- 12 Şubat 2009
- 7.247
- 0
başla canımmm o duayı 4444 kere okuyanın rabbim muradını verirmiş derlerr
inşallah canım inşallah muradımızı verir:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başla canımmm o duayı 4444 kere okuyanın rabbim muradını verirmiş derlerr
tamam ondan sonrada duamızı edicez dimi bende yapıcam cuma günü tabi kırmızılar gelmezse o güne kadarevet ablacımmm eğer yetişmezse ezandan sonra yine devam edin demiştii
kızlar ben kaçıorum ütüye başlıcam
başla pelincim.senle aynı gün hastalandık dimi 21 inde
tamam ondan sonrada duamızı edicez dimi bende yapıcam cuma günü tabi kırmızılar gelmezse o güne kadar
evet çokta kapılmak daha kötü cnm kırmızı kartı yiyince çok üzülüyoruz bence idrar testi yap varsa pozitif çıkıcaktır tek çizgi çıkarsada günüm geçti acaba hamişmiyim diye düşünmezsin yada kırmızıları görünce şok olmazsın kafan rahatlar şu anda çok heyecanlısın rahatla biraz canımm2 gün ama ilk kez böyle oldu geçti adetim bakalım hayırlısı aylarca bekleyince fazla bi beklentiyede kapılmak istemiyom hayal kırıklığı daha kötü adet olunca tekrar doktora gidecektim hormonlarıma bakacaktı bekliyom bakalım
tamam ondan sonrada duamızı edicez dimi bende yapıcam cuma günü tabi kırmızılar gelmezse o güne kadar
evet kandil inş..dualarımız kabul olurrevet ablacımm yarında peygamber efendiizi doğum günü yarında bolcaa dua edelimmm
kızlar ben kaçıorum ütüye başlıcam
inşallah canım inşallah muradımızı verir:Saruboceq:
kuşum o kırmızılar o kadar yüzsüzki istenmediklerini bile bile geliyolar utanmadanklava:gelmicek tabi kırmızılarrrr ben kırmızıların gözün korkutuyum bidaaa gelmesinnn klava: kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin güle güleeeesaolun kıslar ba baaaaaaaaaaaaaaay
tüüüh ya yarına kadar temizlenemem ki nasıl okucam
insanın içi bi rahatlıyoki canımcımm duayı okurkennn
kuşum o kırmızılar o kadar yüzsüzki istenmediklerini bile bile geliyolar utanmadanklava:
pelincim bakalım başabaş gidios canım hadi hayırlısı olsun canım