- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 40
:cüvcüv:
Kısımmm senın ıkız olcek hemdee yada bu gazla sen dokuzda dogurabılırsın datlummmmkaydirigubbakcemile3
doğru valla hee allahım allahım inş.kalbim temizdir duamı kabul eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:cüvcüv:
Kısımmm senın ıkız olcek hemdee yada bu gazla sen dokuzda dogurabılırsın datlummmmkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim darısı sizlerin başına bende 10 gündür falan biliyorum işte zaten aranıza da yeni katıldımtamm tatlışım yerimseniben
tebrikler alkisalkisalkis
sadece 6 gündür sabahları ateşimi ölçüyorum 36.9 da yüksek çıkıyo tek değişiklik o canım başka bi belirti yok adet olucakmışım gibi 4 gün önce sivilcem bile çıkmıştı ama olmadım
evet aynı adet olucakmışım gibi ıslaklık hissi var evet cnm kasım da inş.. sorun olmazsa :Saruboceq:hiç belli olmuyo bak bendede o sivilceler çıkmıştı...
ee sen şincik kasımdamı doğurucan tatlım?
tatlum hamişimiz çok ohhhhhhhhh ne güzel
valla akrep kızkardeşim yayda oğlum buda ikisinden biri ama hangisi aceppKız akrep mİ olucak acep yaymı
bende kasım doğumluyum ne güsel ne güsel
evet aynı adet olucakmışım gibi ıslaklık hissi var evet cnm kasım da inş.. sorun olmazsa :Saruboceq:
süperr olur valla... ellerıne saglık şimdidennbayanssulusmilehuuu ceyloşum sen merak etme kuzucum ben listeye bi el atcam canmm...
bazı düzenlemeler yapcam yerimseniben
doğru valla hee allahım allahım inş.kalbim temizdir duamı kabul eder
valla akrep kızkardeşim yayda oğlum buda ikisinden biri ama hangisi acepp
bende bende
bende bende
Ceylanım kısmetse senİn ekİmmİ olucak