- 13 Eylül 2009
- 1.459
- 0
evet haftaya cuma okuyalım kıslarr
alkisalkisalkis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen yazınca gittiler serap kaçırdınn
anacım anladım herhal.
bende tabikide dedim zaten
he valla kaçak kaçak okuyolardı yazdıklarımızı sen onlardan bahsedince kaçtı zavallılar:roflol:ANACUUUUUUM HERKES BENÜÜÜ DELÜÜÜ SANIYOLAR TÜH YAKALAMAYADIMsempatiksalakcinnidelikafaduldendelikafadulden
idrar niye istedi ceylan bide bu testler için erken değilmi kuşum senin kanaman oluncamı verdi?çiçegem
kan
idrar
şeker
hormon
bitane daha var ama adını unutum onları yaptırcam akşam ama sonuç ne zaman alırım bılmıyorum akşa ögrenırım artıkın:uhm:
çiçegem
kan
idrar
şeker
hormon
bitane daha var ama adını unutum onları yaptırcam akşam ama sonuç ne zaman alırım bılmıyorum akşa ögrenırım artıkın:uhm:
slc da kaçmış bile yaaaaaaaaaa
gerı sayfaya hiç gidimiyom yaa
çiçegem
kan
idrar
şeker
hormon
evet cnm pzartesı gıttıgımde verdı bu hafta pazartesı gösterıcem işte yaptırıpidrar niye istedi ceylan bide bu testler için erken değilmi kuşum senin kanaman oluncamı verdi?
taamm cicim.
şu hormon testinden bende yaptırsammı adetim gecikti ya alakası varmı onla acebaa
he valla kaçak kaçak okuyolardı yazdıklarımızı sen onlardan bahsedince kaçtı zavallılar:roflol:
hadi kolay gelsin cnmm bişey çıkmaz inş..BENDE YAPTIRIYOOM ONLARI BUGÜN YOKSAAAAAAAAAAAAAM BENDEMİ HAMİLEYİM lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü GETTÜM SABAH DOKTORA 4-5 AYDA HAMİŞ OLMAK İSTİYOM GEREKLİ TESTLERİ YAPARMISINIZ DEYOMMMMM ONLARDA ALLAH NE VERDİYSE YAPIYOLAR 3 TÜP KANUUM GETTİ
inş..sorun çıkmaz ceylanımevet cnm pzartesı gıttıgımde verdı bu hafta pazartesı gösterıcem işte yaptırıp
idrara da mıkrop varmı yokmu dye bakıyolar ilk gebelıkde de yaptırmıştım..
yokk bebemm yaa sen dr gt o nederse onu yapp