama iki gün önce bir kanama yaşadım bende,doktora gittim yumurtlama dan dolayı olabilir dei.muayene oldum çok şükür bir sorun yok.şimdi kesici bir ilaç kullanıyorum,normal tarihi bekliycez.yani seninde aczba böle bişey olabilirmi diye düşündümde,çünkü yumurtlaman yakındadır seninde.değilsede regl çok erken istersen bir doktora görün canım..üzme kendini hayırlısıyla olucak bi gün,sadece vakti gelmedi bizim nazlı bebişlerimizin:))))

Canım valla artık bi tahmin yürütemiyorum ben..ilk defa böle bişey olunca şaşırdım tabii..canım benim şimdi anlayamadığım bi konu var..yumurtlarken bu regl kanaması nasıl olur..yani sana dr un demiş ya yumurtlamadan olabilir diye.ben ilk defa böle bişey duyuyorum..e şimdi ben 13 ünde regl olmuştum..biz ayın 22 sinden beri çalışıyoduk eşimle..yani 10.günden itibaren başlamıştık..hani deniyo ya 12.-16 günler arası ilişkiyi yoğunlaştırın diye bizde o teoriden yola çıkarak başlamıştık..gerçi biz ne olur ne olmaz diye 2 gün önce başlamıştık yani biz 10.-16 günleri arası çalıştık.tam çalışmalarımız bitti derekn dün regl oldumm..buarada dr un niye kesici bi ilaç verdi onu da anlamadım..ben bu durmda bu ay peki ne zaman yumurtlamış oluyom yaa offf canım benim kafam iyice karıştı yaaa...şimdi ben bu regl bitince ne zaman çalışayım eğer dr unun dediği gibi yumurtlamadan oluyosa bu regl kanaması e biz nasıl ilişki yapacaz onu analamadım tatlım..anlatabildimmi??mafoldumben

ya kızlar banada bişeyler söyleyin ne olur

canım yaa senin adetine daha çok var, o kanama biraz tuhaf geldi bana.. hele bu kadar erken çift çizgi çıkması daha tuhaf geldi. önceki ay üstüne görmüşsündür belki diyecem ama kanda negatif diyorsun yanlış hatırlamıyorsam. Bir doktora görünsen? Kist falan olmasın sakın. fisfisfis

herkese selamlar benimde adet günüm bugundü ama malesef dün kırmızıları gördüm ve hiçbişey yapmak istemiyorum moralim acayip bozuk offff offff

X