- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet hepimize dua ettim bugün kızlar akşam gene edicem bu mübarek günde dualarımız kabul olurr
evet canım annemdeyım hala geçen eve gıttım bı gun kaldım baktım olmuyo baş dönmem çok var ya haraket edemıyom sonra kocişle akşam gerı geldık.....az önce esım aradı ohhh dıyo ne guzel ekmek elden su golden sana.....valla wc kalkmak dışında başka bışey yapamıyorum cnm yemegım bıle tepsde gelıyo rabbım bı an önce eskı duzenıme kavuşmamı saglasın ınşallah canım... lee geldıgı ıçın ve halsız oldugum ıçın namazımı da kılamıyorum...hayırlısı artık cnmm..gitme zaten bekle benüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
neler yapon annenlerdesin hala dimiii
Slm kızÇeler:)
evet canım annemdeyım hala geçen eve gıttım bı gun kaldım baktım olmuyo baş dönmem çok var ya haraket edemıyom sonra kocişle akşam gerı geldık.....az önce esım aradı ohhh dıyo ne guzel ekmek elden su golden sana.....valla wc kalkmak dışında başka bışey yapamıyorum cnm yemegım bıle tepsde gelıyo rabbım bı an önce eskı duzenıme kavuşmamı saglasın ınşallah canım... lee geldıgı ıçın ve halsız oldugum ıçın namazımı da kılamıyorum...hayırlısı artık cnmm..
hoş geldın kızçemmmmmmmmmm çok guzel bı haber daha aldıkkk...kandılınde mubrek olsun bebemmmmmmm...
moralin niye sıfır kuşumİŞler yoĞundu sezencİm keyfİm de hİÇ yok ÇİÇeeeeeeeeem moralİm sıfır yanİ
İŞler yoĞundu sezencİm keyfİm de hİÇ yok ÇİÇeeeeeeeeem moralİm sıfır yanİ
moralin niye sıfır kuşum
moralin niye sıfır kuşum
evet aynı anda canım 31 ocak kuzummaynı anda sormuşuz bebemm yaa... senın sat kaç tı cnm yukarda sordum da görmedın heralde...
moralin niye sıfır kuşum
nıye morelın sıfırr kuzuuuuu söle bakemmm
belkım moral yukleme sansımız olar hmmmbilmiyorumkismile
evet aynı anda canım 31 ocak kuzumm
evet canım bundan sonra tek tek güzel haberler gelsin diğer kızlardanda ve sendende canım benimkaydirigubbakcemile5İÇtİĞİmİz loĞusa Şerbetİ olsun İnŞ.tez zamanda gelsİn bebİŞler
evet canım bundan sonra tek tek güzel haberler gelsin diğer kızlardanda ve sendende canım benimkaydirigubbakcemile5
dimi bende öyle hesapladım kasım topicine arkadaş lazım bana tek kaldım kızlaraa evet tatlımm senın asım oluyo o zaman yaaa eşke yıne aynı toıc de taoplansaydık hamışlıkde de....