- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet 3.kim acep
ÇİÇeeeeeeeeeemde hamİŞ olsun bende hamİŞ olaam
ver canım aynı gün haberi aldık kasım anneleri topicinde arkadaş çıktı bana kızlar sen orayada yaz cnmm kocişe ver müjdeyi ben çoktan verdimmgerçektenmi kızlar olmazsa yarın tekrarlarım ne dersiniz kocişe müjdeyi vereyimmii :)
serapcım birileri seni üzmüşşşş.sallaaaaaaaaa
soğan suyu yapıon mu
şu an için 3.müz yok keşkem biz olsak çiçeeeeeeeeeeem 5 te olalım 7 de ee artık olalım ama dimi
evet cnm ugurlu geldııınnopuyorumnanaktanayağım uğurlu geldi bu güzel günde 2.hamişimizde sensin harzemşah:ecrin_bebek:
amin cnmm inşallah temız çıkcak merak etmeee:lepi:Kızlar bu ayaĞınızı bİdahakİ, ayda sÜrtÜn pardon gobİŞİnİzİ benİmde fİlm temİz Çıksında bebİŞ olsun
:uhm:bende merak edıyommmevet 3.kim acep
kızımm kesın hamışsınn gerek yok ama sen bılırsınn ver tabıı kocışıne haberıı yaaagerçektenmi kızlar olmazsa yarın tekrarlarım ne dersiniz kocişe müjdeyi vereyimmii :)
ÇİÇeeeeeeeeeemde hamİŞ olsun bende hamİŞ olaam
senin filminde temiz çıkıcak kuşum bu kadar kişi sana dua ediyo merak etme senhiçbişi yapmıyom tatlum kistimle barışmaya karar verdim o gitmek istemiyosa bende onu zorla kovamam
hiçbişi yapmıyom tatlum kistimle barışmaya karar verdim o gitmek istemiyosa bende onu zorla kovamam
gerçektenmi kızlar olmazsa yarın tekrarlarım ne dersiniz kocişe müjdeyi vereyimmii :)
ewet yaaaaaaaaaaaaaaaa
senin adetin ne zman kuju soğan suyu yapıon mu bakem