Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

sn naısl oldun gıttınmı bıdaha dr a kanaman flan warmı canımm

cnm kanama demıyeyım de açık kahverengı lekelenme oluyo akıntı ile....dr aradım sadece ve bana ıkı gün önce ilacın dozunu artırmamı ve acıle gıdıp bı ultrayona gırmemı soyledı ama ben gitmedim... şimdi de baş dönmem var ama bi sıkıntı yok şükür pzartesı gıdıcem artık yarın testlerımı yaptırım deopuyorumnanaktan

kız gıtseydın benımde dıs gebelıkte oleydıı acıle gıttım kan testı yapmıslardıı hemenn bence gıtseydın bebekım yaaa

ben kacar kızlar kocıs cagrıo optum sızı allaha emanet oldunn sızlerıı cooookkkk sevıoyumm canımm arkılerımmm

kızlar sonuçları eşim almış dr.görüşmüş ilk sınavı geçtiniz demiş dr.herşey temiz çıkmış çoook sevindim rahatladım yaa....şimdi sıra en önemli testte sonucu 20 gün sonra çıkarmış oda temizdir inşallah.

ben kacar kızlar kocıs cagrıo optum sızı allaha emanet oldunn sızlerıı cooookkkk sevıoyumm canımm arkılerımmm

kıss selcan senlede şurda ıkı dakka muhabbe edemıyok yaaa hemen kaçıyonn.....
neyse kocişini bekletmee hadii bayyy canımcummm:lepi:

ohhhhh çok şükür ben bılıyodum zatii temiz çıkcanııı....

ay canım benim evet çok şükür bi hafifledim sorma canmm...

10 gün sonrada adet günüm bi olsam bitse allahın izniyle. sonra martı beklicem

sen napıyon kuzucum bebişimiz nasıl?

iyiyim abla yatıyom köss kössskaydirigubbakcemile3
şimdilik iyi gidiyomş gibi hissediyorm yarın testlerımı yaptırıcam hayırlısı ilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…