Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

burdayımm ablacımm dün eşi evdeydi nöbet izninde burdada hava çok güzeldi arkadaşlarla pikniğe gittik evde diildim ya o yüzden giremedim sen nasılsın ablacım?
iyiyim cnm benim bıraktığın gibiyiz dün girmeyince merak ettim seni artık o kadar alıştıkki birbirimize girmeyince eksikliği hissediliyo iyi yapmışınız hava burdada çok güzeldi dünn

hakkımızda hayırlısı Rabbim bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin.
bakalım eğer bu ayda bebiş yoksa aşılama yaptırmak istiyorum denemek istiyorum.
insanların yokmu sende bişey niye çocuk yapmıyosun diye sormalarından çok sıkıldım
evde eşimle hiç çocuk derdimiz yok eşim sabırlı günü gelince olucak diyor millet rahat bıraksa bende sabredecem ama kimseye derdimi anlatamıyorumda herşey Allahın izniyle o verirse olucak sıkboğaz niye ederler ben doğursam onlar bakacak sanki milletin işi gücü başka derdi yok seni kurcalıyo bilseydim böyle olacağını hiç korunmazdım.
.

Amiiiiin :Saruboceq: dualarımız kabul olsun hayırlı duan için Allah senden razı olsun.

iyiyim cnm benim bıraktığın gibiyiz dün girmeyince merak ettim seni artık o kadar alıştıkki birbirimize girmeyince eksikliği hissediliyo iyi yapmışınız hava burdada çok güzeldi dünn

çook teşekkür ederimm ablacımmm bende sizlere çok alıştım iyiki varsınız valla sabah uyanır uyanmaz ilk işim neti açmak oluyoo burda çok güzel arkadaşlık kurduk sizleri çoook seviyorumm inşallah bebeklerimizide burda hep beraber büyütcezz :1hug: Şeniz

zaten bu çevredeki ayy sende daha çocuk yokmu diye soranlar varya bi kaşık suda boğasım geliyo onlarıklava:

büyütücez kuşum merak etme bizde seni çokkk seviyoruzz

amin canım amin:Saruboceq::Saruboceq:

ahh canım yaa seni çook iyi anlıyorumm benimde eşimin ailesi akrabaları öyle benimle beraber hatta benden sonra evlenenlerin karnı burnunda valla izne bile gitmek istemiyorum onların yüzünden benimle beraber evlenenlerin hepsi şuan hamile ama moralimizi bozmak yok canımcımm rabbimin haznesinde o kadar çokki elbet birgün bizlerinde kucaklarını doldurcak rabbim inşallah tez zamanda :Saruboceq:

duayı yenı sayfaya taşılalım kı yenı gıren arkadaşlarımızdanda bir amin alalım...
AMİN CANIM AMİİİN ne güzel bir dua bu ellerine sağlık yazdığın için
rabbim kabul etsın ınşallah canım...
aminnn :Saruboceq: ne güzel yazmışsın kız ağzına sağlıkk uğur böcüğümüz nasıl annesii
rABBIM KABUL ETSIN CNIM ugur bcügümüz bugun annesını hıç uyutmadı ama o rahat olsun da ben rahatsız olmaya razıyım...
AMİN :Saruboceq:CANIM BENİM NE GÜZEL Bİ DUAYLA BAŞLADIK GÜNE
evet canım ALLAH kabul etsın
amin canım ağzına sağlık
sizerinde agzına saglık canım...amin demnız bıle çok önemlı:Saruboceq:
nohutlu ne guzel dua etmısıııın nasıl gıdıyoo hamılelıkk sorunlarını astınmı canıım
henuz aştıgım birşey yok canım ama daha iyiyim şimdi...
Amiiiiin :Saruboceq: dualarımız kabul olsun hayırlı duan için Allah senden razı olsun.

rabbim sizlerden de razı olsun canım arkadaşlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…