- 13 Eylül 2009
- 1.459
- 0
hoşbulduk tatlım özlettin kendini nerelerdeydinopuyorumnanaktan
dün eşim evdeydi nöbet iznindeydi burdada hava çok güzeldi arkadaşlarla pikniğe gittik bende çok özledim sizleri sen nasılsın neler yapıyosunnn?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk tatlım özlettin kendini nerelerdeydinopuyorumnanaktan
ahh canım yaa seni çook iyi anlıyorumm benimde eşimin ailesi akrabaları öyle benimle beraber hatta benden sonra evlenenlerin karnı burnunda valla izne bile gitmek istemiyorum onların yüzünden benimle beraber evlenenlerin hepsi şuan hamile ama moralimizi bozmak yok canımcımm rabbimin haznesinde o kadar çokki elbet birgün bizlerinde kucaklarını doldurcak rabbim inşallah tez zamanda :Saruboceq:
kıss yaren kıymetini bil herkez seni merak etmişş kuşumdün eşim evdeydi nöbet iznindeydi burdada hava çok güzeldi arkadaşlarla pikniğe gittik bende çok özledim sizleri sen nasılsın neler yapıyosunnn?
duayı yenı sayfaya taşılalım kı yenı gıren arkadaşlarımızdanda bir amin alalım...
rabbim kabul etsın ınşallah canım...
rABBIM KABUL ETSIN CNIM ugur bcügümüz bugun annesını hıç uyutmadı ama o rahat olsun da ben rahatsız olmaya razıyım...
mide bulantısı falanmı yapıyo canım ama dediğin gibi yeterki tutunsunlar bizi hiç bırakmasınlarda biz anneler olarak herşeyi çekmeye razıyızz opuyorumnanaktan
iyiyiz kuşum heyecanla bekliyoruzz
umutsuzluk yapma cnm belli olmaz adet belirtinde olmadımı?ben de heycanla bekliyorum adetime 4 gün kaldı ama bir belirti de yok bu ay da olmıycak heralde
dün eşim evdeydi nöbet iznindeydi burdada hava çok güzeldi arkadaşlarla pikniğe gittik bende çok özledim sizleri sen nasılsın neler yapıyosunnn?
yarenım ne demek öyle yaa benle evlenenlerın karnı burnun da falan hiç yakıştıramadım canım yaa rabbimin izni ile seninde olcak bi daha böle konuştugunu duymım bakk kızoo ugurr böcügümm teyzesiiiilmaz:lmaz:
kıss yaren kıymetini bil herkez seni merak etmişş kuşum
umutsuzluk yapma cnm belli olmaz adet belirtinde olmadımı?
iyi yapmişsınız canım ben de napayım umutla bekliyorum adetime 4 gün kaldı inşallah bu ay hamiş kalırım:Saruboceq:ama belirti de yok fazla da umutlanmak istemiyorum...
hoşgeldin cnmmmm
sanada hayırlı sabahlarr canımcımm hoşgeldinnn
yarenım ne demek öyle yaa benle evlenenlerın karnı burnun da falan hiç yakıştıramadım canım yaa rabbimin izni ile seninde olcak bi daha böle konuştugunu duymım bakk kızoo ugurr böcügümm teyzesiiiilmaz:lmaz:
bitanemm hayırlısı olsunn ama daha adet bile olmadan bu ne umutsuzluk böle bidaha duymuyumm klava:
iyiyiz kuşum buranın bağımlısı oldum valla ayrılamıyorum burdan sen ne yaptınnhoşbulduk canım nasılsınız iyisiniz inşallahhhhzemuszemus
sanada yarencimm nasılsın bitanemmmm
gunaydınn canım...2010 anne adaylarıııı hepinize hayırlı sabahlarrrrrrrrrropuyorumnanaktan
iyiyim bebemmmm dün çok huzursuz uyudum ama canım yaaa çok gazımm varr bide lekelenmem olmuyo artık canım bu ıyıye işaretdir inşallah...ceylanım sen nasılsın? tatlımm:CüvCüv: