Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

:ecrin_bebek: :Saruboceq: :ecrin_bebek: :Saruboceq:

Son düzenleme:
herkeze merhabalar herkez iyidir inşallah. uzun süredir siteye giremedim
adet günüm dündü olmadı bakalım ayın 17 sabahı yani adet tarihimden bir gün önce sabah baktım negatifti bende beklemedeyim umutlanmamaya çalışıyorum acabamı diyorum birkaç kişiye sordum testte çıkmamış olabilir dediler yarın sabah yine test yapıcam ama korkuyorum test yapmayada başka şeylerle kafamı oyalamaya çalışıyorum inşallah vardır

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun herkesin.bende olan dünkü ağrılar yok bugün son 3gün hastalığıma hayırlısı inş.aeolun

Cumamız mubarek olsun arkadaşlar...
RABBİM SEN BİZİ ÜSTESİNDEN GELEMEYECEGIMIZ ŞEYLER İLE SINAMA YARABBIM..SEN KUCAĞINA BEBEK ALMAYI İSTEYİP DE EMEK VEREN KULLARINA BEBİŞLERİN EN GÜZELİNİ NASİP ET TEZ ZAMANDA YARABBİM..EŞİMİZİ AİLELERİMİZİ VE BİZİ KÖTÜLÜKLERDEN VE KÖTÜ NİYETLİ İNSANLARIN ŞERRINDEN KORU YARABBİM...
HANELERIMIZDEN HUZURU EKSIK ETME...
EŞLERİMİZİN İŞLERİNDEN BEREKETI EKSIK ETME YARABBİM....HEM ÖLMÜŞLERİMİZİN RUHU İÇİN HEMDE DUALARIMIZIN KABUL OLMASI İÇİN HER OKUYAN ARKADAŞIMIZIN BİR FATIHA OKUMASINI RİCA EDİYORUM.

RABBİM GÖBÜŞÜMDEKİ BEBİŞİNDE BANA SIKI SIKI TUTULMASINI SAGLA YARABBIM......

AMİN CANIM AMİİİN ne güzel bir dua bu ellerine sağlık yazdığın için

aminnn :Saruboceq: ne güzel yazmışsın kız ağzına sağlıkk uğur böcüğümüz nasıl annesii

AMİN :Saruboceq:CANIM BENİM NE GÜZEL Bİ DUAYLA BAŞLADIK GÜNE

amin canım ağzına sağlık

nohutlu ne guzel dua etmısıııın nasıl gıdıyoo hamılelıkk sorunlarını astınmı canıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…