- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba barkadaşlar bende hamile kalmak isteyenklerdenin inş bu ay hamile patlaması olur topikde ben diğer yopiklerdeydim burayı yeni buldum artık burayı bende takip ederim
aramıza hoşgeldin canımmerhaba barkadaşlar bende hamile kalmak isteyenklerdenin inş bu ay hamile patlaması olur topikde ben diğer yopiklerdeydim burayı yeni buldum artık burayı bende takip ederim
hoşgeldün tatlumm gel gel hamiş olucaz bidahaki ay hepsicazıım kararlıyık
aramıza hoşgeldin canım
olur kuşum nasıl hatim bağışlanıyo buda senin adına okunur annen yada ablanın işi olursa okuyamazlarsa ben okurum canımcım
sorma kıssss kafayı yeycemmmmkafamçokkarıştınohut pc ile uğraşıo galiba
merhaba barkadaşlar bende hamile kalmak isteyenklerdenin inş bu ay hamile patlaması olur topikde ben diğer yopiklerdeydim burayı yeni buldum artık burayı bende takip ederim
yarencim sana noldu canum çıkamadın yukarı
orays canım bi aara konuşurus yine şimdi işim var ascık.
hamile olces inş.kaçırma topiğimis şenlik
sorma kıssss kafayı yeycemmmmkafamçokkarıştı
hoş geldın aramıza canım...vereliniortakvereliniortak
sen kaç aydır düşünüyosun canımmhb canım:1hug:
hoşgeldinn aramıza canımcımmm opuyorumnanaktan
sen kaç aydır düşünüyosun canımm
bayağı olmuş bu kadar gecikmesinin sebebi neymiş kuşum doktor ne dedi?ay değil benimki canım 2 senedir istiyoruz ama kısmet olmuyor
ay değil benimki canım 2 senedir istiyoruz ama kısmet olmuyor