- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 40
ay değil benimki canım 2 senedir istiyoruz ama kısmet olmuyor
tatlım nohutlu pilavımımız var bizim ayağı çok uğurlu bu ay hamişliğinin ardından kaç tane hamiş haberi aldık inş.seninkide gelir tez zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay değil benimki canım 2 senedir istiyoruz ama kısmet olmuyor
tatlım nohutlu pilavımımız var bizim ayağı çok uğurlu bu ay hamişliğinin ardından kaç tane hamiş haberi aldık inş.seninkide gelir tez zamanda
bayağı olmuş bu kadar gecikmesinin sebebi neymiş kuşum doktor ne dedi?
Selam kızlaaaaar benim kocişin doğum günü bugün hazırlık yapcam diye sabahın köründe kalktım bugün yapacaklarımı düşünmekten gece gözüme uyku girmedi, resimli pasta siparişi verdim hediye aldım süpriz hazırlıkları için bi sürü şey al derken bu saat oldu ayyy ne yorucu işler bunlar çok yoruldum ayaklarım koptu vallahi dolaşmaktan bu erkeklere hediye seçmek mesele zaten, inş. sevinirde değer yorulduguma opuyorumnanaktan ama herşeye mutlu olur benim kocam yaw değer onun için kaydirigubbakcemile2 sizler nasılsınızzz
iyiki doğmuş kocişin cnm oda benim gibi kova burcuSelam kızlaaaaar benim kocişin doğum günü bugün hazırlık yapcam diye sabahın köründe kalktım bugün yapacaklarımı düşünmekten gece gözüme uyku girmedi, resimli pasta siparişi verdim hediye aldım süpriz hazırlıkları için bi sürü şey al derken bu saat oldu ayyy ne yorucu işler bunlar çok yoruldum ayaklarım koptu vallahi dolaşmaktan bu erkeklere hediye seçmek mesele zaten, inş. sevinirde değer yorulduguma opuyorumnanaktan ama herşeye mutlu olur benim kocam yaw değer onun için kaydirigubbakcemile2 sizler nasılsınızzz
sorun yoksa olur kuşum zamanı var demekki tatlımsebebi yok aslında bi prolaktin yüksek çıktı o da şimdi düzeldi ama başka bişi yok
dr lar bişey demiyor
Selam kızlaaaaar benim kocişin doğum günü bugün hazırlık yapcam diye sabahın köründe kalktım bugün yapacaklarımı düşünmekten gece gözüme uyku girmedi, resimli pasta siparişi verdim hediye aldım süpriz hazırlıkları için bi sürü şey al derken bu saat oldu ayyy ne yorucu işler bunlar çok yoruldum ayaklarım koptu vallahi dolaşmaktan bu erkeklere hediye seçmek mesele zaten, inş. sevinirde değer yorulduguma opuyorumnanaktan ama herşeye mutlu olur benim kocam yaw değer onun için kaydirigubbakcemile2 sizler nasılsınızzz
slm canımcım gittimi? kayınvalidenslmlar tekrar...
bugün kayınvaldem geldi kızlarr ayıp olmasın diye size bakamadım...
yemeğim pişiyo...rahatım şimdi.
slmlar tekrar...
bugün kayınvaldem geldi kızlarr ayıp olmasın diye size bakamadım...
yemeğim pişiyo...rahatım şimdi.
bayağı olmuş bu kadar gecikmesinin sebebi neymiş kuşum doktor ne dedi?
uğur böcüğümüzee çoooook kardeş lasımm gamyoncuiremsu
slmlar tekrar...
Bugün kayınvaldem geldi kızlarr ayıp olmasın diye size bakamadım...
Yemeğim pişiyo...rahatım şimdi.
belimize kuvvet kızlar inş.bidahaki ay hiçbirimizde bi problem çıkmaz azizemin sonuçları güzel çıkar benim tüpler açık çıkar yarenim sende çiçeeeeemde hepimiz hamiş kalırız
slm canımcım gittimi? kayınvaliden