Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ahh canım yaa seni çook iyi anlıyorumm benimde eşimin ailesi akrabaları öyle benimle beraber hatta benden sonra evlenenlerin karnı burnunda valla izne bile gitmek istemiyorum onların yüzünden benimle beraber evlenenlerin hepsi şuan hamile ama moralimizi bozmak yok canımcımm rabbimin haznesinde o kadar çokki elbet birgün bizlerinde kucaklarını doldurcak rabbim inşallah tez zamanda :Saruboceq:

yarenım ne demek öyle yaa benle evlenenlerın karnı burnun da falan hiç yakıştıramadım canım yaa rabbimin izni ile seninde olcak bi daha böle konuştugunu duymım bakk kızoo ugurr böcügümm teyzesiiii:eek:lmaz::eek:lmaz:

duayı yenı sayfaya taşılalım kı yenı gıren arkadaşlarımızdanda bir amin alalım...

rabbim kabul etsın ınşallah canım...

rABBIM KABUL ETSIN CNIM ugur bcügümüz bugun annesını hıç uyutmadı ama o rahat olsun da ben rahatsız olmaya razıyım...

mide bulantısı falanmı yapıyo canım ama dediğin gibi yeterki tutunsunlar bizi hiç bırakmasınlarda biz anneler olarak herşeyi çekmeye razıyızz opuyorumnanaktan

dün eşim evdeydi nöbet iznindeydi burdada hava çok güzeldi arkadaşlarla pikniğe gittik bende çok özledim sizleri sen nasılsın neler yapıyosunnn?

iyi yapmişsınız canım ben de napayım umutla bekliyorum adetime 4 gün kaldı inşallah bu ay hamiş kalırım:Saruboceq:ama belirti de yok fazla da umutlanmak istemiyorum...

yarenım ne demek öyle yaa benle evlenenlerın karnı burnun da falan hiç yakıştıramadım canım yaa rabbimin izni ile seninde olcak bi daha böle konuştugunu duymım bakk kızoo ugurr böcügümm teyzesiiii:eek:lmaz::eek:lmaz:

teyzesi yesinn onu canımm yaa ama gerçekten öle benle beraber tanıdığım yaklaşık 5-6 düğün oldu ve hepsinin haberlerini aldımm hepside şuan hamileee ama uğur böcüğümüzün canı sıkılmasın annesi rabbimin izniyle en kısa zamanda ona bi kardeş gelsinn diyeee çook çalışcammm yeterki uğur böcüğümüzün canı sıkılmasınnn üzülmesinn ooo

umutsuzluk yapma cnm belli olmaz adet belirtinde olmadımı?

hic bir belirti yok canım on gün önce belim ve kasıklarım 2 gün cok sancıdı ama ondan sonra gecti iki üc gündürde akıntım acık kahverengi geliyo ara ara bunun neden oldugunu bilmiyorum bilmiyorumkismile

iyi yapmişsınız canım ben de napayım umutla bekliyorum adetime 4 gün kaldı inşallah bu ay hamiş kalırım:Saruboceq:ama belirti de yok fazla da umutlanmak istemiyorum...

bitanemm hayırlısı olsunn ama daha adet bile olmadan bu ne umutsuzluk böle bidaha duymuyumm :eek:klava:

ceylanımmm benimde kızlık soyadım ceylan sengözlerimebaksanab

bitanemm hayırlısı olsunn ama daha adet bile olmadan bu ne umutsuzluk böle bidaha duymuyumm :eek:klava:

napıyım canım ya aslında hic aklıma takmıyodum ama adetim yaklaşırken cok aklıma takmaya başladım ümitlencem ama hic belirti olmayınca yok diyorum heralde cünkü burda hamile kalanların cogunda belirtiler oluyo...

2010 anne adaylarıııı hepinize hayırlı sabahlarrrrrrrrrropuyorumnanaktan
gunaydınn canım...

ceylanım sen nasılsın? tatlımm:CüvCüv:
iyiyim bebemmmm dün çok huzursuz uyudum ama canım yaaa çok gazımm varr bide lekelenmem olmuyo artık canım bu ıyıye işaretdir inşallah...

mide bulantısı falanmı yapıyo canım ama dediğin gibi yeterki tutunsunlar bizi hiç bırakmasınlarda biz anneler olarak herşeyi çekmeye razıyızz opuyorumnanaktan[/QUOTE]

canımm çok gazım vardı yaa ama dediğim gibi lekelenmem sona erdı ....inşallah iyiye işarettir canım yaa ilaç faydasını gösterıyor sanırım yaa

X