AZİZE ABLAAKIZZ HAMIŞŞ İŞTEE YAA GÜLDÜRDÜN BENİ HAAA:roflol:
kızz valla bilmiyodum...anaaamm:sm_cool:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AZİZE ABLAAKIZZ HAMIŞŞ İŞTEE YAA GÜLDÜRDÜN BENİ HAAA:roflol:
sağol canım tez zamanda allhım sana ve tüm isteyenlere bebek nasip netsin:Saruboceq:selamlarrr
yeni hamile haberleri varr.. çok sevindim. tebrik ederimmmm
bu mübarek günde bizede nasip eder rabbim inşallahhhhhhh ..
bizede dua edinnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
söyleyelim kuşum 40 değil 400 kere bile söylerizz
evet bugün dayanamadım test aldı 2 tane öğlen yaptım çift çizgi 1 saat sonra diğerinide yaptım gene çift çizgii
olucak kuşum inş..bu gece bol bol dua etsöyle kuşum söyle inş.olur hayırlısıyla iki tane benim için mucize olur bitane olsun hayırlı eli ayağı düzgün bi bebişim olsun bebişimiz olsun yeter allahım evlatlarımızı hayırlı eyle bahtlarını güzel nasip et
sağol canım tez zamanda allhım sana ve tüm isteyenlere bebek nasip netsin:Saruboceq:
haaaaaaaaa :1shok: Sen misin kızz gerçekmi diyon delikafadulden bak heycan yaptım şimdi :sm_cool:
sağol canım darısı tez zamanda senin göbişine inş..evet sen 4 gün öncede bebişin karnında demiştin bana yanılmadın canım benimm inş..sorunsuz doğar bu sefer:Saruboceq:canm arkadaşım çooooooooooooooooooookkk sevindim inan kaydirigubbakcemile5 tebrikler hayırlı uğurlu olsun inşallah.:Saruboceq:
bende inan hiç haberim yoktu sen içime doğdun hep hamile haberini alırım diyodum.
hepinizin kandili mübarek olsun kızlar..sezencim ve harzemşah tebrikler canlarım...benimde bugün olmam gerekiyodu..ama kafam çok karışık..sabah test yaptım,önce bişey çıkmadı yarım saat sonra 2.çizgi bariz çıktı.güvenemedim.şimdi tekrar başka bi test yaptım..kalbiniz kadar temiz çıktı..göğüslrim şiş,damarlarım çıktı..ama bu ne iş anlamadım..bi akıl verin..
amin canım amin inşallah en kısa zamanda seninde hamiş haberlerini alıp sevinelim:Saruboceq:söyle kuşum söyle inş.olur hayırlısıyla iki tane benim için mucize olur bitane olsun hayırlı eli ayağı düzgün bi bebişim olsun bebişimiz olsun yeter allahım evlatlarımızı hayırlı eyle bahtlarını güzel nasip et
hepinizin kandili mübarek olsun kızlar..sezencim ve harzemşah tebrikler canlarım...benimde bugün olmam gerekiyodu..ama kafam çok karışık..sabah test yaptım,önce bişey çıkmadı yarım saat sonra 2.çizgi bariz çıktı.güvenemedim.şimdi tekrar başka bi test yaptım..kalbiniz kadar temiz çıktı..göğüslrim şiş,damarlarım çıktı..ama bu ne iş anlamadım..bi akıl verin..
hadi BİSMİLLAH 3.de sen ol kuzumm sabah yap canım geç döllenmeyse ondandır yada benim yaptığım markadan yap çok hassas bi test miş eczacı öyle dedi seninde kandilin mübarek olsun iyi dileklerin içinde sağol canımm darısı senin başınahepinizin kandili mübarek olsun kızlar..sezencim ve harzemşah tebrikler canlarım...benimde bugün olmam gerekiyodu..ama kafam çok karışık..sabah test yaptım,önce bişey çıkmadı yarım saat sonra 2.çizgi bariz çıktı.güvenemedim.şimdi tekrar başka bi test yaptım..kalbiniz kadar temiz çıktı..göğüslrim şiş,damarlarım çıktı..ama bu ne iş anlamadım..bi akıl verin..
amin canım amin inşallah en kısa zamanda seninde hamiş haberlerini alıp sevinelim:saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sen bu duları geri çevirme yarabbimm:Saruboceq:inş.tatlım hepimizin yüzü gülsün çok güzel bi hamiş olucam söz allahım hiç üzmüycem bebişimi gobişimi sevicem onunla konuşucam allahım mübarek günde bekleyen herkese nasip et yarabbim
alkisalkisalkisumutla bekleyen anne adaylarımız :Saruboceq:
:Saruboceq:2010 şubat ayı listemiz kaydirigubbakcemile5
nazo7....................24 şubat
canyakomoz..........24 şubat
zpoison..................25 şubat
naaz.....................26 şubat
gokcegokce..........27 şubat
azize1..................27 şubat
denizdeni..............27 şubat
greemoon..............27 şubat
isra87...................28 şubat
:Saruboceq:2010 mart ayı listemiz kaydirigubbakcemile5