- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm evet iki isim koyarım biri mevlüt olurbebişler erkek olursa adını mevlüt koyarsın sezoşş hanı mevlıt kandılı ya bugun:icecream:
bu mübarek günün uğuru bunlarbiras çalışım kıslar maşaalllaaah maşaallllaaaaaaaaaaah!hamişler boool
ederız tabıkı cnm benım:Saruboceq:sağolun kızlar..bilemiyorum valla..hayırlısı neyse o olsun..işteyim kan testine gidemem..en iyisi bi kaç gün daha bekleyeyim..bi test daha yapayım..benim içinde dua edin nolur hamişler..:Saruboceq:
inşallah önumuzdekı y sızde o lıstede olceksınızzzzzz.......sabret serapçım bizde gircez o hamiş listesine allahın izninle.
kız ceyloş kıskanç hamişim benim nasılda kıskanmışşş kaydirigubbakcemile3
azizecim heyecanlandı karıştırdı listeyideopuyorumnanaktan
tamm tatlışım yerimsenibenazize benide 26 marta yasarmısın ablamm
azize ben yokum listende ama bende hamişim beni de eklermisina.s.
sadece 6 gündür sabahları ateşimi ölçüyorum 36.9 da yüksek çıkıyo tek değişiklik o canım başka bi belirti yok adet olucakmışım gibi 4 gün önce sivilcem bile çıkmıştı ama olmadımsezoşum anlat bakem varmı değişik likler?
bu mübarek günün uğuru bunlar
azize ben yokum listende ama bende hamişim beni de eklermisina.s.
:CüvCüv:azize ben yokum listende ama bende hamişim beni de eklermisina.s.
valla herkes hamiş olurda bu şitresle ben olarmıyım bilmiyorum okaaa çok olay oluyoki etrafımda allahım beterinden korusun yarabbim