kızlarrrrr merhaba bu lısteye nasıl eklenıyorsa lutfen benıde ekleyın yoksa cıldırıcam sankı ne varsa ıllakı gırecem o lısteye.reglım 6 ekım
azizecim 1 ekimi bekliyorum bende beraber sayıyoruz ama en kötüsüde beklemek degilmi ya
slm kızlar...benim bugün adet günüm....dün gece peçeteye açık pembe renki akıntı geldi...bugünde kahverengi akıntı geldi sonra kupkuruyum....karnım ağrıyor...
şimdi yeni günü hesaplarken pembe akıntıyı mı?? kahverengi akıntıyı mı???yoksa kanamanın tam gelmesini mi bekleyeyim??uffffffff
sevgılı azızecıgım ordakı lutfen kelımesını atladın sanırım orda bır emır var gıbısınden yazmıssında onun ıcın soyluyorum bunu yanlıs anlasılmak ıstemem cunku.regl gunum 6 ekım dıye yazmıstım.nasıl eklendıgını bılmıyordum.sen eklersen sevınırım canım.
canım benide ekime yaz az önce adet oldum bide dün akşam test yapmıştım negatif çıktı.. kısmet artık ekimde inş güzel haberleri veririz....
slm kızlar...benim bugün adet günüm....dün gece peçeteye açık pembe renki akıntı geldi...bugünde kahverengi akıntı geldi sonra kupkuruyum....karnım ağrıyor...
şimdi yeni günü hesaplarken pembe akıntıyı mı?? kahverengi akıntıyı mı???yoksa kanamanın tam gelmesini mi bekleyeyim??uffffffff
tamam canım tabi eklerim...hoşgeldinnn hayırlı olsun ekim ayın.
tesekkur ederım canım hepımıze hayırlı olur ınsallah.
ilk bebeğinmi canım?yaş kaç?