Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yarencim bende tefriciye okuorum canım.sayı çok önemli.her tesbih 101 den 44 tesbih okumak lasım.
ben 11. tesbihdeyim
allah dualarımızı kabul etsin

evet canım tam sayısı kadar okuyunca duaların kabul olur diyolar bende başlıcam abdestli ve kıbleye dönük okuyun diyolar onada dikkat et canımmm

amin aminn ama dualarımda sizlerde varsınızz canım arkadaşlarımm rabbim hepimizin dualarını kabul etsinn

AMİNNNNNNNNNNN YARABBİM ALLAHIM MÜBAREK CUMA GÜNÜ KİM GERÇEKTEN NE İSTİYO TÜM KALBİYLE İNŞ.GERÇEKLEŞİR YARABBİM ALLAHIM BUGÜN DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞ.ALLAHIM HASTALARA ŞİFA DERTLİLERE DEVA NASİP EĞLE YARABBİM:Saruboceq::Saruboceq:

evet canım tam sayısı kadar okuyunca duaların kabul olur diyolar bende başlıcam abdestli ve kıbleye dönük okuyun diyolar onada dikkat et canımmm

evet canım.boy abdestim oluo tabide.
okumadan ayrıca abdest almıorum canım.ama kıbleye dönüorum.
bende önceden çok kez okudum arkadaşlarımınkinede yardım ederdim.çok şükür hepsi oldu .çok inanırım
su gibi içtim duayı

AMİNNNNNNNNNNN YARABBİM ALLAHIM MÜBAREK CUMA GÜNÜ KİM GERÇEKTEN NE İSTİYO TÜM KALBİYLE İNŞ.GERÇEKLEŞİR YARABBİM ALLAHIM BUGÜN DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞ.ALLAHIM HASTALARA ŞİFA DERTLİLERE DEVA NASİP EĞLE YARABBİM:Saruboceq::Saruboceq:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn:Saruboceq:

saol serapcımm walla ole tek tupumu almıslardı bıdee tek tupluyum yanıı allaha hamd olsun kaldımyıne..

Cıcekcım bılemburayla oranın farklıdırr burda 11 de seela 12 ceyrekte ezabn

allahımıza çok şükür umudumuzu kaybetmemeliyiz inş.benim tüplerimde doğaldır bi tıkanukluk yoktirrrrrrrrrr yoksam ben ne etçem belemeyommmmmmmm tüp taktırcaz artıkın alsın 19 ltlik bir tüp koçiş dolaşırım onla

X