hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.:lepi:
benimkide 11 ekim.............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimkide 11 ekim.............
slm kızlar herkese...bugün doktora gittim kanama için çok şükür bir sorun yok kist falan.bazı yumurtlama dönemlerinde ara kanama olabiliyormuş,ilaç verdi kanamayı kesmek için..şimdilik durum bu.bakalım bekliycez regldönemini eğer gelirse kırmızılar,takip başlıycak.işte böyle... sizde keyifler nasıl?
ben de yeni geldim canım.sen nasılsın?
valla azızecım ıyıyım demeyı cok ısterdım ama malesef dıyemıyorum.cunku ben accccccayıppppp stres yapıyorum kendıme.daha ragle 6 gun var ve ben meraktan oluyorum.coooooook sabırsızlanıyorum hıc aklımdan cıkmıyor bıle dıyebılırım sana.bu oklavada bana olsun.klava:
sevindim canım senin adınaopuyorumnanaktan
bukadar sitres yapma hamile kalman dahada zorlaşırlmaz: sakin ol ve sabırla gününün geçmesini bekle sonra testini yaparsın. ben napıyım iki günüm kaldı düşünmemeye çalışıyorum kendimi başka şeylerle oyalıyorum.sabır canımyerimseniben
slm kızlar herkese...bugün doktora gittim kanama için çok şükür bir sorun yok kist falan.bazı yumurtlama dönemlerinde ara kanama olabiliyormuş,ilaç verdi kanamayı kesmek için..şimdilik durum bu.bakalım bekliycez regldönemini eğer gelirse kırmızılar,takip başlıycak.işte böyle... sizde keyifler nasıl?
iyi geceler kızlar.............şu cok meşhur kan testını dayanamayıp yaptırdım bugun...ve sonuç:1.6 cıktı..
yanı bırsey yok..gelecek aykı tarıhımı vermek isterdım ama artık denemekte yok hayırlısı artık.........
sıkma canını yaaa herşeyde bi hayır vardır.. üzülme ..yerimseniben
bende oyle dıyorumda nette geziniyordum kafama takıldı sımdıde sonuç doğrumudur diye..
adetime 5 gun var daha sizce doğrumudur sonuç.
bende oyle dıyorumda nette geziniyordum kafama takıldı sımdıde sonuç doğrumudur diye..
bende bugün 2. kez test yaptim bu seferde silik ama belirgindi, ilkini pazatesi yapmisdim o zamanda silikdi, bugün adet olmam lazim normalde ama olmadi... yarin doktora gidecem bakalim hayirlisi...