Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

azizecim ne yaptın yokmu belirti ilk haberi senden alırız inşllh:sm_cool:
ayyy heyecan varmı yaaa:Saruboceq:
vallahi ben bile daha şimdiden stres yapmaya başladımm
herhalde günüme kadar bekleyemiycem normalde hiç yapmadığım bişeydir ama
bu ay doktora tedaviye gidicez yaa hani diyorum belki allah bize o sıkıntıyı yaşatmaz inşllhh hiçbirimize
rabbim bize bir hediye gönderir inşllh:CüvCüv::Saruboceq:
inşlhhhhhhhhhhhhhhhh bu ayki liste dolar taşar:lepi:

ay evet bende cok merakediyorum ilk hamilemizi biran once guzel haberler duymak ve duyurmak icin sabirsizlaniyorum

inşllhh canım hakkımızda hayırlısı
herhalde sende bazı problemler varmış inşllh herşey yoluna girer yabangülüopuyorumnanaktan

allah oğluna uzun ömür versin canım
bi tane varr ahhhh keşke benimde bi tane olsada başka ne isterimmafoldumben
ama olsunn allah nasip kısmet ederse 3 4 olsunnn
ayyy evim çocuk sesleriyle dolup taşsın inşlhhhhhhdelikafadulden:sm_cool:

slm canım iyi olmuş doktora gitmen kist falan çıkmamasınada sevindim o zaman sen bugünlere çalışmaları sıklaştır malum yumurtlama günlerin.. hadi bakalım hayırlısı ekim ayınada girdik sayılır ekim bize uğurlu gelir inş..:lepi:

sağol canım,evet çalışmalara hız verdik:))) ama bu kanama olayından dolayı ilaç falan alıcam o yüzden pek olmaz gibime geliyor,bakalım hayırlısı..

allah oğluna uzun ömür versin canım
bi tane varr ahhhh keşke benimde bi tane olsada başka ne isterimmafoldumben
ama olsunn allah nasip kısmet ederse 3 4 olsunnn
ayyy evim çocuk sesleriyle dolup taşsın inşlhhhhhhdelikafadulden:sm_cool:

insanoğlu işte canım doyumsuzuz bir olunca 2.de olsun isitiyoruz inş sizlerde anne olursunuz

azizecim ilk sayfadaki listede benim adet tarihim değişmiş canım benim adet tarihim 17 ekim orda 29 ekim yazıyor sanırım bi karışıklık oldu.değiştirebilirsen sevinirim canım teşekkür ederim..

ya benimde 5 günüm var ama bacaklarım ağrıo ve kasıklarımda belirti olabilirmi acaba bilen varmı:sinifsinif:

canım regl ve hamilelik belirtileri çok benziyo o yüzden bilmiyorumki..ama umarım bebiş vardır ve belirtiler ona işarettir:)))

slm kızlar 26 27 si gibi adet olmam lazımdı olmadım test negatif
geç döllenme olmuş mudur

X