Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

inşallah sen hamilesindirde hepberaber seviniriz. bakalım listeye ilk hamile kimin adını yazıcam valla merak ediyorum. ilkler çok heyecanlı olur herzamann.
valla ben ümitliyim başdönmem mide bulantım herşeyim var opuyorumnanaktaninş. ii haberi alırım psikolojik değildir:Saruboceq:

inşallah sen hamilesindirde hepberaber seviniriz. bakalım listeye ilk hamile kimin adını yazıcam valla merak ediyorum. ilkler çok heyecanlı olur herzamann.

inş. ama benim günüme daha çok var 13 ekim o zamana kadar birkaç hamile çıkar :Saruboceq:

azıze1 cım benıde yazarmısın lısteye 13 gun sonra hastalandım kırmızıları yedım bugun 30 ekım

kızlar günaydın, benim kahverengi akıntı başladı dün, bugn de var. yarın kırmızılar başlar... Gelecek adet günüm 30 Ekim olacak. Listede güncellerseniz sevinirm..

slm kızlar işte ekim ayı listemiz :nazar: hayırlı olsun hepimize :nazar:

azize1.......................................2 ekim
yarencik60.................................1 ekim
sier............................................13 ekim
sleepy80.....................................17 ekim
fen_ci..........................................17 ekim
nevki...........................................17 ekim
tatlişoğlum...................................17 ekim
gamzelim.66.................................10 ekim

kızlar adet tarihlerinizi yazın ekliyim

benide eklermisin canım inş kırmızılar gelmesin 8 ekimde :Saruboceq::Saruboceq:

ayyy kızlar 19 ekim evlenme yıldönümümüz çok az kaldı inş bu ay hamiş olurum da eşime en güzel hediyeyi vermiş olurum

bu listeler ugurlu oluyo gecen sefer ole olmustu bu ayda bnki 12 ekim bakalım insallah yine ugurlu gelir

X