- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 40
hadi kolay gelsin cnmm bişey çıkmaz inş..
guatr çıkar biraz belki birde kolestrol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi kolay gelsin cnmm bişey çıkmaz inş..
acep ben senin adına okusam olurmu kuşum sana bağışlasamHAFTAYA BENDE GELMEYİP OKUSAMMI ACEPPPPPPPPP :uhm::uhm::uhm:
zayıfsın kolestrol den niye şüphelendin kuzummguatr çıkar biraz belki birde kolestrol
merak etme canımm verıcem haber tabıkıbizide habersiz bırakma ceylanımmm
:roflol:BENDE YAPTIRIYOOM ONLARI BUGÜN YOKSAAAAAAAAAAAAAM BENDEMİ HAMİLEYİM lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü GETTÜM SABAH DOKTORA 4-5 AYDA HAMİŞ OLMAK İSTİYOM GEREKLİ TESTLERİ YAPARMISINIZ DEYOMMMMM ONLARDA ALLAH NE VERDİYSE YAPIYOLAR 3 TÜP KANUUM GETTİ
serap kuşum ne testiymiş onlar bilmeoon mu
zayıfsın kolestrol den niye şüphelendin kuzumm
acep ben senin adına okusam olurmu kuşum sana bağışlasam
annemde zayıh ondada çıktı kolestrol ama onuki çok çikolata kek hamurişi gibi şeyler yemesindenmişARADA YÜKSELİYO TATLUM KOLESTROL BENDE IRSİLİKTE YOK YAĞLI TUZLU DA YEME ET YEMEM AMA ÇIKIYO MERET ANACUUUM İLLAKEM ÜKSEKLERDE OLUCAM ONUDA BİDE DEĞERLERDE GÖSTERTİYOOOM BENİM SAHNEM HASTANEDE OLUCEEEEEEEEK KUŞUUUUUUUUUM SERAP HASTANELERDEE :lepi::teytey:sositososito
kıslar yemeği naptınız yaaa.
Benim kalkmam lasım herhaldeeee
olur kuşum nasıl hatim bağışlanıyo buda senin adına okunur annen yada ablanın işi olursa okuyamazlarsa ben okurum canımcımbende onu düşündüm anneme yada ablamamı okutsam deyeeeeee olarmıki tatlum
olur serapcın olur.senin niyetine okuyabilirler