Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnnnnnnnnnnn :Saruboceq:slm canım seninde kandilin mübarek olsun allhım kabul etsin dualarını
amin canmm :Saruboceq: allah kabul etsin :Saruboceq:gel canımm evet bugün dua ettim bende akşamda edicemm
kandilin mübarek olsun azizecimm duaların kabul olsunn
bişeyi 40 kere söylersen olurmuşş serapında ikizi olucak inş..serap döndün dolaştın gene ikizlere geldin kıs.die de olcek heraldee
aldık gülümm benimm temiz kalpli arkadaşımaminnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
amin canmm :Saruboceq: allah kabul etsin :Saruboceq:
amin tatlım :Saruboceq: içime doğdu kızz senden haber alcaz hııı :CüvCüv:
serap döndün dolaştın gene ikizlere geldin kıs.die de olcek heraldee
amin tatlım :Saruboceq:azizecim seninde kandilin mübarek olsun.allah dualarımız kabul etsin
Azİze mÜbarek gÜnde gÜzel haberler aldık
bişeyi 40 kere söylersen olurmuşş serapında ikizi olucak inş..
benim canımm bide harzemşahamin tatlım :Saruboceq:
hımm öylemi alkisalkisalkis çok güzel yaa kim hamiş?
aldık gülümm benimm temiz kalpli arkadaşım
amin cnm seninde kandilin mübarek olsunHepinizin Mevlid Kandili mübarek olsun Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah.Sağlıklı ve ömürlü bebişler nasip etsin.
evet cnmaramızda bir ay var nerdeyse cnmm
allah kabul etsın ınşallah abla....huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu geldim geldimmmm....
Slm kızlar hepinizim mevlid kandili mübarek olsun....bugün kendimi ibadete verdim allah kabul etsin inşallah.
ceylanım annesi babası ist gitti oda bisde kalck
benim canımm bide harzemşah
söyleyelim kuşum 40 değil 400 kere bile söylerizzkızçeler hepimiz ayrı ayrı 40 kere söylesek olur inş.inş.
sezoşumm yarın günün eee varmı değişiklikler?
evet bugün dayanamadım test aldı 2 tane öğlen yaptım çift çizgi 1 saat sonra diğerinide yaptım gene çift çizgiihaaaaaaaaa :1shok: sen misin kızz gerçekmi diyon delikafadulden bak heycan yaptım şimdi :sm_cool:
selamlarrr
yeni hamile haberleri varr.. çok sevindim. Tebrik ederimmmm
bu mübarek günde bizede nasip eder rabbim inşallahhhhhhh ..
Bizede dua edinnn :saruboceq::saruboceq::saruboceq: