Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm canım. sanırım size güzel haberim olmaz yüzümde sivilceler çıktı dünden beri offfffff of. sen nasılsın canım?
günaydın kızlar akşam malum çalışmalardan dolayı giremedim :jeyyar:bi baktım 10 sayfa ilerlemişsiniz oku oku yeni bitirebildim bi kaç arkadaş kırmızıları görmüş inş öbür ay olur.ekime girmemizede bir gün kaldı artık pıtır pıtır dökülecek hamişlerimiz çok heyecanlıyım azizecim ilk senden haber bekliyoruzŞeniz

sanada günaydın şekerimm. evet son 2 günüm ama sanırım adet olcam yüzümde birden fazla sivilceler çıktı çok sinir oldum ben ne umut ederken:sinifsinif:

hiiiççç belli olmaaz üsülme hemen..
biliyorsun hamilelik ve adet belirtileri aynıymış.. sivilce çıkıp adet olucam sanıp hamiş olanı da duyduk çok hihoyyyt hihoyyyt

slm canım. sanırım size güzel haberim olmaz yüzümde sivilceler çıktı dünden beri offfffff of. sen nasılsın canım?

iyiyim canım valla biyandan oğluşla uğraşıyorum bi yandan hamilelik çalışmaları falan öle işte sen sivilceni takma belkide stresten olmuştur onları düşünme relax ol:hulya:

inşallah öyle olur canım yaa. bu ikinci ayım başlayalı olmzsa kasımda olur inşallah. sen nasılsın tatlımm.
hiiiççç belli olmaaz üsülme hemen..
biliyorsun hamilelik ve adet belirtileri aynıymış.. sivilce çıkıp adet olucam sanıp hamiş olanı da duyduk çok hihoyyyt hihoyyyt

inşallah öyle olur canım yaa. bu ikinci ayım başlayalı olmzsa kasımda olur inşallah. sen nasılsın tatlımm.

inşallah inşallahhh.. :sm_cool:

ben de ne yapayım işte çalışmalara devam :kedi:

bakalım tutacak mı bu ay, ilk ayımız bizim de, o yusden çok heyecanlıyım.. gerçi ilk aydan zor diyolar ama belli de olmas, dimi :1rolleyes:

senin hamilelik çalşmaları tam gaz devam hakaydirigubbakcemile3 ah ah benim akşamları çok uykum geliyo valla çalışamıyozda senin gibikaydirigubbakcemile3 oğulum sabah çok erken okula gidiyo sabah 6:30 da kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum okula götürüyorum eve geldikten sonrada uyuyamıyorum. akşamda erkenden yatıyorum.anlıcan bendaha çokkk beklicem hamileliği bu gidişle:1closedeyes:
iyiyim canım valla biyandan oğluşla uğraşıyorum bi yandan hamilelik çalışmaları falan öle işte sen sivilceni takma belkide stresten olmuştur onları düşünme relax ol:hulya:

evet canım kısmet işi bunlar...bol bol çalışmaya devam etkaydirigubbakcemile3 elbet tutar. kocalarda bıkıcak valla kaydirigubbakcemile3
inşallah inşallahhh.. :sm_cool:

ben de ne yapayım işte çalışmalara devam :kedi:

bakalım tutacak mı bu ay, ilk ayımız bizim de, o yusden çok heyecanlıyım.. gerçi ilk aydan zor diyolar ama belli de olmas, dimi :1rolleyes:

senin hamilelik çalşmaları tam gaz devam hakaydirigubbakcemile3 ah ah benim akşamları çok uykum geliyo valla çalışamıyozda senin gibikaydirigubbakcemile3 oğulum sabah çok erken okula gidiyo sabah 6:30 da kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum okula götürüyorum eve geldikten sonrada uyuyamıyorum. akşamda erkenden yatıyorum.anlıcan bendaha çokkk beklicem hamileliği bu gidişle:1closedeyes:

canım bugünler yumurtla günlerimmiş ee çalışma yapmazsak nasıl olacakkaydirigubbakcemile3elimizden geleni yapalımda bugünnlerde sonra bir ay daha stres yaşamayalım allah verirse olur vermezse ne yapalım hayırlısı dicez..kaydirigubbakcemile2

gunaydın kızlarr
az once dayanamadım idrar testi yaptım
negatıf cıktı..bırazdan hast.gidicem kan için ama sanırım yokk bisey

evet canım kısmet işi bunlar...bol bol çalışmaya devam etkaydirigubbakcemile3 elbet tutar. kocalarda bıkıcak valla kaydirigubbakcemile3

son birkaç çalışma günümüz, iyi değerlendirmem lazımm Şeniz

valla bıkacak sorma, zaten gece belli bi saat oldu mu bakıyo bana tip tip delikafadulden

ay allah iyiliğini versin valla güldürdün beni allahta seni güldürsün arkadaşımmkaydirigubbakcemile3
son birkaç çalışma günümüz, iyi değerlendirmem lazımm Şeniz

valla bıkacak sorma, zaten gece belli bi saat oldu mu bakıyo bana tip tip delikafadulden

gunaydın kızlarr
az once dayanamadım idrar testi yaptım
negatıf cıktı..bırazdan hast.gidicem kan için ama sanırım yokk bisey

canım bu idrar testleride doğru çıkıyor bence çok acele etme kantesti için bi kaç gün daha bekle sonra yaptır ..sen eşini kna et bu bebk işini rafa kaldırmayalım de çalışalım olursa olur olmazsa allahın bileceği bişey dersin ha deyince sende biliyorsunki hemen bebk olmuyor ..

canım bu idrar testleride doğru çıkıyor bence çok acele etme kantesti için bi kaç gün daha bekle sonra yaptır ..sen eşini kna et bu bebk işini rafa kaldırmayalım de çalışalım olursa olur olmazsa allahın bileceği bişey dersin ha deyince sende biliyorsunki hemen bebk olmuyor ..

bazende yanlış çıkma payı oluyor inş. öledir diyelimopuyorumnanaktan

X