- 17 Ekim 2007
- 361
- 24
- 40
yok be tatlımm alaksı yok bence yap şimdi yaboshayallersmile
az önce bi doktorun yazısından okudumda bide biraz işeyip orta idrarla testi yapın dio :asigim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok be tatlımm alaksı yok bence yap şimdi yaboshayallersmile
ceylanım bis nie senlen suhbet edemiios.yerinde dur 2 dk anacum
ösledim vala
senin günün geçti varsa çıkar zaten yapınca bizi haberdar et tatlımşimdi var ama 4 buçuk 5 e doğru testi yapmayı planlıyorum kısmetse bişey çıkarsa gelip yazarım hayırlısı
az önce bi doktorun yazısından okudumda bide biraz işeyip orta idrarla testi yapın dio :asigim:
hayırlı haberle gel cnmmsağol eren sezen dur bende yapayım geleyim o zaman dua edin nolur
hoşgeldinn cnmmmSlm kızÇeler:)
evet kuşummm bugün test yaptımm darısı senin başına bebemmmAnaaaaaaaaaaaaam sezoşşşşşşşşşşş hamişmisin ohhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhh sefamız olsun
serap napyon kısss
evet bende şok oldum daha 3 gün vardı günüme ama eczanenin önünden geçerken bişey beni dürttü bende girip test aldımmAy Çok gÜzel bİ haber oldu bu yaaaaaaaa
evet kuşummm bugün test yaptımm darısı senin başına bebemmm
evet bende şok oldum daha 3 gün vardı günüme ama eczanenin önünden geçerken bişey beni dürttü bende girip test aldımm
evet hepimize dua ettim bugün kızlar akşam gene edicem bu mübarek günde dualarımız kabul olurray ne güzel tatlım içine doğmuş işte ohhh uğur böcüğüne fındık kurdu geliyo