- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BU SEFER YAPILABİLCEK BİŞİ DEĞİL TATLIM YA NEYSEM YAZMAMIŞIM FARZEDİN BENİ DELÜÜÜÜÜÜÜ BİLİYONUZ ÖLEEEEE KALAM DİMİİİİİİİİİİİİİİİ:lepi:
kuşum bu iyiye işaret ama eczane yakınsa bi test daha al sabah aç karnına yap bidekızlar ben geldim hayal meyal bi çizgi çıktı ama varla yok arası ne yapayım şimdi ben 5 dakka da çıktı ama resmini koyabilirsem koyacam birazdan
dimi bende öyle hesapladım kasım topicine arkadaş lazım bana tek kaldım kızlar
yok canım sadece 6 gündür ateşimi ölçüyorum 36.9 larda diğer topiclerde yüksek olunca hamişlik belirtisi düşük olunca adet belirtisiymiş onu okumuştummSezenÜm baŞladımı belİrtİlerİn
gel de sen nasıl olursa olsunn:lepi:OZMANA BEN GELİRİM DİYCEM AMA OLSA OLSA 7 AYLIK YAPARIM OLARMI:lepi:
kızlar ben geldim hayal meyal bi çizgi çıktı ama varla yok arası ne yapayım şimdi ben 5 dakka da çıktı ama resmini koyabilirsem koyacam birazdan
resim eklenmişte ikinci çizgi belli olmuyo kuşumya bu resim eklendi mi?
nıye bebem yaa burda her sorunumuzu paylaşıp rahatlıyoz sende solee rahatale kuzuuu ama solememekde kararlısan ısrar etmem tabukuu...
Be arada benım arkadaşıma öle deluuu falan deme kızıyomm bakkklava:benım arkadaşım çok akıllı bı keremlmaz:
ya bu resim eklendi mi?
yok canım sadece 6 gündür ateşimi ölçüyorum 36.9 larda diğer topiclerde yüksek olunca hamişlik belirtisi düşük olunca adet belirtisiymiş onu okumuştumm
yok canım sadece 6 gündür ateşimi ölçüyorum 36.9 larda diğer topiclerde yüksek olunca hamişlik belirtisi düşük olunca adet belirtisiymiş onu okumuştumm
evet senin ateşin çok fazlaymışş ateşli gacı seniiiihee öyle tatlum senin bebüşşşşünün belirtisiymiş benümküsü kistin benim ateşim seninkini döver 37,2 çıkıyo hahahaha
canımm çok belırsız bı izgi var dikkatlı bakkkresim eklenmişte ikinci çizgi belli olmuyo kuşum
yok bu benlik sorun değil canım çevremden kaynaklanıyo allahım kimseyi dara sokmasın huzurunu sağlığını psikolojisini bozmasın
canım bu ateş ölçümü ile hamile olup olmadığınızı bir derecede olsa nasıl anlıyorsunuz