Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm kızlar herkese...bugün doktora gittim kanama için çok şükür bir sorun yok kist falan.bazı yumurtlama dönemlerinde ara kanama olabiliyormuş,ilaç verdi kanamayı kesmek için..şimdilik durum bu.bakalım bekliycez regldönemini eğer gelirse kırmızılar,takip başlıycak.işte böyle... sizde keyifler nasıl?

slm kızlar herkese...bugün doktora gittim kanama için çok şükür bir sorun yok kist falan.bazı yumurtlama dönemlerinde ara kanama olabiliyormuş,ilaç verdi kanamayı kesmek için..şimdilik durum bu.bakalım bekliycez regldönemini eğer gelirse kırmızılar,takip başlıycak.işte böyle... sizde keyifler nasıl?

sevindim canım senin adınaopuyorumnanaktan

ben de yeni geldim canım.sen nasılsın?

valla azızecım ıyıyım demeyı cok ısterdım ama malesef dıyemıyorum.cunku ben accccccayıppppp stres yapıyorum kendıme.daha ragle 6 gun var ve ben meraktan oluyorum.coooooook sabırsızlanıyorum hıc aklımdan cıkmıyor bıle dıyebılırım sana.bu oklavada bana olsun.:eek:klava:

bukadar sitres yapma hamile kalman dahada zorlaşır:eek:lmaz: sakin ol ve sabırla gününün geçmesini bekle sonra testini yaparsın. ben napıyım iki günüm kaldı düşünmemeye çalışıyorum kendimi başka şeylerle oyalıyorum.sabır canımyerimseniben
valla azızecım ıyıyım demeyı cok ısterdım ama malesef dıyemıyorum.cunku ben accccccayıppppp stres yapıyorum kendıme.daha ragle 6 gun var ve ben meraktan oluyorum.coooooook sabırsızlanıyorum hıc aklımdan cıkmıyor bıle dıyebılırım sana.bu oklavada bana olsun.:eek:klava:

bukadar sitres yapma hamile kalman dahada zorlaşır:eek:lmaz: sakin ol ve sabırla gününün geçmesini bekle sonra testini yaparsın. ben napıyım iki günüm kaldı düşünmemeye çalışıyorum kendimi başka şeylerle oyalıyorum.sabır canımyerimseniben

iki günün kaldı demek heyecanlı bekleyiş başladı yanisositososito inşallah güzel bir sürpriz yaşarsın canım:Saruboceq:

slm kızlar yaaa bi gün girmedim okuya okuya btiremedim
kızlar umudu yitirmek yok ekim ayı bizi bekliyozemuszemus

slm canım iyi olmuş doktora gitmen kist falan çıkmamasınada sevindim o zaman sen bugünlere çalışmaları sıklaştır malum yumurtlama günlerin.. hadi bakalım hayırlısı ekim ayınada girdik sayılır ekim bize uğurlu gelir inş..:lepi:

iyi geceler kızlar.............şu cok meşhur kan testını dayanamayıp yaptırdım bugun...ve sonuç:1.6 cıktı..
yanı bırsey yok..gelecek aykı tarıhımı vermek isterdım ama artık denemekte yok hayırlısı artık.........

iyi geceler kızlar.............şu cok meşhur kan testını dayanamayıp yaptırdım bugun...ve sonuç:1.6 cıktı..
yanı bırsey yok..gelecek aykı tarıhımı vermek isterdım ama artık denemekte yok hayırlısı artık.........

sıkma canını yaaa herşeyde bi hayır vardır.. üzülme ..yerimseniben

ben geldım kızlar bılg sorun vardıda halletmeye calısıyorduk.azızecıgım ınan bana sabır konusunda elımden gelenı yapmaya calısıyorum.evde temızlenmedık bır yer kalmadı valla.ınsan nedense bır seyı ıstedıgınde bır an once olsun ıstıyor.hele bırde oyle alıstıysa ısı dahada zor. ama bılmıyorkı her ıstedıgı her an olmaz. bılıyorum canım bu onlardan bırı degil.bu senın veya benım ıstememızle olacak bır ıs degıl. bunu once yuce rabbım ısteyecek senın rahmıne dusurecek onu.bundan gayrısı bos.neyse kızlarrrrr ben ıyıce ıcımı doktum offfff rahatladım sankı.burasıda olmasa ne yapardım bılmıyorum.hepınıze ayrı ayrı tesekkurler.ins hepımız bır an once bebıslerımıze kavusuruz.

bende oyle dıyorumda nette geziniyordum kafama takıldı sımdıde sonuç doğrumudur diye..
adetime 5 gun var daha sizce doğrumudur sonuç.

canım adet gününde yapılan kan testinin 50 ve üzerinde çıkması gerekiyor.yani çok erken yaptırmışsın.seni çok umutlandırmak istemem ama adet gününde birdaha yaptır istersen çünkü hiç gebelik olmayan durumlarda 0.01 gibi sonuçlar çıkıyor.

azizecim ne yaptın yokmu belirti ilk haberi senden alırız inşllh:sm_cool:
ayyy heyecan varmı yaaa:Saruboceq:
vallahi ben bile daha şimdiden stres yapmaya başladımm
herhalde günüme kadar bekleyemiycem normalde hiç yapmadığım bişeydir ama
bu ay doktora tedaviye gidicez yaa hani diyorum belki allah bize o sıkıntıyı yaşatmaz inşllhh hiçbirimize
rabbim bize bir hediye gönderir inşllh:CüvCüv::Saruboceq:
inşlhhhhhhhhhhhhhhhh bu ayki liste dolar taşar:lepi:

bende bugün 2. kez test yaptim bu seferde silik ama belirgindi, ilkini pazatesi yapmisdim o zamanda silikdi, bugün adet olmam lazim normalde ama olmadi... yarin doktora gidecem bakalim hayirlisi...

X